На море в Турция - тема 85

• 71 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Роже, направих проверка на цената с автобус за една и съща конфигурация и дата за трите хотела, положението е следното:
- Инвиста хотел = 4371лв;
- Кристал Парадизо = 4841 лв;
- Руби Платинум = 5436 лв.
За съжаление препоръчаният от вас хотел е най-скъп.

# 481
  • София
Роже, направих проверка на цената с автобус за една и съща конфигурация и дата за трите хотела, положението е следното:
тази проверка поне за мен не може да е меродавна и реална.Проверили сте един туроператор, а останалите, а тези които не знаете?
Най-добрият начин за проверка на цените при пътуване с тур оператор за мен е да се обадите на някой травъл агент, който има достъп до всички резервационни систими на всички туроператори извършващи пътувания до Турция и той да Ви даде най-добрата цена за всеки един от тези три хотела.
Ако не знаете такъв коректен травъл агент мога да Ви подскажа- Galactic Voyager.

# 482
  • Варна
Ако избягате от Белек в района на Сиде или Алания ще можете да бъдете не в бюджетни, а в среден клас хотели.
Има толкова много хубави хотели на брега на морето в горе изброените райони.
Белек поне за мен е за луксозна, а не бюджетна почивка....

Бих прибавил и курортните селца между Манавгат и Алания :
Кızılağaç , Kızılot , Okurcalar , Avsallar където са и Лонисерите , Ефталиите и още десетки и десетки хубави и не толкоз хотели

# 483
Здравейте отново, моля за насоки за избор на хотел. Спряла съм се на няколко, но имам нужда и от вашите виждания. Както писах в предният си пост търсим хубав плаж (пясъчен, може пясък и чакъл, с плавен преход), аквапарк (или поне повече от 3-4 пързалки)  подходящ за тийнове (12 и 15 год.), добър интернет на територията на хотела, качествена храна, бар на плажа по възможност. Стоим предимно на плажа, но тийновете ходят да се забавлят на пързалките като им доскучее на плажа. Затова съм се насочила засега към тези хотели:  
LAGO HOTEL SIDE,
SELECTUM FAMILY RESORT SIDE,
PALOMA GRIDA BELEK (прочетох, че ще е обновен за 2025)
и обичайните VON RESORT GOLDEN COAST И
KAMELYA AISHEN

В списъка ми са още няколко, но все още не съм ги проучила по-подробно, дано намеря време днес -
CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT BELEK,
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT BELEK,
BELCONTI RESORT HOTEL BELEK,
BELEK BEACH HOTEL BELEK,
KREMLIN PALACE LARA,
PALOMA PERISSIA SIDE,
HOTEL TURAN PRINCE SIDE

Ще съм ви много благодарна да се включите и да ми наклоните везните към подходящият за нас хотел.
Мисля да резервирам чрез Стейфорлонг, има добри намаления Black Friday. Имате ли информация до кога ще важат тези намаления, не можах да видя в сайта им крайна дата (дали са до този петък или до 29.11.2024-когато е американският черен петък)? Затова ми се ще до довечера да съм готова с резервация,
П.П. От Нирвана Космополитан се отказах засега, защото за там се считаме 4 възрастни и ни генерира Suite King Bed за 14000 евро (в няколко платформи проверих). Не ми се иска на този етап да запазвам 2 отделни стандартни стаи – за нас и децата.

Приемам предложения и за други подходящи хотели Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 12:01 от jijin

# 484
  • Стара Загора
тази проверка поне за мен не може да е меродавна и реална.Проверили сте един туроператор, а останалите, а тези които не знаете?
Най-добрият начин за проверка на цените при пътуване с тур оператор за мен е да се обадите на някой травъл агент, който има достъп до всички резервационни систими на всички туроператори извършващи пътувания до Турция и той да Ви даде най-добрата цена за всеки един от тези три хотела.
Ако не знаете такъв коректен травъл агент мога да Ви подскажа- Galactic Voyager.

Роже, вие пътувате много и имате огромен опит с резервациите, но при тази разлика от 1065 лв между първия и третия хотел не вярвам, че има травъл агент, който може да я стопи.

# 485
  • София
На мен ми се е случвало разликата в цената на различни туроператори за един и същи хотел при едни и същи условия да е 600 лв. Така че всичко е възможно.

# 486
  • Резерват "Северозапад"
Продължава и моето колебание за догодина.
Сведох избора си до три опции и сега се колебая между тях.
Voyage Torba - Bodrum
Balmy Beach resort - Kemer
Paloma Grida - Belek
Паломата разбрах, че ще е реновирана, за Балми ме блазни концепцията само за възрастни, а Воядж-а ми се струва много приятен с концепцията да ползваш през деня всички ала - карти на територията на хотела.
Ако някой има мнение, моля да споели!

# 487
  • Пловдив
Не мога да разбера толкова ли е трудно сами да си сравните хотелите?100 пъти сме писали кои са добрите оператори със самолет и кои с автобус.А тези които пътуват с автомобил могат да си видят цените направо от сайта на хотела или от чужди платформи за резервации.И повярвайте наистина съм виждала цени в наши агенции с няколко хиляди лв разлика.

# 488
И аз с молба за мнение за подходящ хотел.
Иска ми се най-после да отедем и ние на почивка в Турция (все не стигаме до там).
Та в изобилието от хотели търся хотел за лятна почивка юни края или септември за 2 възрастни + 2 деца (на 13г. и на 1 г.) със самолет в Анталия.
Нямам претенции за конкретен курорт, но имам следните изисквания:
1. Възможно най-близо до летището, така, че с бебето трансфера до и от хотела да не е до безкрай.
2. Пясъчен, широк плаж с пиърс за скачане за баткото.
3. Голяма зелена територия и аквапарк.
4. Достатъчно големи и чисти стаи.
5. Разнообразна и вкусна храна.
6. Ще е супер ако в близост има търговски център или МОЛ, предполагам че младежа ще иска да разглежда.
7. Лично на мен ми допадат хотели в по-нисички сгради (по-комфортноо се чувствам), но това да речем, че ще го преглътна ако всимко друго е ок.
8. Бонус би бил и ако 13 годишните деца се смятат все още за деца. Но и това да речем, че не е от първостепенно значение.
Бюджет....винаги може да варира, но около 5К можем да отделим.
И като за сефте ще да е с тур оператор, защото нямам никакъв опит с Турция и не ми се стресира допълнително.
Моля за някакви насоки, за да мога да отсея от 5-6 хотела да речем и да действам!
Благодаря Ви:)

П.С. Кои тур оператори за самолетни почивки конкретно бихте препоръчали?

# 489
  • София
Иска ми се най-после да отедем и ние на почивка в Турция (все не стигаме до там).
Та в изобилието от хотели търся хотел за лятна почивка юни края или септември за 2 възрастни + 2 деца (на 13г. и на 1 г.) със самолет в Анталия.
Galactic Voyager е твоят човек, loliy.
Пиши и на лични.  Тя ще ти помогне най-добре Simple Smile

# 490
  • Пловдив
Самолетни-Онекс,Тез тур,Емералд,Аква тур и Абакс.

# 491
Нямам претенции за конкретен курорт, но имам следните изисквания:
1. Възможно най-близо до летището, така, че с бебето трансфера до и от хотела да не е до безкрай.
2. Пясъчен, широк плаж с пиърс за скачане за баткото.
3. Голяма зелена територия и аквапарк.
4. Достатъчно големи и чисти стаи.
5. Разнообразна и вкусна храна.
6. Ще е супер ако в близост има търговски център или МОЛ, предполагам че младежа ще иска да разглежда.
7. Лично на мен ми допадат хотели в по-нисички сгради (по-комфортноо се чувствам), но това да речем, че ще го преглътна ако всимко друго е ок.
8. Бонус би бил и ако 13 годишните деца се смятат все още за деца. Но и това да речем, че не е от първостепенно значение.
Бюджет....винаги може да варира, но около 5К можем да отделим.
И като за сефте ще да е с тур оператор, защото нямам никакъв опит с Турция и не ми се стресира допълнително.
Моля за някакви насоки, за да мога да отсея от 5-6 хотела да речем и да действам!
Благодаря Ви:)

Някой от Делфините в Лара е вашия хотел. Преценете според бюджета си и полетните разписания къде да резервирате.

# 492
  • София
Търся детско ориентиран хотел. За деца под 10г
Агенцията ми предлага SELECTUM FAMILY RESORT SIDE или MAXERIA BLUE DIDYMA
Ако някой има лични впечатления Simple Smile
Плюс се чудя за времето. Преди средата на Юни ли е добре да се ходи за да не е страшна жега?

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:48 от Джинджър

# 493

5K за почивка с автобус за двама за седмица... лелееее... как са литнали цените Sad
Това сигурно е в средата на сезона?

# 494
Здравейте, резервирах за НГ хотел Titanic deluxe golf Belek.
Някой бил ли е в този хотел     за Нова година и какви са впечатленията му?
Интересуваме и храната ,тъй като не консумирам месо, има ли избор на риба и морски дарове?Новогодишната вечеря на блок-маса  ли е или сет меню ?
Резервацията е чрез “Емералд”.
Имам още един въпрос?Офертата им предлага екскурзии на място,не са описани конкретно.Какво си струва да се посети в този регион?И ако някой е пътувал с “Емералд” екскурзиите им на бг език ли са ?
Питам ,защото в сайта им винаги пишат ,че екскурзиите са на бг ,но във форуми съм  чела ,че в крайна сметка са на руски.Миналата година се убедих в това .Бях в Тунис с “Абакс “и се засякохме с групата на “Емералд “.Екскурзоводът им говореше на руски ,а в сайта им пишеше ,че екскурзиите ще са на бг.Това не е коректно от тяхна страна а е тяхна практика ,поне в повечето случаи.Затова е и въпросът ми как е в Анталия/Белек,ако някой е ползвал услугите им.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт