💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 521
  • 961
  •   1
Отговори
# 270
Малвина...същият изцъклен поглед, като на Димитър. Joy Кралев, Малвина и Елица трябва резко да напуснат за да стане един приятен отбор.

# 271
Кралев - аман от бизнесмени, ей! Joy В началото на визитката ми беше харесал (нещо съм се заблудила явно тогава?!), обаче не се трае това нещо. Залагам си главата, че е от онези шефове, които по цял ден вирят крака в офиса и се чудят на кого по-напред да се развикат, защото са станали с Д-го нагоре сутринта.

# 272
Мисля обаче,че няма Кралев да е номиниран
Защо не гласува за себе си след като призова да го номинират.
Май Елица ще е на пангара

# 273
Нали не е разрешено до гласуват за себе си ? Или бъркам

# 274
Не знам за вас, ама туй Рени от сините, много ми прилича на моменти на по-младата версия на Яна Маринова 😂 И понеже не я харесвам актрисата и Ренито не мога да харесам. Шантава работа.

# 275
Аа не знам.Забравила съм.

# 276
Незнам Симеон Кралев с какво се занимава ,но баща му е много известен автомобилен състезател,дори съм ходила да го гледам по пистите Simple Smile

# 277
Защо на математика все му пишат, че бил "рисков мениджър"??? Титлата е "риск-мениджър" с или без тире, слято или отделно. Иначе има рисков инвеститор, ама този едва ли е такъв.

# 278
Този Кралев нали се самопредлага да бъде номиниран, а даде и двата си гласа за Елица. Като се самопредлага никой обикновено гласува за себе си...можеше поне от Кумова срама единия глас да даде за себе си...

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 00:18 от Не се сърди, човече

# 279

Не могата да гласуват за себе си на съвет, само при избор на Капитан.

# 280
Пак в монтажа липсват основни кадри, за да разберем каква е предисторията на конфликта между Раду и Ангел. Основоположно е, за да можем по някакъв начин да се инвестираме в тези персонажи да има достатъчно информация.

# 281
Елица със сигурност ще е едната номинирана, интересно дали срещу Кралев или срещу Малвина(от ококорения и поглед си мисля)

# 282
Пак в монтажа липсват основни кадри, за да разберем каква е предисторията на конфликта между Раду и Ангел. Основоположно е, за да можем по някакъв начин да се инвестираме в тези персонажи да има достатъчно информация.

Раду, доколкото е разбрах е "човек на думата". Това което говори, това прави.
Опита се да предаде този урок на Ангел, но вторият не го разбра.

# 283
Мисля обаче,че няма Кралев да е номиниран
Защо не гласува за себе си след като призова да го номинират.
Май Елица ще е на пангара
Мисля , че няма право да се самономинира.

# 284
  • Някъде в Матрицата
Той, затова, Кралев така мъжки се самономинира, защото са просто думи на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт