Отговори
Здравейте момичета моля за помощ,с мъжа ми правим опити от 4 години и ходим при репродуктивни специалисти,Попаднахме на младо момче много кадърно и разбиращо.
Правихме какво ли не ,цветна снимка спермограма и куп изледвания .
Решихме да кандидастваме за инвитро по фонда но се оказа че съм бременна с момиченце ,в 12 седмица ме накараха на махна малката защото има много дефект на главичката и на крачетата консултирахме се със 3 лекаря който потвърдиха.Сега чакаме гинетичните резултати да излезнат ,въпроса ми е може ли при последваща бременност да се получат същите дефекти ,казаха ни след абразиото да изчакамв 2 месеца и да почваме пак с опитите но да си пускаме и документи за фонда,моля за съвет дали може пак да се случи по нормален начин или да дейсваме по фонда,с лоша спермограма сме и леко пропускащи тръби

# 1
Препоръчвам Ви да говорите с проф. Савов или с проф. Иво Кременски от Националната генетична лаборатория в Майчин дом. Мисля, че консултациите са безплатни. Могат да Ви препоръчат изследвания, ако е необходимо или да Ви успокоят, ако сметнат, че всичко е наред. Проф. Кременски особено е страхотен човек. Успех Ви желая!

# 2
Благодаря ви
Препоръчвам Ви да говорите с проф. Савов или с проф. Иво Кременски от Националната генетична лаборатория в Майчин дом. Мисля, че консултациите са безплатни. Могат да Ви препоръчат изследвания, ако е необходимо или да Ви успокоят, ако сметнат, че всичко е наред. Проф. Кременски особено е страхотен човек. Успех Ви желая!

# 3
  • София
Точно генетичните изследвания ще покажат дали има проблем или е случаен дефект.

Общи условия

Активация на акаунт