На море в Турция - тема 85

• 71 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ако ми вземе някой телефона първо ще го помисля за крадец, как се случва изобщо? Дори не мога да си представя какъв скандал бих спретнала ако си позволи някой да ми пипа нещата.
И аз това си помислих. А и никой не е настоявал или молил да оставяме отзиви някъде.

# 421
Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:11 от sunflower_sunflower

# 422
В Империал гейст рилейшъна раздаваше подаръците след оставен отзив. Но отзивът можеше да е на български, та не знаят какво си написал

# 423
  • София
Някой посещавал ли е скоро Liberty Kuşadası?
Аз, май месец тази година за последно (ако това е скоро и ти върши работа, питай за инфо).

# 424
  • София
Затова трипадвайзър вече не е абсолютно достоверен. Тази практика се коментира напоследък. Мен също никога не са ме карали или молили да оставям отзиви, но не съм и някакъв супер общителен гост, който участва в анимации, шоута и т.н Такъв тип хора са основния таргет, защото най-често ще оставят висока оценка.
Също ако видите изброяване на две имена и постоянно цитиране в коментари на конкретен барман, аниматор- пак най-верпятно е същата ситуация, някой се е сприятелил с някой и се е съгласил да напише отзив.

# 425
Тази година при второто ни посещение на Вон Резорт една такава аниматорка  от Казахстан омайваше мъжа ми докато чакахме седнали вечерното шоу пред сцената. Започна с общи приказки и се стигна до искане на положителен отзив за аниматори. Ама рязко я отрязах, не стига че не ме вълнува анимацията, а и я мразя поради високото озвучаване.Та се изнесе девойката с 300.

# 426
Някой правил ли е резервация през holidaycheck.de? Има добри оферти за някои хотели, дали ще има проблем?

# 427
Здравейте, през последните седмици следя офертите в някои платформи като Дестиния, Стейфорлонг, Холидейчек и други за предстоящото лято, но отново имам необходимост от вашите препоръки и насоки за хотели, за да мога да се спра на конкретен и да се впусна в търсене на най-добрата оферта в сайтовете. За съжаление това лято, не можахме да осъществим идеите си за Турция, но получих от вас много полезна информация и насоки. Сега сме с малко по-различни критерии от миналата година и ще съм ви много благодарна да ме ориентирате в многообразието от хотели, кои е подходящ за нас.
Планираме да отидем към средата на месец юни. Търся хотел в района на Анталия, ходили сме само в Бодрум, затова сега искаме да видим и Анталийското крайбрежие. Заглеждам най-вече Сиде (от темата съм останала с впечатление, че предлага едни от най-добрите плажове), но може и в някой от другите Лара, Белек, Алания стига да има подходящо предложение.
Държим на хубав плаж – пясъчен, с плавен преход
Хотела по възможност да е на първа линия, добре озеленен, със средна или голяма територия, среден към висок клас (за най-луксозните ще трябва да поработим още Simple Smile  )
Да има аквапарк или поне да не е само с 3-4 пързалки, подходящ за 12 и 15 годишни деца, а и други забавления за тях.
Да има добър интернет на територията на хотела
Стаите да се състоят от две помещения или широко студио, иначе ще ни е тесничко – 2 възрастни с 2 деца на 12 и 15 години
Също по възможност 12 годишното ни дете да не го броят за възрастен, а да ползва намаление (за 15 годишното ни дете сигурно няма шанс за намаление)
Благодаря предварително и успешни резервации на всички.

# 428
  • Берлин
Някой правил ли е резервация през holidaycheck.de? Има добри оферти за някои хотели, дали ще има проблем?
Аз, брат ми, приятели. Никакви проблеми не сме имали.

# 429
jijin би ли споделила и други сайтове през които резервираш?
Аз използвам все Дестиния и един път Холидейчек

# 430
  • София
В холидейчек.де са много добри цените, и аз мисля да резервирам от там. Не видях упоменато изискване за немски граждани, не знам дали пише нещо подобно?
Не можах да се ориентирам с плащанията- доколкото си преведох 20%  ще платя сега, останалите 30 дни преди пътуването. Това ли са стандартните условия?

# 431
В холидейчек.де са много добри цените, и аз мисля да резервирам от там. Не видях упоменато изискване за немски граждани, не знам дали пише нещо подобно?
Не можах да се ориентирам с плащанията- доколкото си преведох 20%  ще платя сега, останалите 30 дни преди пътуването. Това ли са стандартните условия?

И аз за първи път мисля да запазвам от там. Кой хотел избра?

# 432
  • София
Здравейте,
бихте ли ме насочили към хотели, които приемат деца на 15 г като деца /изобщо има ли такива/?
Благодаря предварително.

# 433
  • София
Sunflower, по желание на мъжете вкъщи ще повторим Титаник в Белек😀

# 434
Здравейте!
Тази година беше първото ни посещение на море в Турция организирано от агенция.
За 2025 съм решила да направя всичко сама и имам един въпрос, към самоорганизиращите се.
Харесала съм хотела, знам точните дати(1-10 септ), запазвам в хотела като плащам пълна сума(изискване на хотела, с възможност за връщане някакви дни преди самата почивка) и започвам да търся самолетни билети.Към момента са много скъпи и искам да изчакам някаква промоция.
Това което ме притеснява е, че намирам исканите билети, но цената е ниска например за 2-11 септ или просто няма полети на 1.09, а трябда да летим на 2.09. Какво правя с хотела в този случай? Отказвам резервацията и правя нова за исканите дати? Но ако това се случи март месец, може от хотела да ми искат доплащане по актуалните им към момента цени.
Как го правите вие?

Общи условия

Активация на акаунт