Отговори
# 615
Чапкъна започна вчера в Испания, по Антена 3 и веднага е станал лидер на вечерта Heart Eyes

# 616
Ще кажа, защо аз вярвам в теорията за халюцинациите и кошмарите! Защото Сейфер, които видях в петък, не са моите Сейфер 🥺. Те никога нямаше да кажат Обичам те на други....Къде отидоха всички обещания, че ще се обичат до смъртта, че ще принадлежат само един на друг 😥....Забравиха ли всички изпитания, през които минаха?
Сейран и Ферит казаха толкова пъти Обичам те на новите, колкото не са си казали взаимно през двата сезона 🤕😵‍💫. Всички са странно щастливи (без Сейфер). Както писах и преди фандома получи много от нещата, които искаше. Нищо не ми се връзва. За две години са се случили толкова много събития, че се чудя къде ги събраха 🤦‍♀️- кога се лекува Сейран, кога стана шофьор, обиколи 36 страни...Сейран, която не искаше парите на Корханови сега взима наем от тях🤷‍♀️. Да не говоря, че много сцени и реплики с новите партньори са ми дежа вю от първи и втори сезон. Като не са се виждали  как се разведоха...Защо Сейран е с роклята от постера на първи сезон. Има и още, и още ...
Не казвам, че съм права. Просто съм се вкопчила в тази теория и не вярвам, че тези Сейран и Ферит, които видях в петък са истински 💔.
П.П. Сейфер вар, Афрам вар ❤️🧿🧄❤️🧿🧄

# 617
А защо всички мислят, че това са халюцинации на Ферит? Аз по-скоро клоня към варианта това да е сън на Сейран, а самата тя да е в кома и да сънува живот след първия развод, ако не се бяха женили отново.

Може да има халюцинации и от двамата и реални събития, но нали трябва да "лекуваме" и Феро бей, а кои са основните му страхове- Сейран да се омъжи за друг, да живее с Пелин и Султан в лицето на Дияр и предателството на Аби и Суна.

По съм склонна на това да вярвам.

# 618
Снимали са тук, но нищо не се разпознава.

# 619
Здравейте! Ето линк за 1-ви епизод от 3-ти сезон с бг субтитри! Първи епизод го има преведен, но следващите ще ги качват след такса членство. Но поне този може да видите с бг субтитри! Тази вечер пак ще повтарят епизода по Стар ТВ. Heart

