На море в Турция - тема 85

• 71 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Абакс никога нямат намаление.И при тях винаги е най -скъпо.

# 466
Абакс никога нямат намаление.И при тях винаги е най -скъпо.
Жалко!
А, аз се надявах не само по турските,  но и по африканските програми да имат черен петък Sad

# 467
  • Beyond the Frontiers
Абакс имат достатъчно други промоции.
Черен петък имат за НГ Тунис.

Поправям се. Ще имат за Турция другата седмица.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:21 от Galactic Voyager

# 468
Здравейте!

Може ли да ми кажете какви са разликите между Lonicera World и Lonicera Resort and Spa? Доколкото видях използват една и съща територия.

# 469
  • Под звездите
Здравейте, можели отзиви от почиващи за хотел SUNUS EFES ROYAL PALACE  Кушадасъ  и какво може да се види в Йоздере.
Има ли пазар, магазини да си напазаруваме ?

# 470
Здравейте, можели отзиви от почиващи за хотел SUNUS EFES ROYAL PALACE  Кушадасъ  и какво може да се види в Йоздере.
Има ли пазар, магазини да си напазаруваме ?
Прочетох доста мнения, тук и във фейсбук, отзивите са много добри
Получих и лични съобщения, няма от какво да се притеснявате
В Йоздере май няма нищо интересно

# 471
  • София
Здравейте!

Може ли да ми кажете какви са разликите между Lonicera World и Lonicera Resort and Spa? Доколкото видях използват една и съща територия.
Lonicera World  е 4 звезди и са няколко нискоетажни по-стари сгради.
Lonicera Resort and Spa е нова сграда и е 5 звезди.
Територията е обща. Настанените в 4 звездната част могат да ползват всичко, което ползват и тези от 5-те звезди с изключение на основния ресторант на Lonicera Resort and Spa. Настанените в Lonicera Resort and Spa могат да ползват основния ресторант на Lonicera World.
Ако по-новите луксозни  и хубави стаи не са Ви приоритет можете спокойно да се настаните в Lonicera World.
Слънцето и водата са еднакви и за 4 те и 5 те звезди!

# 472
  • София
Лонисера Резорт&спа беше нова преди 7-8 години, може и да се е позахабило вече.
По-далече е от плажа, поне двойно е ходенето отколкото от блоковете на Уърлд, до аквапарка е еднакво от основните сгради. Не знам дали има разлика в храната.
AIR беше писала за реновирани стаи в Уърлд, та може и да е по-добър вариант, дано се включи с актуална информация.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 18:56 от Нелка*

# 473
Автобусите на Емералд или на Дорис са по-добре за пътуване до Анталия? Моля за мнение на човек ползвал и двете фирми

# 474
  • Някъде в Европа...
Ха, обсъждате Лонисера Simple Smile...мдаа, на мен не ми стигнаха 2 почивки това лято там, та и за следващия сезон резервирах Satisfied...
Няма да повтарям Роже и Нелка, добре са го обяснили, само ще допълня, че не знам как се осъществява контрола в ресторанта на Ресорт, защото аз една сутрин отидох там да закусвам и никой не ми обърна внимание, че съм с гривна на World (само за инфо - гривните са с чип за оттклюване на стаята)..не мисля, че има разлика в храната, но по отзиви на настанени в Ресорт - понеже техният ресторант е много голям, много се чувствало присъствието на много деца. Основният ресторант на World има чудна гледка към морето...Относно стаите - добри са и в World, банята, особено душовото пространство, са малки обаче...Моят извод е, че няма смисъл да се плаща за Ресорт, но аз все пак бях сама и стаята бе последното нещо, което ме  е интересувало, откъм големина, а и в нея прекарвах около 5-6 часа само, основно спейки Simple Smile. Бях чела за реновирани стаи в реновираните корпуси, но след като ме настаниха в основния корпус, където хич не са лоши стаите, за втората почивка вече бях убедена, че това е най-доброто място за настаняване за мен, т.е пак не попаднах в друг корпус, защото си поисках същия. Живот и здраве на 02.06.25 г. пак в него ще поискам (корпус Б)...

# 475
Почивахме в Лонисера резорт в годината, когато го откриха. Имахме прекрасна стая с изглед към морето. Храната в ресторанта беше несравнимо по богата. Вярно е че имаше много деца,но на втория етаж има ресторант за 16+,и там е много спокойно и с чудесен изглед. За гостите на резорта има и друг плаж,на 2-3 Мин. , много спокоен и не нагъчкан като основния. Но не знам как е сега.

# 476
  • Варна
Автобусите на Емералд или на Дорис са по-добре за пътуване до Анталия? Моля за мнение на човек ползвал и двете фирми

Дорис имат собствен автобусен парк - автобусите са едни и същи маи СЕТРА ама на различни години - пътували сме и с 3 месечен и с 10 годишен. Емералд нямат собствени автобуси , ползват транспортни фирми и може да ви се падне всякакъв автобус.
В Йоздере няма нищо интересно , на шопинг се ходи или в самия град Кушадасъ или аутлет център  около хотел Флора - Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi

# 477
Здравейте, моля за впечатления за някой от двата хотела, на които съм се спряла!
Това са Crystal Paraiso Verde и Invista hotel. И двата са в Белек, бюджетни са... но такива са възможностите..
Благодаря предварително на включилите се!

# 478
  • София
Здравейте, моля за впечатления за някой от двата хотела, на които съм се спряла!
Това са Crystal Paraiso Verde и Invista hotel. И двата са в Белек, бюджетни са... но такива са възможностите..
Благодаря предварително на включилите се!
Няма нищо лошо, че Ви е малък бюджета. Лошото за мен е, че с този бюджет можете да бъдете в доста по-добри хотели отколкото тези двата. Ако избягате от Белек в района на Сиде или Алания ще можете да бъдете не в бюджетни, а в среден клас хотели. На всичкото отгоре Инвиста хотел е не на трета, а на пета линия от морето.
Има толкова много хубави хотели на брега на морето в горе изброените райони. Веднага на първо четене на ум ми идва един от тях, който е класи над тези двата и съм сигурен, че цената му е по-ниска:
 https://www.rubiplatinum.com/en/hotel/rubiplatinum
Белек поне за мен е за луксозна, а не бюджетна почивка....

# 479
Напълно подкрепям предложението на Роже за Rubi Platinum Spa Resort & Suites Hotel  Алания
https://www.youtube.com/watch?v=9Y2yl6Q0SdQ

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:59 от Joniboy

Общи условия

Активация на акаунт