iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 50 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • На черешатааа
Някой  ползвал ли е или ползва малинови кетони? Има ли ефект и ако да може ли препоръка за такива. Благодаря предварително  Heartbeat.
И още 1но питане-  Sugar Stop Max да е приемано от някой и мнения по принцип. Не пускам линк, за да не се приеме за реклама , но го е създал Калоян Славов

# 346
  • София
И още 1но питане-  Sugar Stop Max да е приемано от някой и мнения по принцип. Не пускам линк, за да не се приеме за реклама , но го е създал Калоян Славов
От любопитство потърсих въпросната добавка (не знам кой е Калоян Славов). В състава ѝ са берберин, алфа-липоева и хром - и 3те добавки ги има в iherb и ги пия, откакто ми откриха ИР.

# 347
  • София
Medi-Peel, Cell Toxing Dermajours Toner, 8.45 fl oz (250 ml) ...  - 39%

- подхранва
- с ползи при: фини бръчки, дълбоки мимически бръчки, груба и суха кожа ...
- нанася се преди крема

# 348
Здравей, Денис, търся формула с Б2, Б6, Б9 и Б12 в хубавите им форми Simple Smile Сега пия Б комплекса на Seeking Health, но се чувствам отпаднала от него, предполагам заради високата доза Б3 100 мг, която ми сваля и без това ниския кортизол. Та има ли друга формула без Б3?

Благодаря ти предварително Flowers Hibiscus

# 349
Здравейте Flowers Hibiscus

Един бърза въпрос към Денис - на NOW ХК  само за кости и стави ли е, или съпортва и кожата и еластичността?

# 350
Относно берберина - все се каня да питам Simple Smile

Денис, по какъв начин берберина контролира/смъква КЗ? Като засилва секрецията на инсулин или по друг механизъм?
И какъв би препоръчала?
С ИР съм, контролирам я с хранене и движение. Но се чудех дали да не включа и берберин.

# 351
  • София
Здравей, Денис, търся формула с Б2, Б6, Б9 и Б12 в хубавите им форми Simple Smile Сега пия Б комплекса на Seeking Health, но
Скрит текст:
се чувствам отпаднала от него, предполагам заради високата доза Б3 100 мг, която ми сваля и без това ниския кортизол. Та има ли друга формула без Б3?

Благодаря ти предварително Flowers Hibiscus
Здравей!
Разгледай тези продукти:
https://bg.iherb.com/pr/benfotiamine-inc-multi-b-benfotiamine-ne … 120-capsules/3549
https://bg.iherb.com/pr/naturesplus-source-of-life-garden-organi … an-capsules/73602 с ниска доза В3

Здравейте Flowers Hibiscus

Един бърза въпрос към Денис - на NOW ХК  само за кости и стави ли е, или съпортва и кожата и еластичността?
Здравей!
Малко вероятно, защото за да действа на кожата, като добавка, трябва да е с молек. тегло около 5000 Da - това гарантира, че ще може да преминава през клетките/червата, да се усвоява добре и да достига до кожата. Когато е голяма молекула, това не може да се случи, тялото я "смила" нарушава структурата, прави я почти неизползваема и т.н.. Същото е като козметичните продукти, които могат да попиват в кожата и тези, които не могат... те пък трябва да са под 500Da...т.е. още по-малки молекули, за да могат да преминат през кожната бариера. За кости и става, може да се ползват продукти и с по-голямо молек. тегло... напр. за Хондроитина (добавка) - трябва да е около 40 000Da... това е и една от причините, един продукт, Глюкозамин формула да е с по-висока бионаличност от друг ( причината е в Хондроитина).
Доста е сложно с това молекулно тегло, защото има различни класификации на ХК, прилагани в различни области на медицината ( естетична, козметична... ) - напр. при дермалните филъри (ХК)  2 000 000 Da си е ниско молек. тегло, но за един крем или добавка е високо.
ХК в тялото може да е до 20 млн. Da (20 000kDa), което е голяма молекула ( 2 000kDa сравнено с 5kDa  и с това много производители злоупотребяват и подвеждат потребители, защото са прави по принцип, но не и в случаите, при които прилагат една или друга класификация)... това по-простичко обяснено, надявам се да е по-разбираемо.

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 07:53 от denis©

# 352
Здравейте, Денис!
Искам да попитам трябва ли да се прави почивка при приема на гинко билоба и California Gold Nutrition, Силимарин комплекс?

# 353
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  6 ноември - 20:00 ч. н. вр.

- не могат да се комбинират с други оферти, кодове ...
(но, винаги пробвайте, има и изключения)

# 354
Аз влязох в темата и залочнах с въпросите:ill:Денис ,моля за съвет за хубав серум хилуронова киселина и нещо за сън,че го изгубих.

# 355
Привет, моля за препоръка за витамин Д, К2, магнезий, стойностите ми са 21 ng/ml, като дори съм приемала вигантол 1 седмица преди да изследвам даже може и по-ниско да е. Искам да вдигна до 80ng/ml

# 356
Цитат
Цитат
Здравей!
Малко вероятно, защото за да действа на кожата, като добавка, трябва да е с молек. тегло около 5000 Da - това гарантира, че ще може да преминава през клетките/червата, да се усвоява добре и да достига до кожата. Когато е голяма молекула, това не може да се случи, тялото я "смила" нарушава структурата, прави я почти неизползваема и т.н.. Същото е като козметичните продукти, които могат да попиват в кожата и тези, които не могат... те пък трябва да са под 500Da...т.е. още по-малки молекули, за да могат да преминат през кожната бариера. За кости и става, може да се ползват продукти и с по-голямо молек. тегло... напр. за Хондроитина (добавка) - трябва да е около 40 000Da... това е и една от причините, един продукт, Глюкозамин формула да е с по-висока бионаличност от друг ( причината е в Хондроитина).
Доста е сложно с това молекулно тегло, защото има различни класификации на ХК, прилагани в различни области на медицината ( естетична, козметична... ) - напр. при дермалните филъри (ХК)  2 000 000 Da си е ниско молек. тегло, но за един крем или добавка е високо.
ХК в тялото може да е до 20 млн. Da (20 000kDa), което е голяма молекула ( 2 000kDa сравнено с 5kDa  и с това много производители злоупотребяват и подвеждат потребители, защото са прави по принцип, но не и в случаите, при които прилагат една или друга класификация)... това по-простичко обяснено, надявам се да е по-разбираемо.

Denis, благодаря за отговора, наистина е доста сложно. Предполагам сте обсъждали тук из темите, кои са брандовете или конкретни продукти, които действат на кожата, има ли списък някъде?
Срам ме е, да те моля да ми препоръчаш, защото сигурно си го правила хиляди пъти.

Тези добавки на NOW безполезни ли са ? Гледам, че имат и Хондроитин.

# 357
  • Berlin
Injuv на Source Naturals e ХК за кожа, която се купува от сайта основно.

Моят код - DCN033

# 358
Injuv на Source Naturals e ХК за кожа, която се купува от сайта основно.

Моят код - DCN033

Аз живея в Норвегия, от сайта мога да поръчам макс до 300 кр, което е нищо, защото над 300 плащам мито и излиза много скъпо. Търся бранд, продукт, който мога да закупя без да се налага поръчка от Амазон или iHerb за съжаление .

# 359
  • На черешатааа
Скрит текст:
От любопитство потърсих въпросната добавка (не знам кой е Калоян Славов). В състава ѝ са берберин, алфа-липоева и хром - и 3те добавки ги има в iherb и ги пия, откакто ми откриха ИР.
Благодаря ти. В случая е по- удобно да се пие тази - българската. И аз не знам кое е въпросния човек. А доволна ли сте от приема им, т.е влияят ли на апетита. И някой да е приемал малинови кетони?

Общи условия

Активация на акаунт