На море в Турция - тема 85

• 68 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, дали може да ми препоръчате хотели с хубава зимна концепция от които сте доволни? Планирам почивка през февруари или март.

Това са високия клас хотели - Ethno Belek, Cillinan Belek, Titanik, Sueno, Selectum. Имат цени в сайтовете им. Агенции в България през зимата не ги предлагат

Много ви благодаря. Разглеждам ги, но не намирам навсякъде написана зимната им концепция. или пък намирам в сайта за по-стари сезони.  но все ще се ориинтирам. Благодоря за съдействито.

През сайта на тезтур можете да видите зимните концепции

# 406
Би било добре, ако информацията с линкове от предишната страница на Joniboy, при пускане на нова тема да се добавят на 1-ва страница.

# 407
Роже, няколко пъти виждам препоръчвате Титаник Мардан като страхотен избор за зимна почивка. Запазихме за този декември, но не датите около нова година. Сега ме притеснява, че последните отзиви за хотела да предимно отрицателни 😟 Някой с таз годишни впечатления? За 1 път стъпваме в Турция и може би ще е проба грешка 🙂 Интересно е, че Мардан е с най-ниски цени от всички хотели с добри зимни концепции, които прегледах
Нищо не мога да кажа, защото не съм наясно с тези отрицателни отзиви.
Много е важно какво точно не е харесало на тези хора и дали то засяга и Вас.
Примерно някой не е доволен от рецепцията, защото е пристигнал в 6 сутринта, а те са го настанили в 14часа. Това Вас не би трябвало да ви засяга, защото има начини за по-ранно настаняване. Нали отношението поражда отношение.
Други се взират във всяка паяжинка над и под леглото, в ъгъла на банята и две оставени чинийки в коридора, които според него са стояли два дни...
Трети недоволстват от това, че не са им донесли оригинални напитки. за съжаление това е в почти всички хотели без изключения. Просто трябва да връщаш докато ти донесат оригиналната или оставяш малко бакшиш, обясняваш, че искаш оригиналната, а не турския еквивалент и няма проблеми.
И още, и още...
Много е важно и каква е народността на пишещите отзиви.
За англичаните приоритета е един, за немците друг, а за руснаците трети. Четете тези отзиви и националности, които са Ви по-близки до приоритети.
И на последно място е много важен сайта или платформата, в която са публикувани отзивите.
И накрая искам да отбележа, че както няма идеални хора, така няма и идеални хотели, независимо от цената, която струват. Въпросът е кои са допустимите компромиси от Ваша страна, за да се чувствате комфортно по време на почивката Ви.

Абсолютно съм съгласна, хотела изглежда уникално, а и ние нямаме база да го сравним с нищо в Турция. В tripadvisor погледнах последните мнения, и бяха конкретно за храната, че е еднообразна, плочките в басейна счупени и водата на отопляемите бааейни много студена. При все, че храната, коктейлите и топлия басейн са най-важни за нас, искрено се надявам да грешат 🤣

# 408
  • София

Абсолютно съм съгласна, хотела изглежда уникално, а и ние нямаме база да го сравним с нищо в Турция. В tripadvisor погледнах последните мнения, и бяха конкретно за храната, че е еднообразна, плочките в басейна счупени и водата на отопляемите бааейни много студена. При все, че храната, коктейлите и топлия басейн са най-важни за нас, искрено се надявам да грешат 🤣
След като прочетох мнението ти, отворих трипадвайзър и прочетох само първа страница на отзивите на всички езици. Ами всички до един бяха възторжени и със суперлативи.  Нямаше нито един отрицателен. Имаше на турски, английски, немски и руски туристи.....
Колкото до отопляемите басейни той е само един и е свързан с вътрешния. При положение, че в момента в Анталия е все още лято не зная кой ще включи отоплението му....

# 409

След като прочетох мнението ти, отворих трипадвайзър и прочетох само първа страница на отзивите на всички езици. Ами всички до един бяха възторжени и със суперлативи.  Нямаше нито един отрицателен. Имаше на турски, английски, немски и руски туристи.....
Колкото до отопляемите басейни той е само един и е свързан с вътрешния. При положение, че в момента в Анталия е все още лято не зная кой ще включи отоплението му....

Ако върнете до преди няколко дни, когато аз влязох около 3 дни ще видите, че са с поредица от отрицателни мнения и аз това и съм видяла. Колко са достоверни не знам, затовя и се озовах в тази група. Примерно познати ходят всяка година в Дидим, страхотни суперлативи за хотела, но лично тук намерих само отрицателни такива и отделно ниска оценка за хотела в google. Явно колкото хора толкова мнения, и сте много прав, че всеки търси и очаква различни неща. Благодаря много за отзива, както и подробното описания на хотелите.

# 410
Здравейте!
Някой с пресни впечатления за Bellis Deluxe?

# 411
При положение, че в момента в Анталия е все още лято не зная кой ще включи отоплението му....

15-16 градуса сутрин и 26-27 през деня е малко далеч от лято. И 21 градуса в басейна си е студено. Доста хотели са включили термопомпите и отопляват басейните вече до 27-28гр.

# 412
Здравейте! За сезон 2005 се колебая между няколко хотела. Имам фаворити в Сиде , Алания и Белек, но искам да попитам специално за Алания, ако някой има впечатления от трите Делфина- Delfin Botanik Platinum, Delfin DeluxDelfin Botanik Hotel & Resort. Kлоня към Platinum, знам за лошия плаж, но и на трите ли плажът е ужасен?А само Делукс е ултра олинклузив, което също е от значение, това дали е минус за другите два? И дали може да ми препоръчате подобен , в същия или по-нисък ценови клас хотел с голяма площ?

# 413
  • Някъде в Европа...
Здравейте! За сезон 2005 се колебая между няколко хотела. Имам фаворити в Сиде , Алания и Белек, но искам да попитам специално за Алания, ако някой има впечатления от трите Делфина- Delfin Botanik Platinum, Delfin DeluxDelfin Botanik Hotel & Resort. Kлоня към Platinum, знам за лошия плаж, но и на трите ли плажът е ужасен?А само Делукс е ултра олинклузив, което също е от значение, това дали е минус за другите два? И дали може да ми препоръчате подобен , в същия или по-нисък ценови клас хотел с голяма площ?
Ботаник и Платинум са на една територия, съответно един плаж. Делукс е през 1, хотел (Мукаранас). Да, на трите плажът е само средно големи камъчета и на плаж и във вода (за нас плажът не е важен, по-важно е да има пирс, от който да се скача, а ако е и с бар, както тук, плажът въобще не ни интересува дали е с пясък или камъни 😀) ...Относно ОИ в Платинум - никскви забележки, вкл и вносен слкохол (доколкото помня от 2023 г....Въобще останахме мн. доволни въпреки каръшкото време, което случихме първи дни на юни - и дъждове, и темп. от 20 гр..)
Плажът на Ботаник и Платинум:

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:25 от AIR

# 414
  • София
Ботаник и Платинум са на една територия, съответно един плаж. Делукс е през 1, хотел (Мукаранас). Да, на трите плажът е само средно големи камъчета и на плаж и във вода...Относно ОИ в Платинум - никскви забележки, вкл и вносен слкохол (доколкото помня от 2023 г....Въобще останахме мн. доволни въпреки каръшкото време, което случихме първи дни на юни - и дъждове, и темп. от 20 гр..)
Плажът на Ботаник и Платинум:

Бахти кариерата, тия ще направят стрителен бум ако към хотела има бетонов възел.
Относно отзивите в трипа и букинг....дъщерята е аниматор по слънчака и тази година взима телефоните на туристите и пуска положително мнение в трипа и букинга за нейния хотел. Ако не се лъжа тука също има човек, на когото се плаща за да дава отзиви в подобна платформа. Може и от фейса да го знам, не съм сигурен. На мен също основния ми информатор е трипа, но трябва да знаеш да отсяваш това, което ти е нужно. Ето например на Делфините няма да стъпя именно заради плажа, че на мене приоритет ми е плажа.

# 415
В Делфините, ако попълниш отзив в трипа докато си там, ти дават подаръци🤣 -чанти, шапки, тениски, химикали и играчки.
Не четат, какво си писал, преди да ти ги дадат, но се уверяват, че си писал нещо

П.С. Плажът в Лара ич не е толкова зле

# 416
Май не се бях замислила за това,че вече навсякъде е такава практика -докато си на плажа, идва аниматор, дъра бъра и ще пуснеш ли добър отзив за хотела и анимацията, и тъй като теб те мързи и си се излегнал на плажа, той ти взема телефона и си пише, случи ни се два пъти на почивка в Египет - споделих го и аз,че вече трябва да си имаме едно на ум, направо на никой вяра да нямаш Wink

# 417
Тази година бяхме само на обществени плажове... три на брой. Никой не идва при теб за нищо... и се спазва private space... поне 2+ метра около твоите хавлии или шезлонг с чадър, ако си наел Simple Smile

# 418
  • София
Никога не ми се е случвало подобно нещо в Турция, почиваме там всяка година от 2014та. И в Египет не ми се случи, но там сме били веднъж само.
Ако ми вземе някой телефона първо ще го помисля за крадец, как се случва изобщо? Дори не мога да си представя какъв скандал бих спретнала ако си позволи някой да ми пипа нещата.

# 419
  • Резерват "Северозапад"
Нито миналата, нито тази ми се е случвало нещо подобно. И двете години бяхме в Делфин хотели

Общи условия

Активация на акаунт