https://videa.hu/player?v=wcwma18cnhrcdVke

На мен епизода ми хареса! Най-накрая мога да видя моите любимци Абидин и Суна отново заедно. Тук някой беше писъл, че предпочитал да гледа четириъгълника - Аби-Суна-Кая и Айшен - че сега като са заедно Абсун били скучни - как ли пък не! Ние феновете на Абсун сме безкрайно щастливи, че най-накрая те се събраха. Heart Аз повече не искам да гледам триъгълници или четириъгълници между тях - достатъчно ми беше в миналия сезон! Значи като става дума за Ферит и Сейран - никой не иска трети лица между тях, ама ако е за Абидин и Суна може - това е двоен аршин! Thinking Тук има разлика - в първия сезон видяхме как пламна любовта между Суна и Абидин - те се влюбиха един в друг, но не можеха да бъдат заедно. Харесваха ми малките им жестове на любов - червения конец, който тя му подари и който той носеше на ръката си казвайки, че за него е по ценен от злато и диаманти! Revolving Hearts Ръкавиците, който той й подари, за да не й е студено на ръцете. Малки подаръци, но истински - подаръци в знак на любов. Kiss А когато Абидин предложи на Суна и й даде пръстен - въпреки, че нямаше как да приеме в момента - тя носеше този пръстен на връта си! Revolving Hearts Когато баща й реши да я ожени насила за Сафет - Аби и Ферит отидоха и отвлякоха Суна и Сейран преди сватбата - един от най-любимите ми епизоди! Sparkling Heart Там Аби и Суна показаха колко се обичат - но за съжаление се случи това с брата на Ферит - Фуат - той умря и те трябваше да се върнат. Тук вече всички обвиняваха тях, а истината е че никой нямаше вина. Много ми стана мъчно тогава и за Фуат - и за Асуман и за Ферит и Сейран и за Абидин и Суна! Всички те страдаха и се обвиняваха Sob Тогава Кязъм се възползва и отведе Суна насила в дома на Сафет, където я заплашиха че ако не се омъжи за него още много смъртни случай ще последват - защото те били виновни за смъртта на Фуат! Принудиха Суна да се омъжи за Сафет, тя беше съсипана - никога не е искала да се жени за него. Worried Когато Аби разбра той се почувства предаден и разочарован - по някаква причина обвини Суна и се отдръпна от нея. За щастие тя успя да държи Сафет далеч от себе си и после се разведоха - но Аби пак беше отчужден и странеше от нея. На медения месец на Сейран и Ферит - когато Сейран и Суна танцуваха на масата - тогава вечерта Суна се беше напила и каза на Аби това, което чувства - попита го защо я обвинява и за пореден път му каза, че тя не е искала да се омъжва за Сафет! Sunglasses В крайна сметка в последствие Суна падна в капана на манипулациите и благодарение на игрите на Ифакат - Кязъм завари Суна в стаята на Кая - от там Кязъм едва не я уби - и Кая каза, че ще се оженят! Да Суна се съгласи на този брак - според мен за да се спаси от Кязъм - от непрекъснатият тормоз, който баща й е оказвал върху нея, Сейран и майка им. Ако не се беше омъжила за Кая - то Кязъм щеше да я омъжи на сила за някой друг кой знае какъв! Суна и Кая се разбраха чрез този брак да отмъстят на семействата си, но видяхме че в последствие Кая се влюби в Суна - тя опита да го обикне - но така и не се влюби в него, защото в сърцето й винаги е бил Абидин! Simple Smile Дори когато се женеше за Кая чакаше отнякъде да изкочи Аби и отново да я спре - но той не го направи! Суна падна в капана на гледачката и Ифакат и натвори много глупости, но за щастие после се осъзна и си върна първичните настройки - така отново видяхме добрата, милата, борбената Суна, - Суна, която обича сестра си и би дала живота си за нея - Суна, която обича Абидин. Blush А когато се появи Айшен видяхме колко ревнуваше Суна - дори Кая го видя и й го каза! Когато тя разбра за Кая и Пелин - какво направи - не реагира дори толкова остро колкото само като видя Айшен да хваща ръката на Аби - тук се видя разликата! А също и когато Суна каза на Аби, че в деня в който се е отказал от нея - живота й е бил съсипан и тя вече е загубила всичко! Sunglasses Когато беше годежа му - Суна плачеше с ръка на сърцето за Аби, а Аби гледаше към прозореца за да види Суна и също плачеше! Мисля, че двамата преминаха през достатъчно изпитания - много болка и перипетии! Суна никога не е искала парите на Корхан или някой Корхан - тя се влюби в Абидин още като си беше обикновен шофьор. Радвам се, че сега най-накрая мога да ги видя щастливи заедно - Абидин и Суна! Hug

Толкова се радвам, че Аби и Суна са преоткрили любовта, отново са се събрали и най-накрая са заедно в сезон 3 - за мен те са най-хубавата част от този сезон! Sparkling Heart Искам да гледам още и още прекрасни сцени между Суна и Абидин - как се обичат, подкрепят, как са щастливи заедно. Как се борят за любовта си! Revolving Hearts Сцените на Суна и Абидин на плажа много ми харесаха, както и когато бяха в мола и пазаруваха за сватбата си! Hug Подаръка на Сейран за сватбата на сестра й много ми хареса. Значи сега Сейран също прави бижута и е направила специална огърлица за Суна. Великолепно - може да видим Сейран и Ферит конкуренти в бизнеса за бижута, които в последствие се обединяват. Heart Eyes Хареса ми сцените между сестрите, когато се върнаха - както и сцените на Суна и Сейран с Есме и Кязъм - много се смях с Кязъм, докъде се е докарал - но Есме е независима жена и много ми харесва така! Simple Smile Кязъм само как лапаше - после и сцената на леля Хатуч с анцуга - когато Кязъм и падна в краката - голям смях беше! Stuck Out Tongue Winking Eye

Не разбирам защо някои казват, че Абидин е предал Ферит и че бил разочарование за тях? Според мен не е така. Аби винаги е бил до Ферит - помагаше му, спасяваше го - направи за него какво ли не. Не един или два пъти е бил обиждан и обвиняван от Ферит и семейството му, за неща за които няма вина! Thinking Въпреки това Аби оставаше и търпеше всичко - въпреки това не спря да помага на Ферит и да му угажда на всяка прищявка - въпреки че много често не беше съгласен с него. Simple Smile Аз пък се радвам, че Абидин най-накрая е последвал сърцето си и е избрал любовта и това да бъде до жената, която обича - избрал е да бъде до Суна и със Суна и е напуснал имението! Sparkling Heart Не мисля, че Ферит трябва да му се сърди заради това. Нима искате да продължава да стои до Ферит, вместо да оправи живота си и да се отдаде на любовта си със Суна. Съжалявам, но аз не мисля така. Аби е взел правилното решение - той е бил до Суна през цялото време - помагал е на нея и на Сейран по време на лечението й. Явно там се е запознал и със Синан. Това, че са станали приятели не значи че той е предал Ферит. Какво като Аби работи за Синан - аз дори не мисля, че му е шофьор а по-скоро до колкото разбрах работи във фирмата му и дава нареждания на служителите му. Това стана ясно в началото, когато Суна каза на Синан да освободи Аби за 1 седмица за да се насладят на моментите след сватбата им. Sparkling Heart Тогава Синан каза, че той дава нареждания на служителите и може и сам да се освободи - това ме навежда на мисълта, че не е само шофьор! Да продължава и да шофира, но какво от това! Тук в началото по-скоро видях не шофьор за тях а двойка приятели ходили на плажа, които се прибират. Wink

Харесаха ми моментите с подготовката на сватбата, когато Сейран и Есме тайно сложиха къна на ръката на Суна - къна с буквата А - Абидин! После как танцуваха и се подготвяха. За пръв път видяхме Суна, която иска искински да се омъжи - щастлива Суна, която за пръв път се омъжва по свое желание - за мъжа, когото обича от цялото си сърце - за нейния Абидин! Heart Eyes

От друга страна видяхме, че Айшен страда от това, че Аби е със Суна и дори опита да ги раздели като каза на Кязъм за сватбата им, с надежда той да отиде и да ги спре! Thinking Явно Кязъм не знаеше нищо и не беше съгласен, но като разбра че Синан е богаташ и сега е със Сейран му светнаха очите - видя и че той помага на Аби и явно затова не възрази на сватбата на Аби и Суна, макар че видимо не беше доволян от нея! Simple Smile

Хареса ми и момента, когато Суна беше в булчинската рокля и се появи Аби с тъпани и музиканти - как танцуваха заедно! Толкова са готини и сладки заедно. Heart Хареса ми как Аби поиска благословия от Есме и тя му я даде - супер сцена! Hug Дори феновете на Абсун намериха момента от сезон 1, когато Есме казваше на Суна, че Абидин е страхотно момче - е сега вече официално й е зет! Heart Eyes

После и появата на Кязъм малко ги притесни, но след като той стисна ръката на Аби - се успокоиха! Blush Като чакаха в стаята преди сватбата също бяха супер! Надявам се да ни покажат повече моменти от сватбата им в другата серия както и моменти след това заедно. Също да ни покажат и повече моменти на Сейран и Ферит заедно, в които да се преоткрият! Hands Pray

Аз не вярвам, в глупостите за халюцинации и нечии сън и се надявам, че няма да има такова нещо защото би било най-голямата простотия. Smirk А и да не забравяме, че тепърва ще се появяват нови актьори - актрисата в ролята на майката на Синан и актьора в ролята на чучо му - със сигурност ще се появи и някоя роднина на Дияр - тези актьори няма да ги викнат само за един сън време! И ако беше халюцинация или сън не трябваше ли в края на епизода да стане ясно - но виждаме, че не е така и нещата продължават! Wink Никой себеуважаващ сценарист няма да си позволи да дава нечии сън или халюцинация в продължение на няколко епизода - че нали после ще му се изплюят отгоре! Гледала съм такива сериали - но всичко е ставало ясно в края на серията - но щом като тя продължава - значи е реалност! Това е моето виждане. Simple Smile Не ме разбирайте погрешно - аз също не искам да гледам Сейран със Синан и Ферит с Дияр, но искам да видя логично обяснение как и защо са стигнали до тук и искам да видя как Сейран и Ферит се преоткриват и отново се събират! Не мисля, че са унищожили образите им - просто са минали 2 години - и двамата опитват да започнат нов живот, Сейран лъже близките си че вече не мисли за Ферит, той пък крие портрета й - но истината е че още мислят един за друг. Аз искам да гледам развитието натам, а не глупости от рода на това да е нечии сън или халюцинация, че да омаловажат любовта на Абидин и Суна и всичко случило се! Hands V Искам да гледам Суна и Абидин заедно - щастливи, както и Сейран и Ферит, които скоро се събират отново! Рейтинга е добър като за начало на сезона - дано се вдигне и още! Hands Pray

Харесаха ми моментите на Ферит с майка му, както и моментите на Сейран и Ферит в мола и в края на епизода. Видя се, че Сейран и Ферит още се обичат и си спомнят един за друг, усещат се - въпрос на време е пак да бъдат заедно! Purple Heart

