Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Честит първи учебен ден! Да имат много успешна година всички ученици и студенти! Да учат и да ходят на училище с много ентусиазъм и вълнение Simple Smile

Забравих да пиша, че паралелите и меридианите продължават. Все още  мога да реша това харесва ли ми или не. Например Сейран има приятел, който не крие като Юсуф, Феро има приятелка, която е готов да запознае със семейството, но този път тя не иска да се показва.

В заключение - все още се чудя как решихте кой крив кой прав Joy

# 601
🧿🧿🧿🧿
Успешна седмица на всички пожелавам . Честита нова учебна година и нека върви по вода на всички учащи ,било деца или вишисти 🍀. Забравих Ферит ли каза в епизода "тя за първи път ще се ожени по собствено желание",Ами втория им брак насила ли беше? Не мисля..

# 602
Честит първи учебен ден на всички ученици!!!
Рано е да се каже кой крив и кой прав, ще видим в следващите серии. Съдейки от първия фрагман, Сейран ще е първата, която ще се осъзнае или поне аз така виждам нещата.
 АЛбена, относно женитбата втория път, ако си спомняш Феро каза на Нивеата, че не се е оженил по желание, а на сила Angry!

🧿🧿🧿🧿
Успешна седмица на всички пожелавам . Честита нова учебна година и нека върви по вода на всички учащи ,било деца или вишисти 🍀. Забравих Ферит ли каза в епизода "тя за първи път ще се ожени по собствено желание",Ами втория им брак насила ли беше? Не мисля..

# 603
  • Пловдив
Добро утро сладурки,:blush:
Изгледах 1 еп. със субтитри,  хареса ми като цяло, особено сцените в мола и последната. Хващат те за гърлото, нещо не е забравено и ще продължават да се търсят, докато не станат едно цяло.
Относно новите попълнения - този Синан въобще не го възприемам до Сейран, грозноват е и е като дърво, въобще не може са играе.
 Що се отнася до каката тя е по-добре хубавка е и поне може да играе.
Не ни дадоха никакви отговори защо и как се е стигнало до тази раздяла, но и това ще видим в следващите епизоди.
Честита нова седмица и честит първи учебен ден на всички малки и пораснали дечица.
Да е здрава и успешна новата учебна година!
Хубав ден!

# 604
Честит първи учебен ден! Успех на всички деца и здрави нерви на всички учители 😉

Искам да отговоря на Рени за Аби- не съм чела много коментари на туркините относно него. Предателство от Аби, има не защото е напуснал Ферит, а защото е толкова близък с новия. Какви бяха тея прегръдки, брат , мрат....няма нужда от шофиори в Истанбул ли..? Магазини за оръжия, центрове за спортна стрелба. Работа бол. Защо трябва  да си шофьор на сестрата на жена ти ? Когато беше шофьор на Ферит самия Аби си слагаше окови, че не може да дърпа Суна на зад и заслужава повече, а сега..? Шофьор на Синан и Суна държанка на сестра си ли е 😄. Зя сега не дадоха никой да ходи на реална работа. Само Шефика се превива от ден до пладне.
То е ясно че в Турските сериали в 96 % са неработещи, но мисля че и в тази посока е добре да се развият малко героите.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:34 от Ela1

# 605
Добро утро!

Може би днес ще има фрагман. 🙂

# 606
  • Яко в Матрицата...
Ела, а защо да не е шофьор на гаджето на сестрата на жена си... Аби изтърпя какво ли не и от кого ли не в това имение. Може тук единственият му шеф да е Синан, а не цяла сурия накриво станали абли и дедето тропащо по масата, когато не са му угодили. Може човекът да иска промяна. Ако има още нещо зад това напускане, ок, първа ще се обърна срещу него, но засега не виждам никаква причина да го упреквам.

# 607
😲
Скрит текст:

# 608
😲
Скрит текст:

Скрит текст:
Профилът вече  е отворен , който има интерес може да прочете тази теория
Сценаристът също се е включил Grinning

https://x.com/elise_sal_88

# 609
😲
Скрит текст:

Ако това е вярно сценаристите ще отърват кожата. 😄

# 610
  • Яко в Матрицата...
Блажени са вярващите, не мисля, че ще се обърнат чак толкова нещата... До последно няма да повярвам, че това е сън, кома или каквото и да е от сорта.

# 611
Здравейте и честит първи учебен ден Heart

Аз мисля, че ще ни предложат някакъв мишмаш от реалност и халюцинации.

# 612
Ако бяха халюцинации,защо го няма деде?
Той нали е ключов в живота на Ферит?

# 613
А защо всички мислят, че това са халюцинации на Ферит? Аз по-скоро клоня към варианта това да е сън на Сейран, а самата тя да е в кома и да сънува живот след първия развод, ако не се бяха женили отново.

# 614
  • София
Според мен всичко е реално и си се случва или е някакъв мишмаш, както писа Евето. Повече клоня към това, че има причина за поведението на Сейран, която ще ни покажат в следващата серия.

АфРам 🤍🧿

Общи условия

Активация на акаунт