💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 534
  • 961
  •   1
Отговори
# 255
Във всяка игра ли този сезон ще присъстват дрънчащите варели Rolling Eyes

Ами ми аманте-то ако са платили... все пак без хазартните спонсорства едва ли е същото 😀

# 256
  • Някъде в Матрицата
Браво на Караолис. С един удар.
Май май ще имаме жълти на съвет.

# 257
Браво на жабките.
Браво на Караолис.
И голямо браво на Раду. Много ги успокоява, надъхва, обединява. Дано продължат така.

# 258
Браво на Добрин, Крамарска и Благо. Изнесоха изграта те, въпреки загубата.

Невероятен Караолис. Браво. Уникален математик. Браво на Раду, за сплотяването на племето.

Раду - от четири игри - 4 победи. Браво.

Сините - раздодаха се на макс. Браво на Гешев и Микяй.

# 259
Малко съм назад с едни реклами, но Кралев е абсолютен истерик. За сметка на това Добрин ми прави много добро впечатление. Малвина също е изключително подготвена и приятна за гледане по трасето.

Гешев също страшно много ми харесва, вижда ми се като човек, а не персонаж и някак си засега ми прави най-добро впечатление.

# 260
  • София
Разликата в капитаните на зелените и на жълтите се открояваше. Предполагам бизнесмена ще е номиниран сега.

# 261
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Зелените поне засега са сплотени, Раду е точно перфектен за капитан. Караолис също се представя чудесно, Анджела е машинка, тя и Малвина най-много ми харесват. Жълтите без Кралев ще са много по-силни, задружни и побеждаващи.

# 262
  • Някъде в Матрицата
Да, и аз си мисля, че ако жълтите се освободят от Кралев ще им е по-добре.

# 263
  • Варна
Извинявайте че така се вмъквам,не трябваше ли този сезон да е със старите участници?

# 264
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Извинявайте че така се вмъквам,не трябваше ли този сезон да е със старите участници?
Уж другата година ще е all stars-a

# 265
Зеления тапишон започва да ме дразни лекинко.

# 266
Зеления тапишон започва да ме дразни лекинко.
на мен пък започна да ми харесва Joy а не го харесвах още от визитката. Но единствен (или може би първи) се опълчи на псевдо бащинската фигура Grinning

# 267
  • Варна
Уж другата година ще е all stars-a
Благодаря за отговора!Просто се бях настроила за друго и сета като го включих се изненадах.
Успех на участницитe!

# 268
Кралев просто иска да си ходи. Кой знае  какво си е представял.Мартин поне искаше да играе...

# 269
Ама тя и на Малвина погледа е изцъклен и страшен, какво сте я заожалвали, че е била с Димитър Joy Joy За жалост, в живота си познавам точно такъв типаж като Кралев и с такъв човек няма смисъл нито да спориш, нито да събеседваш. Просто няма шанс да излезеш на глава с такъв.

Общи условия

Активация на акаунт