На море в Турция - тема 85

• 68 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
GREEN MAX Белек е в редицата с хотелите Сирени,Тат,Клуб Мегасай.Не е супер лукс .Но като местоположение и плаж много добро.Бяха го спрели да го предлагат нашите агенции ,но от миналата година след ранните резервации го пуснаха на много ниска цена.Сега не знам как го предлагат?

# 166
Добра е цената, 2+1 в първата седмица на юни. Аз затова моля за мнения, защото се притеснявам от ниската цена - да не ни разочарова 🤪

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 11:42 от Аркадия

# 167
Здравейте!Някой наскоро почивал в х-л Rubi Platinum,Алания дали може да сподели впечатления.Цените му на ранни записвания ми изглеждат приемливи.Благодаря!

Привет
Този хотел и аз го набелязах . Преди 4 години почивахме в Гранада Авсалар . Намира се на една пряка от Руби Платинум . Ходихме да го разгледаме и много ни хареса . И най вече територията и басейните .И като цена е нормален . И аз чакам за отзиви

# 168
  • Варна
Rubi е и в моя списък за 25та. При тези масови цени неговата ми е приемлива.
С дете на 11 ще сме и нещо ми се струва, че не е с концепция за деца на тази възраст.

Ерос, изчакай цените на Тезтур. Другата седмица трябва да пуснат самолетните от Варна. Още не мога да се ориентирам там за цена, защото по програмите им от София за едни хотели транспорта за трима излиза 900лв, а за други 1300лв(от пакетната цена вадя само хотелско и то все по тяхна цена).
Октомври 23та ми дадоха доста по-добра цена за 24та от Онекс.

# 169
  • Burgas, Bulgaria
Добра вечер .
Пиша Ви от остров Кунда ,това се намира срещу Айвалък.
Не сме предполагали какво кътче от рая съществува  . Великолепно е ....
Нещо средно между стария Несебър и Созопол.  Изключителна марина .
Какви ресторанти и морски специалитети ...то не мога да опиша с думи .
Аз със сигурност ще почивам следващия път тук , давам ви го като локация ,защото наистина е ....приказка ..на два острова .

# 170
Добра вечер .
Аз със сигурност ще почивам следващия път тук , давам ви го като локация ,защото наистина е ....приказка ..на два острова .

Днес минахме през този залив, 28 градуса и прекрасно време… но слязохме надолу.

Все още има туристи, но всичко е една идея по-спокойно. И ние търсим нови кулинарни изкушения, но гледаме да избягваме популярните комерсиални локации, защото е голям ужас, а предлагането е стандартно, като за европейски турист. Адана кебап за 500+ лири, ципурата стигаше до 800, това в Шериндже.
3-те големи паркинзи бяха пълни с туристи, уличките на селцето гмеж и лудница. Колите блокираха всичко, а от Селчук идваха нови колони. А в Селчук цялата отбивка за Ефес беше блокирана от спрели коли, както и главния път. Искат по 40-65 евро на калпак за билет… абе яяя
Отидохме в Кушадасъ и се мотахме в крепостта, поне гледаш атракция, която е цяла и без пари. После на корабче посрещахме залеза… за 5 лева билета Simple Smile
За кулинарните изненади търсим семейни чорбарници дето основно ходят местни хора. И сега най-интересното. Порция адана с всичко към нея е 12 лева, има салатка подарък, разядки, водичка… а вкуса няма нииищо общо с която и адана до сега Simple Smile
Автентичната им кухня не е за европейците

# 171
Точно така - Кунда е задължителна за посещение.  Обаче аз знам заради ресторантите си, че се ходи в Кунда, вие казвате за почивка - как са там плажовете, бихте ли споделили?

Добра вечер .

# 172
  • Варна

я дайте повече инфо за остров Кунда ,който се намира срещу Айвалък?
Даже на картата не го намирам !!!

# 173
  • Burgas, Bulgaria
Давам линк към хотел от там ще ориентирате
https://www.cundathelaraotel.com/

# 174
  • София

я дайте повече инфо за остров Кунда ,който се намира срещу Айвалък?
Даже на картата не го намирам !!!
Петерки, не го намираш в Гугъл мапс, защото другото му име е Алибей. На турски е: Cunda Adası, Alibey Adası

# 175
  • Варна
да , да - само Alibey Adası намирам , ама разбрах де , слагам го в чакащия списък към Bozcaada , че и той ми е мерак - другия остров - Гьокчеада го обрисахме основно няколко пъти

# 176
  • Luxemburg
Здравейте, може ли да ми кажете как най-добре да резервирам почивка за 1 седмица за периода 26(27).10-2(3).11 за семейство 2+2(12&16г)? Гледам възможно най-на юг и в Букинг нашият хотел, в който сме били Kaya Side за 4 човека за седмица е 3500€.

С много големи резерви относно това дали ще става за плаж и къпане в море или басейн - освен ако не е отопляем. Много голямо съмнение за хотел с аквапарк , пързалки и забавления за тииновете. В периода 26(27).10-2(3).11  почти 90 % е затворено
Мерси. Мислих, че като р толкова надолу все още може да става за плаж. Не искам да е горещо 35°, но и да не е под 24° и водата на морето да става поне малко да де топнеш.
Гледах в немски туроператорни фирми и много от хотелите бяха заети и помислих, че са изчерпани, но не ми хрумна, че може да са затворени.
А как да разбера кои имат отопляеми външни басейни? Има ли някъде списък или един по един да ги цъкам? И как предлагате да де резервира хотел- през агенция, букинг, директно с хотела?

# 177
Цените за почивкаа в Турция за 2025 са нагоре, ясно е, но като че ли са намалили и дните за чартъри. Тази година пътувахме с Тез тур в четвърък и полета на отиване беше сутринта, а ма връщане следобяд / друг е въпроса че излетя с 9-часа закъснение/. За тази година, това което откривам е само с полети сутрин рано на връщане, което не ми харесва. А излезлите цени на Тез Тур към момента са умопомръчителни спрямо другите агенции.

# 178
Цените за почивкаа в Турция за 2025 са нагоре, ясно е, но като че ли са намалили и дните за чартъри. Тази година пътувахме с Тез тур в четвърък и полета на отиване беше сутринта, а ма връщане следобяд / друг е въпроса че излетя с 9-часа закъснение/. За тази година, това което откривам е само с полети сутрин рано на връщане, което не ми харесва. А излезлите цени на Тез Тур към момента са умопомръчителни спрямо другите агенции.

И ние последните две години летяхме в четвъртък с БХ Еър и повече никога, какво като са им добри планираните часове, като са с изпочупени самолети и от летище София като първи полет за деня не могат да излетят навреме.

Сега загледах нашите часове за догодина -ранен сутрешен в 6:30 ч и връщане със същата машина явно в 9:40 планирано излитане от Анталия. Ако така остане ме устройва, щото ще съм в Лара.

А цените на ТезТур до момента за нас са най-изгодни. Сравних тяхната оферта с Онекс (инфото от Славейче) и онекс са ми 13% отгоре.

# 179
[/quote

С кои агенции сравнявате цените на Тез Тур? За хотелите, които аз следя, на мен Тез Тур ми предлагат най-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт