💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 54 691
  • 961
  •   1
Отговори
# 30
Някой беше коментирал как изглежда Диляна в Гривните, Ами че тя си е уникална мяза, българска Лара Крафт, много й отива тази екзотичен вайб.
Ралица е красива жена, ама не е попаднала на стилисти 😂

( хвърлих и аз едно око днес на конкуренцията - има потенциал, ама регламентът докато го запомня... Иначе е наистина снимано супер и си личи качеството и професионализма, а и креативността. Допадна ми, че им дават време, в което да се вместят за конкретната битка и, ако няма победител в този диапазон, има нещо като дузпи и че им дадоха сами да се разделят по племена. А, и нямаше визитки по 10 минути 🫣 Като цяло има твърде правила и от един епизод е трудно да се вникне и още ми е леко хаотично, но ще гледам тази седмица, за да преценя дали ще го следя и него)

# 31
Благодарности, Дяволо:hugs: и от мен!!! И аз си оставам фен на Игрите, трудно ми е да си избера любимо племе, допадат ми много участници, но май клоня най-вече към зеленото. Любопитна съм след толкова подготовка как силният каст тази година ще "играе" играта, и дали заявките за стратези ще   се докажат....А, и много ми е интересно да следя коментарите в темата...Hug

# 32
Благодаря на Дяволо за темата. Засега гледам на запис и едното шоу и другото. Вероятно следващата седмица ще избера само едното, че то не се издържа да следиш и двете. Няма физическо време.

Прочетох коментари за пъзела от последната игра, че бил лесен. Като фенка на пъзелите на Клотски още от дете, мога отговорно да кажа, че точно този пъзел е адски труден. Даже името му е Forget me not. Наистина не можеш да го забравиш.
Ето как се реди: https://www.youtube.com/shorts/wE5KFf5QotI

# 33
ЕЕ, пак на Тъпарев глупостите, вместо да се радва, че някой го популяризира, много  ме е яд. Ще загледам Острова тогава, защото ще ми е интересно да гледам участниците после в Надкаст. Ванчето ме кефи, но няма сравнение с Неделчо и Туджаров.
То това, че от Игрите участниците няма да ходят в Надкаста, за сметка на тия от Острова, се знаеше още при започването на снимките. Защо смятате Туджаров ходи на Острова и в БТВ? (всъщност сега като се замисля, той за БТВ не го е разгласявал публично, но публично отиде на острова с Мирела, Кукушев, МудНева и още една камара други). Все тая. Ако Фродо, СашУ и пандизчията, на който жена му му е късмета в живота, не са схванали, че само губят като не се колаборират с Надкаст, то си е техен проблем. БТВ явно са по-умни, ама то това е ясно на всички.

# 34
Благодаря Дяволче, за труда който си положил и времето, което си отделил🤗
Някак си пак към синия отбор ме дърпа, въпреки дразнещата Наталия.

# 35
Здравейте!

Моят фаворит са 'Дръзките'. Те впечатляват с изключителна сила и физическа издръжливост, което е от решаващо значение в състезанието. Те не само демонстрират физически способности, но и стратегия и координация, които ги поставят на преден план. Успехът им до момента не е случаен – техният тандем от сила и интелигентност ги прави много опасни конкуренти и ги поставя в отлична позиция за победа.
Изключение от това е Рени, която, въпреки контузията си, продължава да бъде в играта поради договорните си задължения и подкрепата от продуцентите. Но като цяло, 'Дръзките' са тези, които показват истинска мощ и стратегия, и те заслужават да бъдат признати като водещи претенденти за победа.

Въпреки че Рени е сериозно контузена и очевидно не може да се справя с предизвикателствата на физическата игра, има голяма вероятност тя да продължи до финалите. Ситуацията е такава, че договорът й с продукцията и техните предварително изготвени сценарии изглежда са създадени по начин, който гарантира нейното участие до края, независимо от реалното й състояние и представяне.

В момента Рени не само че е физически ограничена, но и явно не може да се справя с изискванията на състезанието. Нейната контузия буквално спъва племето назад, тъй като тя не може да даде най-доброто от себе си и това влияе на цялостното представяне на отбора. Въпреки това, продуцентите и сценаристите на шоуто често манипулират събитията, за да следват собствените си планове и интереси. Те избират кои участници да стигнат до финалите, независимо от физическото им състояние или представянето им в играта.

Следователно, дори ако Рени сама реши да се откаже, вероятността да стигне до финалите остава висока, благодарение на задълженията по договора и стратегическите планове на продуцентите.

Според вас така ли е? Дали всичко това е просто част от сценария и дали Рени ще бъде принудена да продължи до края, независимо от физическите си ограничения и негативното влияние върху племето?

# 36
  • Sunshine state
Благодаря за темата!
Сега да изкоментирам снощния епизод, докато не е започнал новият.
Кофти впечатление ми направи Рени с тия коалиции, та да се опази пък макар и с болен кръст. Ами имай малко достойнство. Наталия за сега не ме дразни чак толкова много с дърдоренето си, но наближава и тоя момен,ако не се озапти.
Този на Малвина изгората е голям борсук и с право му нямат доверие, подозирам, че ще е първият номиниран от тяхното племе. Сега пък метнал око на танцьорката.. Оф!
Много се радвам за зеленит, че взеха резиденцията. Миряна определено им е слабо звено.
Червените - много ме ядоса психоложката. Яд ме е заради Борисенко и Венци, че са на практика извън играта. Дано поне те се измъкнат.
Скрит текст:
Здравейте!

Моят фаворит са 'Дръзките'. Те впечатляват с изключителна сила и физическа издръжливост, което е от решаващо значение в състезанието. Те не само демонстрират физически способности, но и стратегия и координация, които ги поставят на преден план. Успехът им до момента не е случаен – техният тандем от сила и интелигентност ги прави много опасни конкуренти и ги поставя в отлична позиция за победа.
Изключение от това е Рени, която, въпреки контузията си, продължава да бъде в играта поради договорните си задължения и подкрепата от продуцентите. Но като цяло, 'Дръзките' са тези, които показват истинска мощ и стратегия, и те заслужават да бъдат признати като водещи претенденти за победа.

Въпреки че Рени е сериозно контузена и очевидно не може да се справя с предизвикателствата на физическата игра, има голяма вероятност тя да продължи до финалите. Ситуацията е такава, че договорът й с продукцията и техните предварително изготвени сценарии изглежда са създадени по начин, който гарантира нейното участие до края, независимо от реалното й състояние и представяне.

В момента Рени не само че е физически ограничена, но и явно не може да се справя с изискванията на състезанието. Нейната контузия буквално спъва племето назад, тъй като тя не може да даде най-доброто от себе си и това влияе на цялостното представяне на отбора. Въпреки това, продуцентите и сценаристите на шоуто често манипулират събитията, за да следват собствените си планове и интереси. Те избират кои участници да стигнат до финалите, независимо от физическото им състояние или представянето им в играта.

Следователно, дори ако Рени сама реши да се откаже, вероятността да стигне до финалите остава висока, благодарение на задълженията по договора и стратегическите планове на продуцентите.

Според вас така ли е? Дали всичко това е просто част от сценария и дали Рени ще бъде принудена да продължи до края, независимо от физическите си ограничения и негативното влияние върху племето?
Това сериозно ли? Expressionless

# 37
Не знам докъде ще стигне тая Рени, но като гледам какви подготвени има тази година чудо ще е ако стигне до обединението.
 Питай в темата за спойлери.

Коя е темата за спойлери?

# 38
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен това с Пипиленко е стратегия,за да 'докаже' на съотборниците си,че няма нищо с бившата и не играят заедно.
Мен пък Димитър не ме дразни,дори Кралев не ме подразни с подвикванията си вчера на терен. Ако продължава в този дух обаче,ще си променя мнението.Тези двамата ще се скарат сериозно в даден етап,едва се понасят и им личи.
Съвсем нормално е Нова да не пращат тяхните участници в надкасти и подкасти,защото те си имат тяхно  предаване "След игрите" и няма смисъл да се самоконкурират.
БТВ не са си направили предаване,затова ще минават през каналите на ютубърите ако искат популярност.

От вчерашните игри Станислав нещо не е толкова подготвен,ми се стори.

Кастинга отново е топ. Дори жабураната Галина е избрана със задна мисъл и не е защото е силна в игрите:)

# 39
Не знам докъде ще стигне тая Рени, но като гледам какви подготвени има тази година чудо ще е ако стигне до обединението.
 Питай в темата за спойлери.

Не давайте такива идеи. Такъв анализ има за Рени в спойлерната тема, за нейното влияние върху играта на племето и изобщо значението на Рени за развитието на човечеството, че на човек свят му се завива.
А пък ако влязат да разпитват един милион нейни последователи....

# 40
Аз за Рени не бях чувал до събота, като се появи в Игри на волята.

И от мен ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на @Diavolo за темата и за целия положен труд по оформянето ѝ!

# 41
Благодаря, Дяволо!

Мен не спира да ме чуди, защо Димо е гол на банера горе. В игрите никога не е гол. Значи специално за снимката са го съблекли?!?

# 42
Галя: Бях избрана от племето за придружител/на пъзела/

# 43
  • Някъде в Матрицата
Soney,  и аз разсъждавах над този въпрос, докато пътувах в метрото и Димо ме "гледаше" от плаката отсреща. Тя и Ралица е по презрамки. 😀 Може би искат да привлекат еротоманите като публика? 🤣🤣🤣

# 44
Жените какво мрънкат за условия и храна ,не знаят ли къде се записват ,всяка година едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт