💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 487
  • 961
  •   1
Отговори
# 315
Привет, банда заклети фенове! Тази година след миналия сезон мислех, че ще дам едно вяло око на този, заради цялото фенство към миналия, но всичко просто ме грабна!

Пиша, за да се запиша. Имам да гледам от вторник.

Май съм за зелените.

И този сезон не съм привлечена да стискам палци на жена за финала, но нищо не се знае.

Галина е тъпа и проста като галош. Чак не мога да повярвам, че на фона на силния каст, нея я има в него. Според мен скоро ще отплува безславно. Противна ми е всякак, а и нямахме нужда от имитация на Виолета. Според мен също така, и останалите 'дубльори' ще отпаднат. Нека е свежо и различно шоу от предходното!

# 316
Рени на мен ми е красива и до там. Не михаресва като играч. Надявам се бързо да изхвърчи.

Най ще се радвам първи да си тръгне Кралев, но като гледам май ще е Елица. Може да е умна, но физически е слаба и дърпа жълтите назад. За Наталия се отнася същото.
Малвина е силен играч и има добра физическа подготовка, но и тя ми е в листата с анти.
При Зелените ме дразни плувкинята. Имам чувството, че е нагаждачка спрямо силните на деня. Просто такъв вайб ми дава. На Ангел му е рано още, но не мисля, че ще стигне далеч.

# 317
Малко бързи записки, предварително се извинявам ако засегна нечии фенове.

--  На халките веднага и еднозначно се вижда кой не е гледал нито един сезон преди да влезе в шоуто.  Възмущава ме наличието на такива хора.

-- Наталия - тотал щета на халките - като всеки културист - въздух под налягане.

-- Отново измислени в движение наказания. Ама след кой опит бе Фродо?  След 3-тия ли, след първия ли?  И какво се брои за опит?  Три халки ли, една халка ли? Или да се джасне още отначало в басейна?  А де?

-- Ровът беше различно висок. Зелените, на които симпатизирам минаха в самия му най-нисък край. Те бяха и най-близо до водата (най-малко носене на варели).  Демонстрирам обективност.  Wink  
Това са издънки на продукцията. Който му дават зелника, естествено че ще го яде.

-- Димо веднъж каза правилната дума - каяк!   Йей, наздраве!  

-- Ангел много, много  просто момче, почва да ме напряга.

-- Раду - човек с обноски и принципи от друга класа. Вярно че сравненията с казарма не ги беше премерил (не съобразил че има деца насреща), но пък техните ответни коментари бяха в пъти по-неадекватни. А може би - подшушнати от сценаристите.

-- Малвина вярно че повечето време гледа лошо, но аз продължавам да не мисля нищо лошо за нея и че е вероятно най-комплексната жена на терена.

-- Кралев вън!

-- Егати голямото предимство.  И ако си мислите че така стана по-интересно (да не се обяви отначало) - лъжете се. Въобще, продукцията - мозъчният ви тръст яко издиша.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:05 от Soney

# 318
Оф, това Рени ли какво е, дето все чета за нея в среден род.. да, вече и аз смятам, че е най-най- слабият играч, на всички сезони. Да не говорим, че има рядко грозна уста. Е, не е като буратино скулите на психоложката, но пак. Никога не съм разбирала, защо в състезателно риалити, трябва "да пазим" куците коне?!! Че това е да си обречеш на гибел цялото племе, заради 1 и без това невероятно слаб "играч" - кавички, защото това за мен не е играч, а тежест. Да ме извиняват, немислещите като мен, и аз като всички вас казвам мнението си.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:31 от КремонаЛиза

# 319
Оф, това Рени ли какво е, дето все чета за нея в среден род.. да, вече и аз смятам, че е най-най- слабият играч, на всички сезони. Да не говорим, че ими рядко грозна уста. Е, не е като буратино скулите на психоложката, но пак. Никога не съм разбирала, защо в състезателно риалити, трябви "да пазим" кеците коне?!! Че това е да си обречеш на гибел цялото племе, заради 1 и без това невероятно слаб "играч" - кавички, защото това за мен не е играч, а тежест. Да ме извиняват, не мислещите като мен, аз като всички вас казвам мнението си.

Може би заради мъжете, дето мислят с оная си работа. Хубавото си е момичето и използва чара си. Буди съжаление и ответната реакция да я пазят, като малко сладко котенце. Така не един и двама ще изгорят заради нея, в играта. Преди да излезе тя, доста ще изпрати навън. То и в живота е така. ...
Ако гледаме на играта, като социален експеримент, ще видите, че хубавичките винаги оцеляват...

# 320
Оф, това Рени ли какво е, дето все чета за нея в среден род.. да, вече и аз смятам, че е най-най- слабият играч, на всички сезони. Да не говорим, че ими рядко грозна уста. Е, не е като буратино скулите на психоложката, но пак. Никога не съм разбирала, защо в състезателно риалити, трябви "да пазим" кеците коне?!! Че това е да си обречеш на гибел цялото племе, заради 1 и без това невероятно слаб "играч" - кавички, защото това за мен не е играч, а тежест. Да ме извиняват, не мислещите като мен, аз като всички вас казвам мнението си.

И аз не мога да я понасям, нито Рени, нито този феномен с пазенето на контузените играчи в тези игри, но не смятам, че на този етап ги дърпа толкова назад.
Наталия ми е истинската котва в това племе. Ако тази вечер са на съвет се надявам да номинират именно нея. Напълно безполезна им е, имат си и друга културистка, която е в доста по-добра форма и се раздава много повече на терена.
Снощи специално се оглеждах Наталия какво прави по време на играта и през цялото време на варелите се виждаше как тези пред нея дърпат с всичка сила, а тя сякаш само придържа въжетата да не се заплетат… 🤯

# 321
Всичко друго, но не и сладко котенце 🙄 нито е красива, нито нежна. Като влизат с гаджетата си, трябва да са в различни племена. Нито ще си консумират връзката докато са там, нито нищо.

Може би заради мъжете, дето мислят с оная си работа. Хубавото си е момичето и използва чара си. Буди съжаление и ответната реакция да я пазят, като малко сладко котенце. Така не един и двама ще изгорят заради нея, в играта. Преди да излезе тя, доста ще изпрати навън. То и в живота е така. ...

# 322
Рени не я харесвам, но няма как да се съглася, че е най-слабият играч за всички сезони, имайки в предвид, че на вчерашната игра си мина халките, плува си, катери контейнери и т.н.

Раду много го харесвам, но незнайно защо за мен има Дунев вайб. Виждам, че са различни, но нещо ми напомня на него. Всъщност аз и Дунев в началото много го харесвах. Надявам се, че Раду няма да ме разочарова и ще ме опровергае.

Кралев ми е може би към момента най-непоносим. Ще изпитам душевен орга*ъм ако той е първият отпаднал и на негово място дойде някой мъж от червените.

# 323
Рени при едни оптимални условия би могла да бъде доста силен играч на арената, но фактите са факти — с контузия е. Условията са такива, че в ИВ реалността е на еволюционен принцип — оцеляват най-силните.

Аз лично бях потресена, когато Светлин сподели на синхрон, че са заедно… подписал си е договора да си тръгне преждевременно според мен. Тъпо е, защото има качества иначе. Жестоко се е подвел и много ще се оплете.

# 324
И аз харесвах Дунев, той беше гот, докато не се срещна с щерката..ако не ми лъже паметта. После сякаш се озлоби от факта, че тя не успя, а щерката на Виолета успя - Денислава.

За Кралев съм напълно съгласна!! Странно женствен и злобен. Сякаш има беден изказ. Забелязах, как преливаше от злоба снощи на съвета. Говореше през коминиращия, повтаряше доводите им за номинация с въпросителни възгласи и наченки на подигравка. Беден речников запас и безсилие. Не умее да владее стреса. Това е изключително вредно за мъж. Не само в работата, а и в семейството най-вече. Но сега не коментираме потенциално не хармоничните бъдещи отношения с жена и дечица. Избухлив е, това е.

Рени не я харесвам, но няма как да се съглася, че е най-слабият играч за всички сезони, имайки в предвид, че на вчерашната игра си мина халките, плува си, катери контейнери и т.н.

Раду много го харесвам, но незнайно защо за мен има Дунев вайб. Виждам, че са различни, но нещо ми напомня на него. Всъщност аз и Дунев в началото много го харесвах. Надявам се, че Раду няма да ме разочарова и ще ме опровергае.

Кралев ми е може би към момента най-непоносим. Ще изпитам душевен орга*ъм ако той е първият отпаднал и на негово място дойде някой мъж от червените.

# 325
  • София
Привет и от мен,
за снощната битка една голямо Wow. Нито един от трите отбора не се запъна при пренасянето на варелите (явно всички са си написали домашното, което мисля че вече не е тайна: почти всички участници са разучавали детайлно игрите от минали сезони и кое как се прави, въпреки че знаят, че продукцията много рядко повтаря една и съща игра в повече от един сезон JoyJoyJoy )
Видяхте ли само миньончето от зелените как се изстреля накрая нагоре по пързалката, няма грам страх у това дете Grinning
Накрая Караолис съм сигурен, че дори и без предимството, просто щеше да уцели и трите делви със един удар Joy
И на мен също (както Soney) ми направи впечатление, че най-накрая Димо правилно каза каяк, а не кану, разгеле някой от екипа се намери да прочете темите от миналите сезони Joy
Инак зеления каяк е тотал щета (отблизо изглежда още по-зле): едно време е бил червен, сега са се пробвали да му ударят една боя, ама изглежда са купили най-качествената и скъпа боя, та затова не е хванала Joy
Само културистката (очаквано) не можа да мине халките, все пак е на стопанството и там няма 30 яйца, макар че, чакай, сега се сещам, че по това време там мътят фазаните, и май почвам нещо да се притеснявам. Scream
П.С Племената дали изобщо ще разберат, че в този момент от играта могат да саботират номинационните битки с цел да се избавят от нежелани съплеменници. В 4-и се усетиха, ама за тези ме съмнява:joy:

# 326

Има Раду нещо Дуневско. Снощи с мъжа ми си говорихме, че Раду е точно такъв, за какъвто Дунев се мисли. 😂
Иначе и аз се надявам да не ме разочарова, но в това предаване ми е станало ясно, че всеки си показва магариите рано или късно. Тези, които се опитват да излязат чисти от всякакви ситуации са проблематични сами по себе си.

# 327
  • София
Абе какво стана с червното племе? Да не се е издавило в блатото?
Ето защо е безумие за втора поредна година да прилагат тази формула. В анкетите за миналия сезон почти единодушно не харесвахме сегмента с племето на изгубените, въпреки че при тях имаше много силни участници. Отделно че мъчат излишно играчите и им вредят на здравето и то за някои може да е перманентно.

Браво на зелените машинки за поредната победа. Трета поредна като плема, а ако броим и капитанската стават четири. Но не е редно индивидуални битки да се причисляват към отборни според мен.
Жълтите не играха лошо, но им липсва чисто физическа маса и груба сила, а като добавим и глада е ясно, че на тежък компонент като варелите ще са последни. Мисля, че всички са го осъзнавали и на фона на това тези истерични крясъци на Кралев вече ми писнаха. Много грозно държане спрямо Елица и никакво уважение към възрастта и дори личността и. Надявам се Кралев да си замине този петък.

Добрин в хода на играта ми направи много добро впечатление как защити Елица и каза на Кралев да се кротне и че се държи прекалено неуважително.

Много неприятни ми станаха Добрин и Благой с гласовете си срещу Малвина, която е една от най-комплексните жени този сезон. Изтърка се вече за двойката. Какво като са двойка? А те не са ли? И дори имат вече нещо като коалиция от 3, 4 човека. Те двамата + Крамарска и евентуално Кралев/Пелипенко ама само за глас. Дано Пелипенко не им се върже. Благой ми се вижда доста арогантен. Между другото при положение, че беше ясно, че на битка ще отидат именно Ели и Кралев, то доста глупаво и Благой и Добрин си разкриха картите, което ги прави слаби стратези.

На ринговете най-бързо мина Микяй от това което видях, не че е от значение. А най-красивото минаване бе на Светлин и Магдалена. Красота. За съжаление Светлин го дават твърде малко, не мисля, че дадоха минаването му от-до както си трябва.

Най-много ми хареса гребането на Гешев, Микяй и приятната изненада Малвина.

При гъсеницата дръзките имат най-много сила ама бяха твърде много изостанали от силните.
Изключителен мерник на Караолис и Микяй. Браво. А Караолис досега на последен пост е железен. Винаги първи решава пъзела, сега пак първи и то от раз повали делвите.

Ако днес загубят дръзките според мен ще номинират Наталия и Иванина. Ако е мъж не знам, сложно ми е, може би Микяй или Гешев. А ако загубят силните ще номинират Миряна и Ангел според мен. Но е възможно и Раду да се предложи, не го изключвам, ама е малко вероятно все пак. Също така е възможно да номинират и Анджела или Вики като втора жена ама се съмнявам, защото Анджи я харесват, а Вики ще им трябва ако има плуване.

# 328
  • София
Абе какво стана с червното племе? Да не се е издавило в блатото?
Когато му дойде времето, имай малко търпение, червените не са си изпяли още песента Joy

# 329
Доста глупави номинации бяха, да не говорим, че в момента дори да "загубиш" мъж като го номинираш, ще получиш нов веднага. То е по-добре да се отървеш от дразнителите по-бързо и да събереш "свежа" кръв, отколкото да си влачиш хора като Кралев, които дългосрочно вероятно и физически ще започнат да издишат, освен да вкарват напрежение. Като цяло наистина никой не прави стратегии с червеното племе наум, а сега знаят че те са там и че ще идват един по един.

Идва и другия въпрос -  като Резервите или като Изгубените са? Силно се надявам да са като резервите, защото това са само 4 седмици мъчение.

Общи условия

Активация на акаунт