Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 429
  • 480
  •   1
Отговори
# 60
  • Bristol
Бу, и синът така излизаше с дъщерята 😁
Няма скрито-покрито при нас, баш на народопотока сме, а и декорация извадих, да не би да ни пропуснат 😄
Мъжът категорично заяви, че отказва да участва в раздаването на бонбони тази година, той всяка година заявява и пак го въвличаме. В продължение на няколко часа, през няколко минути правиж упражнението стани, отвори вратата, направи се на уплашен/изненадан, похвали костюмите, дай бонбони, затвори вратата, седни 😄

# 61
  • До хладилника, който обичам
Любима ми е една къща наблизо, на чиято врата като почука детето, отвътре почукват в отговор - знаеш ли как стряска Grinning И после отваря собственикът, винаги маскиран. Като порасна, и аз така ще правя Simple Smile))

# 62
Моите броят минутите до излизане 😅. Аз съм сложила 3 тикви навън. Днес, няколко майки от училище им организираха парти в една зала и захарта е на няма да ви казвам какво ниво, направо са като пощуряли.

Да се похваля с новата ми придобивка. Много го харесвам и с удоволствие го слушам

# 63
Тъкмо вчера ми попадна реклама за негов концерт догодина, в Манчестър, април месец и две дати има в Лондон, май месец.
Много го харесвам, ангелски глас.
Децата му гледах в едно интервю, много симпатични и супер възпитани.
Тук ( Бг)  никой не е минал за Хелуин, но той нашият вход вече предимно с наематели. Sad
Трябва да питам мъжа, дали някой е минавал през нашата улица в Юк. Simple Smile

# 64
  • Bristol
Свършиха ми трите кутии с бонбони на Кадбъри (от тези големите кръгли пластмасови кутии)! Само 4 бонбона останаха! Бихме всякакви рекорди тази година. Бързо прибрах декорацията и изгасих светлините, да не дойде още някой да почука на вратата... а е едва 7пм 😔 Догодина 4 ще купим. Това, че са ваканция, плюс разкошното време май допринесоха за това 😊

# 65
  • някъде в орбита...
Ние обикновено сме като неонов знак в квартала - декорацията ни от космоса се вижда, поне три тикви имаме направени, навсякъде се веят гирлянди и паяжина... И тази година ни пропадна плана, и нямаме нищо, ама нищичко. За късмет, точно тая година и двете деца успяхме да ги намъкнем в костюми без борба, и обикаляхме много. Напълниха кофите, щото половината квартал раздаваха бонбони, егати яките декорации навсякъде, направо така добре не си бяхме изкарвали от години Grin Мъжа го хвана яд че не успяхме да се впишем, и се кълне догодина да сме с поне 5 тикви и да сложи гирлянди и на гаража Laughing
И на нас ни свършиха кутиите Кадбъри, много деца минаха, и повечето бяха с много готини костюми Heart Знаят си че нашата къща винаги сме на линия, и си мисля догодина да купим повече бонбони Blush

# 66
О, да, определено има значение и ваканцията, и мекото време. Аз бях спайдър-кат според сина ми, а той беше Бийтълджус, не го е гледал, но всички знаеха кой е, много сполучливо стана. Обиколихме, събрахме бонбони, хареса ни. Явно и през нашата къща все някой е минал, бяха намалели бонбоните, които оставих пред вратата.

# 67
  • На острова
И ние бяхме час и половина навън с комшийка и двете и деца. Моят почти 15-годишен също вървеше след сестра си и пълнеше чантичката. Викам му: сложи си маската, че като ти видят с този мустак и няма да ти повярват, че си дете 😀 Порастна си и той.

При нас също има списък с участващите къщи, ние не се сложихме, къщата ни е скътана, но много украсена и кутията отвън вече свърши, заредих още малко Харибо и след малко обръщам табелата: No more sweets.

През деня гледахме и The nightmare before Christmas, а вчера и пуснах Halloweentown.

Готови сме за Christmas сега 🤣

# 68
Ооо, утре сваляме коледната украса и почвам по-лека. Обичаме от рано да си украсяваме и си ни е едно хубаво така.

Ние обикаляхме много, много народ имаше по улиците. Комшийката, румънка, досега не били правили Хелоуин се нави да дойде с нас и на нея и харесва. А времето просто разкош.

# 69
Честит Хелоуин!

При нас освен 2 деца никой друг не мина. Имам една купа с бонбони освен събраните. Да ви пратя? Гледам, вашите са свършили. Smile И другия приятели се оплакаха , та явно народът е по почивки. При нас за пръв път е ваканция. Кварталните баби като минахме им пъхаха по 2-3 в чантите.

Ние традиоционно се събрахме у нас за на щерката РД и после цялата тумба минаваме през съседите. Особено възрастните баби много ни се радват. И тя вместо trick or treat крещи: "Вече съм на 5!" Satisfied

Декорация специално за днес не слагам. Имам 3 тикви отвън неиздълбани и неоцветени, но са ми част от есенната декорация.

# 70
  • Bristol
Pampers, пращай следващия път 😁 Аз наистина се чудих, дали да не отскоча до магазина. Но беше 10 мин преди 7, предполагам че нямаше вече останали много деца. Иначе с щерката давахме само по 1 бонбон. Моите като бяха малки давах повече, но тогава нямаше толкова много деца да обикалят и две кутии ни бяха повече от достатъчни. Едно девойче мина и си взе два бонбона, след 10на мин идва с малката си сестричка и пак бърка да взима. Но аз я разконспирирах и родителите я спряха 😄 🤣
Аз слагам есенна украса и вчера само извадих малко страшна да сложа. Дълбаем и тикви
Скрит текст:
Като свърших бонбоните, свалих страшната украса, но есенната ще ми седи до декември.  
В съботата е зарята за bonfire night при нас и чак след това влизам във вълна коледни подаръци 🤪

# 71
Както винаги, тиквите са разкошни!

Аз съм почти готова с коледните подаръци. Само от нас с баща им нямам идея какво още. Тази година са и бая обемни. Преди ги криех в офиса, но сега няма как като работя от вкъщи Smile Бях разчиствала стари вещи в кашони и ги бях пуснала за продажба. Кое продадох, кое замина на чарити и сега в тези кашони са подаръците им. Децата още си мислят, че са нещата за продажба. Да стане 1ви декември - вдигам елхата, опаковам ги под елхата и да ги махам тези кашони вече.

# 72
Лелеее, последно мнение на първи ноември, момичета, излагаме се.
Да ви кажа, ако си търсите нова прахосмукачка Дайсън, че на сайта си имат промоции за черен петък. И в добавка, имат секция за реновирани продукти, на които има отстъпка върху вече намалената цена с още до -35%. Моят Дайсън умря след почти 8 години вярна служба, вече сме му сменяли батерията и решихме, че няма смисъл да влагаме в мотор, като не е ясно какво ще се счупи следващо, все пак не са вечни. Вместо това поръчах от сайта, като видях реновираните, реших да взема от тях, утре чакам да дойде V15 с всички възможни приставки на добра цена.
Било признак кога човек става възрастен и спира да е тийн/young adult, като почнел да се вълнува от промоции на домакински уреди Simple Smile))

# 73
  • ENGLAND
И аз от вчера съм с нова прахосмукачка, Миеле. Ходих до Кърис, разпитвах, най-мощни били Миеле и Дайсън. Но аз имах изискване, да е мощна, без торба и да е с кабел. Само тази отговаряше. Мъжа ми я намери в сайта на Миеле със 100 паунда оф. Сега остава да чисти и сама. Имам и робот, но при нас е пълно с обувки и все се удря в тях.
Честит ви първи сняг. Вчера нямаше училище, днеска от 10.30 до 2.30, половината деца ги нямаше. В понеделник имахме трейнинг. дей.Та голяма ваканция им се заформи.

# 74
Здравейте момичета, благородно завиждам на всички със сняг  😢
Много обичам сняг, мноого 😞
Не типично за мен, но още не съм купила нито 1 подарък за коледа, не знам защо се омотах така неприятно тази година, даже елхата не е украсена още.

Общи условия

Активация на акаунт