Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 412
  • 480
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, благородно завиждам на всички със сняг  😢
Много обичам сняг, мноого 😞
Не типично за мен, но още не съм купила нито 1 подарък за коледа, не знам защо се омотах така неприятно тази година, даже елхата не е украсена още.

Имаш време. От утре почва и Черния Петък по сайтовете, така че ще наваксаш.

Аз с подаръците съм готова, но за елха ми е много рано. По принцип по традиция я украсяваме на 6ти, но за да има къде да сложа подаръците, ще е на 1ви. Нашите си седят под елхата и само се трупат.

При нас сняг няма, а само кучи студ. Аз съм със студова алергия и тези -2 никак не ми понасят. През ръкавиците и с ръце в джобовете страдам яко за няколкото минути, в които съм навън. Тихичко чакам да отмине с надежда скоро пак да е 6-8 градуса.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:12 от Pampers

# 76
  • Великобритания
Който пусна студеното - да си го прибира, хич не ми харесва !
И аз не съм започнала с подаръци , гледам тук там , нищо сякаш не ни трябва и пак ще се заринем с боклучки , колкото да има да отваряме на Коледа . Мойта уж голяма - става на 10 , пак търси и гледа някви щуротийки , Напълнила съм една кошница от китайското Тему - и май ей сега ще си направя поръчката , че да дойде до тогава

# 77
Който пусна студеното - да си го прибира, хич не ми харесва !
И аз не съм започнала с подаръци , гледам тук там , нищо сякаш не ни трябва и пак ще се заринем с боклучки , колкото да има да отваряме на Коледа . Мойта уж голяма - става на 10 , пак търси и гледа някви щуротийки , Напълнила съм една кошница от китайското Тему - и май ей сега ще си направя поръчката , че да дойде до тогава

И на малката половината подаръци са от Алиекспрес. Голямото не знае какво иска и да го питаш. За това ще получи обурудване за къмпинг. Аз обаче съм без идея за приятелските деца. Миналата година им подарих по един коледен пъзел според възрастта.

# 78
  • някъде в орбита...
Елха украсяваме първия уикенд на декември. Подаръци не съм взимала още, и мъжа нещо пас си прави, та май ще имаме едно инфарктно скоростно пазаруване след няколко седмици Grin

Сега ще ходя да гледам прахосмукачки Animal See No Evil

# 79
Моите ще получат микс от Винтед и нещо от Амазон Simple Smile) Аз вчера си купих нинджа 14-1 multicooker, малко съм late for the party с няколко години, ама по-добре сега, отколкото никога Simple Smile) Нищо, че още изплащам машината за пране на килими. 🙄
На мъжа не знам какво да взема, вчера директно го питах, чакам да каже и купувам.
Падна ми се за secret Santa един колега, с който нямаме никаква пресечна точка откъм интереси, взех комплект ножове, поне ще му послужат в работата. Картичките за децата в училище са готови, подаръците за учителите наполовина готови..и така, чакаме декември Simple Smile)

# 80
  • UK
Какви ножове, при нас лимитът за Secret Santa e £5 😄 Подаръците са предимно чорапи, свещи или крем за ръце. 🤣
И аз съм назад с пазаруването иначе. Споделете ако видите някакви готини оферти от черния петък.

# 81
При нас минимумът е £10, но разбира се, може да вземеш нещо и над тази сума Simple Smile)
За децата още не мога изцяло да го измисля.
Каката иска книги и часовник на Стич, малкия иска часовник със Соник..обаче още нещо искам да взема, може би някаква настолна игра, не знам. Те всичко си имат. 🫤

# 82
Вчера замъкнах мъжа да си избира обувки. Това ще му е подаръка от мен. Първо протестира, после се съгласи, че са за смяна неговите.

Съседчетата ще получат пликче-елхичка с лакомства и мини лего дядо Коледа + коледни стикери.

За училище - традиционната книга за библиотеката от български автор.

Големият ще получи пълно обурудване за къмпинг, книга, една игра с карти (отдавна ме врънка за нея) и каса с Танго от сестра си. 🤭 Тя пък ще получи от големите кукли с дрехи за смяна, фризьорски стол и неща да я фризира (всичко от Винтед), пътна чанта, шевна детска машина и комплект за пикник да играят със съседчетата отвън. Това всичко от родата.
Дедко ще им донесе настолна игра, карти и машина за значки. Ние ще ги водим на представление.

Veggie, играта, която взех е тази, а картите - тези искаше както и Диксит.
Аз също съм си поръчала от мъжа настолна игра - тази

Само на приятелските деца се ровя ли ровя и нищо не ми грабва окото🤔Бюджетът ми е около £5 на дете.

# 83
  • Манчестър
Моята е лесна. С мъжа подаръци отдавна не си правим, щото си купуваме когато каквото ни трябва. Детето е лесно , иска само bank transfer.
Иначе ще ходим 4 дена на Christmas Market в Австрия, ще го мина за Коледен подарък.
Черен петък - нищо не ми трябва. Може би прахосмукачка, но може да почака до следващата година.

# 84
  • До хладилника, който обичам
Моята refurbished Dyson дойде и съм много доволна. Всичко по нея е чисто ново, нямаше една прашинка, пластмасовите части блестящо чисти, приставките са също чисто нови в кутия. Явно е само customer return, не виждам как могат да почистят до чисто ново ползвана прахосмукачка. Смуче супер, и контейнерът за боклук е прилично голям. Само с малко е по-тежка от старата. Дупките за закрепване на зарядното към стената съвпаднаха със старата, от което мъжът ми остана много доволен, че не трябва да дупчи наново.

# 85
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние сме като Аве за нас подаръци не взимаме, разликата е само че детето е малко И ще получи подарък, не пари Simple Smile. Искам и аз в Австрия на коледен базар, обожавам ги, но да свършим с ремонта. За детето взехме слушалки, скутер, и книжки- две готварски и престилка и една с вълшебства.

# 86
В Бирмингам ще ходим на коледен базар, сигурно не е като австрийския, но не е лош.
Подаръци за нас не взимаме, кой каквото иска, сам си взима, пък и всичко си имаме,  подаряваме си някоя дреболия само. Тая година шалове съм взела, и от мъжа ми за мен, за улеснение Simple Smile
Големите деца искат водни маркери от дядо Коледа (заради малкия и големите намазват още), взех им чудни големи комплекти от б&м. От нас не знаят още какво да поискат, сменят си мнението всеки ден, накрая най-вероятно пари. На дребния още мисля,  но съм се насочила за момента към vtech marble rush, струва ми се идеално забавление за шестгодишен.

# 87
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ходили сме на Бирмингамския няколко пъти и не ни се ходи вече. Виж до Йорк бих отишла Коледно, но няма да ме огрее Simple Smile

# 88
И йоркският е симпатичен,по- малък, но градът е много сладък. Само това, че е на два часа, ни спира да ходим по- често. Майка ще идва за Коледа и ако времето е с нас, и там ще идем. Канехме се миналата година, но беше доста мокра и неприятна зима.

# 89
  • След завоя в дясно
Миналата година ходихме до коледния базар в Bath, не беше лош, но голяма лудница.
От Европейските фаворит ми е Страсбург и околните селца/ градчета, след това Германските (ходихме на няколко места), а от Коледен  Bruges бях приятно очарована също препоръчвам. Чета препоръки за Краков, някои има ли впечатления?
Преди време ми препоръчахте уиски  Dalmore и много го харесаха мъжете у дома. Да ми препоръчате нещо сходно като вкус? Аз не пия виски и разлика не мога направя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт