💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 045
  • 961
  •   1
Отговори
# 60
Ами по синхрона на Раду и оптимистичните му думи....работата е ясна.

# 61
  • Варна
Дисковете не бяха ли и в първата капитанска, миналия сезон? Но сега трасето е по-сложно.
мисля, че два пъти имаше дискове в миналия сезон, и да единият път беше на капитанска,  Но наистина май беше първата, защото си спомням Дунев

# 62
Кралев вече ми е в дразнителете. Говореше големи приказки, но кардиото му издиша яко.

За Светлин съм!

# 63
Спомням си, че Мартин миналата година ги прави тези дискове. Това не е за нерваци като Кралев😁

# 64
Кралев гладувал три дни и орева света. Жените миналата година колко време бяха не реката и пак се бореха и не мрънкаха толкова. Мъжка му работа.

# 65
  • Някъде в Матрицата
Дунев и Оряшкова си спомням аз на тази битка. Дунев победи и взе нещо за себе си, уж свързано с дъщеря му.

# 66
Присъединявам се към останалите и благодаря на Дяволо за страхотното оформление и положение труд по темата.

Светлин - на финал, ако Ренито не го провали.😀

# 67
  • Брюксел / София
Раду има доста добро кардио, макар че диша тежко. Той е на 36, в сравнение с другите двама младоци, които са 20 +. Балансиран е Раду, разпределя си силите и е спокоен.

# 68
Не ми харесва поведението на Галина от червеното племе.

# 69
  • През девет планини в десета...
Не ми харесва че се чуват звуци, пъшкания, говорене и тежко дишане през цялото време.

# 70
Не ми харесва че се чуват звуци, пъшкания, говорене и тежко дишане през цялото време.
И мен това супер мн ме изнервя! Почвам и аз да се задъхвам

# 71
Раду пристигал "фин и млечен" ,Димо къде ги измисля тия лафове Joy

# 72
  • На Изток от Рая
Миналата година Димо прилъга Дунев да вземе 50 гроша за победата си, а втората битка беше м/у плажуващите и май трябваше да подобрят времето на Дунев, за да вземат храна, Мудев беше близо и с лъвски скок се опита накрая да стигне до края.

# 73
Аз съм благодарна за коментарите на Димо, защото повече слушам, отколкото гледам. Но да кажа..искам Раду да ми говори, говори

# 74
Май досега не са пускали звуци от микрофоните на участниците.
Раду ми пълни душата. Толкова нежно говори на дисковете и пълен игнор на Димо.
Браво Раду

Общи условия

Активация на акаунт