Повтаря се и по отношение на Абидин. Толкова често се сърдеше на Аби, нагрубявяше го и го смазваше, че вече съм им загубила бройката. И сега пак... Сърдит е на Аби, че е последвал сърцето си?! Той да не е бил крепостен на Корханови и аз да не съм разбрала?! Аби винаги е бил лоялен единствено и само на Ферит. Често получаваше незаслужени обиди и от Орхан, и от Халис, заради тази му преданост. Впускаше се във всяка глупост, която щъкваше на Ферит, без оглед на това дали я одобрява или не. И докато Ферит се женеше и развеждаше, Аби живееше в периферията на живота му. Той няма ли право да има свой живот, свои грешки, свои влюбвания? На мен много ми хареса, че в крайна сметка е последвал собственото си сърце, собствената си съдба и любовта. И Ферит отново е сърдит на човека, на когото има страшно много причини да е признателен. Предател може да го нарича само Ифакат и подобните й.

Точно така! Много добре казано. Съгласна съм с вас Hug

Абидин - ами нормално е да се махне от имението, не знам защо Ферит и феновете го обвиняват в предателство. Човекът иска да направи щастлива любимата си, а тя иска спокоен живот. Не може все да е на разположение на Ферит... За мен точно така трябва да постъпи един влюбен в жена си мъж. Ако това го беше направил Феро, беше се махнал от имението и живееше със Сейран някъде скромно и тихо, всички щяха да го аплодират.
Ела, а защо да не е шофьор на гаджето на сестрата на жена си... Аби изтърпя какво ли не и от кого ли не в това имение. Може тук единственият му шеф да е Синан, а не цяла сурия накриво станали абли и дедето тропащо по масата, когато не са му угодили. Може човекът да иска промяна. Ако има още нещо зад това напускане, ок, първа ще се обърна срещу него, но засега не виждам никаква причина да го упреквам.

И аз мисля същото! Много точен коментар Flowers Hibiscus

# 620
  • Яко в Матрицата...
Суна ми е съмнителна, ще видим какъв заек ще изскочи оттам. Да не забравяме, че Серпил има компромати. Суна доста накриво стъпи в желанието си да е с Ферит...

# 621
Да видим първо Суна за кого ще се ожени

Тук на поканата пише 13 септември 2024 г

Нали са минали 2 год ?

# 622
Аууу този километричен пост не можах да го прочета, сори Head Band

KrasiAnna, те на Сейран пробутаха изследванията на рибата, че сега една дата няма да оплескат Joy

Аз също смятам, че Суна има пръст в цялата история. Макар да ми е много свидна сестринската линия, за съжаление, Суна нееднократно е проявявала ревност и завист към Сейран.

# 623
В playtube,серията е качена от 2 дни,не иска регистрации,нито такси,върви си идеално.Pibarche 74 bg subs и го гледах 2 пъти.Пробвайте,който още не го е намерил с бг субтитри.

# 624
Суна ми е супер анти от момента, в който показа, че за пари и хубав живот ще мине през Сейран като товарен влак. Как само нагло я гледаше, докато й буташе пачките с пари в онова кафене. 🤮 Сейран и Ферит какво ли не направиха за нея, а тя така хубаво им се отблагодари. 😷

# 625
  • Яко в Матрицата...
Важното е сватба да има. Какво каза Феро - Абидин и Суна, които познавам, ще се разведат скоро, ако пак се заженят, тогава ще отида на сватбата им Joy

# 626
Аз също мисля че Суна е замесена,много странно гледа сестра си,може да е принудена,дали от Серпил или Ифакат,но не и е чиста работата,според мен.В неизлъчените кадри от трейлър 1,мисля че излъга Ферит и гледаше все надолу..

# 627
Няма проблем, че някой не е прочел километричния ми пост - аз просто си изказвам мнението! Стана дълъг именно защото коментирах и неща от предните 2 сезона свързани със Суна и Абидин. Revolving Hearts Вие непрекъснато коментирате Сейфер и изписвате хиляди страници, в което няма нищо лошо - чета ви с интерес, въпреки че с много неща не съм съгласна. Сега аз пък пиша за Абсун, колкото и да им е неприятно на някои хора! Stuck Out Tongue Winking Eye Помня, че някой ми беше писъл ако толкова харесвам Берил и Ерсин / Суна и Абидин да си направя отделна тема за тях. Това ясно показва, че ви е неприятно присъствието ми в темата и коментарите ми за тях, както са ви неприятни и самите те - затова и пиша рядко, но и няма как да ме спрете да го правя. Sunglasses А който иска да чете - който не иска - просто да подмине поста ми! Simple Smile

