Мартенички бели и червени радват МАЙските деца засмени!

• 11 529
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник мили МАЙ-чета! Пожелавам ви много любов, уважение и признателност от мъжете и децата ви. Бъдете винаги усмихнати, безгрижни, глезени и ухажвани.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 16:23 от FY

# 256
Честит осми март мили момичета! Желая ви много здраве, усмивки и любов!

Кабранска, съчувствам ти за главоболието. Аз имах такова преди една седмица. Нищо не ми помогна  Sad

По въпроса за пишките - аз не забелвам, докторката ми каза въобще да не пипам. Ама сега взех да се чудя дали да опитам  newsm78.

Лек ден!

# 257
Прекрасни пожелания, цветя, вицове, стихотворения, благодаря ви,много приятно ми стана като видях празничното настроение тук! Нека този ден ви донесе много положителни емоции!
 Честит празник и от мен!

# 258
  • София
Честит 8-ми март, сладурани!
След прекрасните пожелания преди мен, не ми остава нищо друго, освен да пожелая всичките да се сбъднат и да получите много подаръци днес!
С римите и вицовете Ивон вкарва много приятно настроение в темата  bouquet
Снощи нещо му стана на Румчо, будеше се поне три пъти със силен плач и не щеше вода, нито залъгалка, та днес съм малко Crazy, обаче имаме уговорка с мама despet и Жорко да сме на линия в мол-а. Олче, а ти ще дойдеш ли, защото не съм видяла да потвърждаваш нещо. И Stryper пак е възпрепятствана, но поне с Недка със сигурност ще се видим Grinning
FY, вашто Сиси става все по-красиво, пускай по-често нейни снимки Hug
Смайли, много е хубаво, че работата ти харесва, пожелавам ти леки смени и големи бакшиши.
И сега за мъжкото достойнство, все се каня да пиша и за нашто. Преди около 2 или 3 месеца докторицата забели малко, почти не го боля детето, дори и след това като пишкаше, обаче мазахме няколко дни с едно антибиотично кремче Fucidine, докторката него изписа. На следващата консултация докторката забели още мъничко и тогава Румчо повече се изнерви, а и след това беше малко кисел и пак мазахме след баня и сутрин като му сменям памперса със същото кремче. По едно време много се бях шашнала, като видях след второто забелване много секрет, ама не гной, ами според татито, нещо като мъртви клетки и си мислех, че се увеличават, а то просто не сме го измили добре, защото на мен ми беше малко гадно там да мия, та татито се справи добре и сега май всичко е на 6 и да ви кажа, се радвам, че докторката го направи, защото сега, като се поддържа хигиена, не се притеснявам дали ще се заголи в бъдеще само или не...
До по-късно! Sunglasses

# 259
# 260
# 261
  • София
ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ, МИЛИ МАЙ-ЧЕТА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОТ УСМИВКИ ОЗАРЕНИ, ОТ ОБИЧ ОКРИЛЕНИ!!!

Да почерпим,  днес ставаме и на 10 месеца!

Честито на всички любими мои БАШ наборчета!

За срещата в МОЛ-а без нас този път, първо защото още ударената ни кола се ремонтира (и сме без МПС), и второ мъжО не може да излезе от работа. Confused
На всичкото отгоре, днес останах и без комп, сега пиша от този на моя BigBrother  #Cussing out, като абсолютно всички настройки и запаметени сайтове с картинки за новите теми отидоха по дяволите, но здраве да е, и да не е толкова украсена новата, ще ми простите...  bouquet
Изобщо много "празнично" ми тръгна днес, но да се надяваме, че е временна тази моя каръщина...
Целувки и много настроение, аз отивам да  hit

# 262
  • София
OT MЕН И МИА ЕДИН ГОЛЯМ   bouquet И ЕДНА ГОЛЯМА УСМИВКА ЗА ВСИЧКИ ДАМИ ДНЕС! БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И УСПЕШНИ, А НАЙ-ВЕЧЕ ОБИЧАНИ ДО БЕЗКРАЙ!

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1050024.jpg

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
  • София

Честит 8 март, майчета
Да сте живи, здрави и много обичани майки и съпруги   bouquet

# 264
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЙЧЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ, УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦАТА ВИ!   

# 265
  • София
Честит празник мили майчета! да сте живи, здрави и много обичани!
Ние днес сем на срещата, надявам се да ви намерим, че с това "дъно" не ми е много ясно. Кажете какво има наблизо да се ориентирам. Имам и телефона на Недка, ако се загубим ще звъня.

# 266
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МНОГО ЗАСМЯНИ, ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ОТ ДЕЦАТА СИ /то това е ясно/ И ОТ МЪЖЕТЕ СИ /да не ви ядосват  Twisted Evil, че им кажете, че сме много и сме силни/[/color]
Аз картинка не мога да слагам, просто не знам как  Embarassed, затова си преставете най- красивия букет според вас и знайте че ви го подявам, ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ / не съм почнала още виното .... cheers/

# 267
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МИЛИ МАМИ, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ  В ТОЗИ ДЕН, ОТДАВНА ВЕЧЕ ОТРЕДЕН ЗА ПРАЗНИК НА ЖЕНАТА, ЗА ДЕН НА КРАСОТАТА!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ!

И един детски поздрав за развеселяване  Hug

# 268
  Честит празник Май-чета! Нека сте най-обичаните и глезени жени и майки!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
  • Варна
Ани, правихме уговорки за разходка на 9 Март, не в 9часа  Grinning Като гледам обаче май ще се отложи за 10ти, събота. Ти от кога си обещала да дойдеш...хайде!

Ивон, нас не ни ли броите? Верно, че Криско е по-малък, но мъж е все пак....а и приятел на Макси, така, че няма да му закачаме гаджето  Laughing

Олче, какво стана с компютъра? Дано не е сериозно и го оправите скоро. Честита месечинка на Вели, а на теб пожелавам да си оправиш бързо настроението!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 10:15 от Анитa

Общи условия

Активация на акаунт