💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 498
  • 961
  •   1
Отговори
# 285

Раду, доколкото е разбрах е "човек на думата". Това което говори, това прави.
Опита се да предаде този урок на Ангел, но вторият не го разбра.

Това е, което се прокарва от продукцията като наратив и може и да е истина, просто получвам готови изводи без да съм видяла какво се случва преди това и малко ми бърка в здравето. Напомня ми за "конфликтите" с Момчи миналата година, които ние и така не видяхме, само чухме за тях.

Номинацията за Малвина беше безумна предвид, че тя буквално заедно с Добрин избута играта.

# 286
Моля да ме извините за  това, което ще напиша, но Ангел засега демонстрира дерибейщина и високо самомнение. Кой знае какво са му внушили, че ще стигне кариерата и богатството на Наим Сюлейманоглу.
Допълвам се за Малвина- нали се самонавиха, че трябва да разбият двойката и с войника. Племето е орел, рак и щука.

# 287
Утрешната игра е сууупеерр. Ще гледаме двама борци в действие - Микяй срещу Ангел.

Една от любимите ми битки. Grinning

# 288
Каква гадна игра следва утре да се борят Rolling Eyes ,ще има жертви ,Рени може би .

# 289
Утрешната игра е сууупеерр. Ще гледаме двама борци в действие - Микяй срещу Ангел.

Една от любимите ми битки. Grinning
Ангел е щангист.

# 290
Моля да ме извините за  това, което ще напиша, но Ангел засега демонстрира дерибейщина и високо самомнение. Кой знае какво са му внушили, че ще стигне кариерата и богатството на Наим Сюлейманоглу.
Допълвам се за Малвина- нали се самонавиха, че трябва да разбият двойката и с войника. Племето е орел, рак и щука.

Не се извинявай, споделям мнението ти. Но явно толкова си му е багажа да води разговор и да си отстоява позицията. Затова лесно му влияят и по му е лесно да се разсърди и да е на принципа "аз с тебе няма да играя"

# 291
Реално ако си се подготвял на слайд пъзели - независимо от началното разположение ще знаеш как го решиш. То там има няколко логически хватки и като ги заучиш става лесно.
Ето как се решава пъзела от еп.3
https://youtube.com/shorts/RhML8GiTEfI

# 292
Тоя Кралев на Красен Кралев ли е син?

# 293
# 294
На Пламен Кралев, автомобилния състезател.

# 295
# 296

Синхроните след епизода.

# 297
Аз засега имам изключително положително мнение за Раду, такова спокойствие, не дава зор, не вика като побеснял. Засега ми е Любимец. Светлин е страхотна машина, с каква лекота минава, сякаш си бере домати от градината. 😀 Павел също е готин, положителен.
Ангел точно вчера си мислих, че е леко глуповат, но свежарка и племето има нужда от положителна енергия, днес разочарование. Той бил дете затворено в тялото на голям човек - сърдит Петко. 😀
Шахматистката ни физически, ни на пъзелите я виждам.. Решила била първият пъзел, той защото беше УАУ нали.. Общо взето първият ден бях много впечатлена, няма и 1 седмица и някои вече започнаха да издишат, очаквано.

# 298
И нарочно измислиха тая борба за утре, че зелените да загубят сигурно

# 299
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Синхроните след епизода.
това какво ни показва ?

Общи условия

Активация на акаунт