Въобще не мисля, че Суна има нещо общо с раздялата на Сейран и Ферит - но винаги ви е по-лесно да обвините друг, вместо да потърсите вината в самите Ферит и Сейран. Thinking Да Суна направи много грешки - никой не е безгрешен, но отдавна се разкая за тях. Тя обича сестра си и не би й навредила - през цялото време е била до нея, подкрепяла я е и й е помагала. Дори в новият епизод именно тя й каза да помисли добре и да не избързва с брака със Синан - и именно тя отново й напомни за Ферит! Simple Smile Както се казва ще почакаме и ще видим, но да плюем по някого без доказателства само, защото не ни харесва - аз не го приемам. Angry

От една страна някои се дразнят на Суна и Абидин защото те сега са щастливи заедно - а Сейфер не са, от друга феновете на Кая също им се дразнят - затова измислят какво ли не - но ние феновете на Абсун си ги обичаме и им се радваме! Ерсин и Берил са Великолепни - невероятна двойка и се радвам, че се ожениха и в живота. Heart

# 628
  • Яко в Матрицата...
Роксис, Суна не е безгрешна и има защо да се съмняваме в нея. Като си говорим за миналите сезони, кой докара Юсуф в Истанбул и така стовари беля на главата на Сейран? Кой целуна мъжа на сестра си? Да започнем ли оттам? Ако няма нищо общо с раздялата, още по-добре. Засега е сред заподозрените.

# 629
Не знам, дали гледаме реалност или сме в друго измерение, но епизода ми хареса.
Пресякоха всички червени линии, но го приех.
Не се самозалъгвам, че Сейран е обиколила 36 държави с мъж, когото много иска да обича и са спали в различни хотелски стаи. Както и разхвърляните дрехи на Дияр не означават, че е там само за сутрешното кафе. .
СейФер имат нов живот и нови хора в него. Обидата между двете страни е очевидна.Огорчени са един от друг. Всеки опитва да продължи. Това е първото ми голямо впечатление от епизода.
Според мен се придава голямо значение на факта, че Ферит се въргаля с Дияр в стаята, в която е скрит портрета на Сейран. В същото време се пренебрегва факта, че Сейран предложи брак на Синан, докато мислите й са насочени единствено към Ферит. Едно и също е. И, двамата са фалшиви.

Още две неща ми се набиха в очите, извън рязката промяна в героите и обстановката.
Отсъствието на Халис и Кязъм. Двете най- доминиращи фигури в живота на Сейран и Ферит. Хората, които насилствено промениха съдбите им и ги срещнаха. Хората, които причиниха най- големите травми в психологията на двамата. Липсват... Единият физически, в неизвестност, другият води жалко и безгласно съществуване. Есме не го допуска в дома си, разведена е, а Сейран му тропа по масата без последствия...
Трудно ми е да обясня, но от изплуването  на Сейран от морето до последния кадър, усещането беше, че СейФер, както и всички останали живеят живот, който биха живели без тези двамата.
Сейран е станала успешна самостоятелна жена. Сама избира съпруга си, сама му предлага (всички знаем, че е смела). Майка й е зарязала човека, който ги теглеше към дъното, най- накрая.... Дори Суна се омъжва за прост шофьор, когото сама е избрала.
Жените в живота на Ферит, все още влизат през терасата (еднодневки),  баща му съвсем отпусна юздите, майка му най- накрая намери смелост да съхрани достойнството си, Ифакат все още си въобразява, че владее имението...А, Ферит ги изхранва Joy Момчето, което не можеше и чай да направи Joy Явно му е липсвал подходящ стимул, мотивация.
Какво по- добро от любовта за вдъхновение? Да се промениш, да потърсиш по- добър живот за себе си, да твориш... И, няма значение, дали е щастливо споделена или не, любовта винаги е вдъхновяваща! Мисля, че СейФер все още вярват в любовта си, за това се борят да продължат. Ако се разклати това доверие, и Ферит ще загуби вдъхновението си, и Сейран желанието си за промяна.

И последното нещо, което ми грабна вниманието- светът около СейФер.
Като че ли за пръв път, той е на тяхна страна...Всички са притеснени за чувствата им, всички се интересуват как са ( това никога не е било), дори журналистите посъветваха Дияр и Синан да се отдалечат, докато е време. Сякаш всички приеха любовта им, всички са респектирани от нея, само те все още се колебаят. Сякаш целият свят се примири с неизбежността й, само те не. Сякаш остана тази последна крачка, в която си казваш той или тя ми е достатъчен, другото не е от значение. Да видим как ще извървят и тази последна крачка Simple Smile
Реалност или друго измерение, за мен си остава вълнуващо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт