Мога ли да върна нещо в Technopolis?

• 1 328
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте днес закупих едни тонколони от технополис обаче не са това което очаквах и на място не ми дадоха да ги пробвам защото голяма част от магазина нямаше ток в този момент дали е възможно да им ги върна и да си върна парите.

# 1
Ами щом не са тествани на място, според мен им обяснете и искайте да ги върнете. Нормално е всеки уред да бъде тестван. А за тонколони - от значение е звука.

# 2
Ще им кажа утре благодаря

# 3
  • SF
По принцип не може ли да върнем почти всичко, което сме купили, дори и стар хляб?
Колонки в магазин се тестват, за да се види дали работят. Чак вкъщи човек може да установи дали е купил точно, каквото иска и ако не е нарушил търговският им вид, пази кутия найлони, телчетата за кабелите дори, според мене може да ги върне.
Как се тества чайник или сокоизтисквачка в магазин? - само включват, за да се тества дали работи, а останалите му качества, чак вкъщи може да се проверят.

# 4
На техния сайт е отговорено - "Замяна и връщане на продукт са възможни само при онлайн покупка".
Затова е по-добре да се поръча онлайн, пробваш в къщи и ако не ти хареса - връщаш в 14-дневен срок..

# 5
И като не ти хареса сокът от изстисквачката или кафето от кафемашината ги връщаш??? А после? Някой ще ги купи ли?
По закон връщане имаме само при покупка онлайн и то ако не е ползвана или там не е нарушена целостта и. Кофти, ама така е.
Останалото в въпрос на добра воля от страна на търговеца.

# 6
Няма как да върнеш колонки защото "не ти харесва" звука. Трябва да им има нещо конкретно, някаква повреда или обективен проблем.
Харесването на звука е субективен фактор.
Можеш разбира се да опиташ, но според мен може да те пратят да си сипеш една студена вода.

# 7
Зависи от магазина и от управителя. Аз съм връщала там два пъти стоки, като единия път беше месец и половина след покупката, но продуктът беше неразопакован. Не връщат пари, трябва да си избереш стока на същата или по-висока стойност.

# 8
На нас ни отказаха да върнем колони, които не бяха тествани в магазина.

# 9
Тези са от малкото, които не приемат връщане в магазин, дори да не е тествана стоката. А ако е отваряна пък абсурд. Затова - само онлайн. Случвало ми се е да изпратя близък за нещо конкретно, оттам да го убедят, че друго е по-добро и да вземе него, после без да отваря не успях да го върна и го продавах по групите. Някои магазини поне работят с ваучери - връщаш и трябва да купиш нещо отново от тях, тези и Техномаркет не. Единствено и само за онлайн покупки, както е и регламентирано.

Общи условия

Активация на акаунт