Отговори
# 630

В заключение - все още се чудя как решихте кой крив кой прав Joy
Ааааа, на мен ми е много лесно, Рени. Сейран винаги е права, Ферит винаги е крив! Wink Хахаха!

# 631
  • София
Аз нямам нищо против двойката Абидин и Суна, още по-малко пък да не ми харесват, защото СейФер били разделени. Но имам сериозно усещане, че тя е пожертвала сестра си за да може хем да се спаси от някаква ситуация, хем да бъде с мъжа, когото обича. Да не забравяме, че Серпил има някакви записи, колко му е и Суна да я има там. Мисля, че още в петък ще има някаква яснота по този въпрос.
За мен някой е разделил Сейран и Ферит, айде да не казвам на 100 процента, ама....

# 632
# 633
Липсваше ми това вълнение за фраговете. Да видим какво да ни подготвили.❤️
От снимките днес май :

# 634
  • Яко в Матрицата...

В заключение - все още се чудя как решихте кой крив кой прав Joy
Ааааа, на мен ми е много лесно, Рени. Сейран винаги е права, Ферит винаги е крив! Wink Хахаха!
Не става, дори и на шега...

# 635
# 636
Ако чичо Гугъл не лъже: "Скочих през прозореца на първия етаж." 🖤🧿

# 637
Аз пък забелязвам, че за първи път сценаристите са преди публиката, едни гърди напред дет се вика. И колкото и да се вълнува фондомът, Ферит и Сейран са разделени.Факт. Защо, как, ще се съберат ли, ще разберем през 3ти сезон. И трябва да приемем и уважим решинието на господата сценаристи.
Защото в двата сезона до сега сценаристите много се влияеха от настроението на публиката, от капризите, и често правеха нелогични завои. Този път е друга историята. Аз се надявам на категорична линия и сюжет. Другото е ясно, СейФер се обичат и ще са заедно.

# 638
Много ми е странно,когато някой,пишещ отскоро веднага започва да се обижда,или да се настройва негативно,когато му се направи и най-леката забележка
Ами ,момичета,ние също гледаме сериала и го гледаме от първия му ден
Пишем също от първия му ден
На нас изобщо не ни е нужно някой да преразказва сериите от  първи и втори сезони
Когато някой иска да пише  за Суна,Абидин,Сейран,ми пишете,никой не може да Ви спре
И няма това право
Но,моля Ви,не ни преразкайвате сезоните
Ние,"старите" така казано затова се обаждаме и правим забележки
Знаем,че се вълнувате,ние също преминахме през тази вълнения,но,за да уважите всички,които висим от ден първи на Рибарчето в тази тема,бъдете по-кратки,точни и ясни
За всеки има по нещо в този сериал.Всеки е прав да харесва,или не харесва герои,постъпки,действия.....
Всичко знаем,всичко помним
Пишете с нас,но нека да е в сегашно време,миналото си беше за времето.

# 639
Здравейте. Дали има къде да се гледа новият епизод с английски субтитри?

# 640
На първа страница има информация.

# 641
  • София
Вече се чудя има ли смисъл от тези заглавни страници. Умишлено съм я изчистила с цел да е максимално информативна, без един куп снимки и гифове. През 3 дни някой пита за линкове или нещо друго, което е на първите няколко реда...
Извинявам се за лиричното отклонение.

В Х се шегуват, че с тази снимка Мерт искал Афра да го последва Joy

# 642
# 643
Фрага изглежда интригуващ,нямам търпение да го преведе някой..Hug

# 644

Общи условия

Активация на акаунт