💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 517
  • 961
  •   1
Отговори
# 345
На мен пък Раду ми напомня на Алекса. Няма да се изненадам ако си направи и женска коалиция начело със Силвия. На терен си е машинка, но след вчерашното четене на конско мъжете се отдръпнаха от него. Не, че не беше прав,но нравоучителния тон и споменаването на казармен режим ги подразни.Все пак са мъже с постижения и самочувствие в своята област.Това за мен си беше стратегическа грешка.Ще видим...
Именно! Това нещо малко хора го разбират явно. А и в темата повечето се идентифицират с по-зрелия, защото реално е прав в разсъжденията си, но начинът, по който дава тон на другите няма как да не дразни! Не е той човека, който ще превъзпитава и поучава, колкото и да са добри намеренията му. Това не са негови деца и подчинени, колкото и да ги възприема като такива, защото са по-млади повечето. Аз лично не понасям такъв тип хора, които изцяло разчитат на годините и опита си и заради това очакват някакво по-специално отношение на авторитети.

Може би това че управлява бизнес и е лидер много влияе и на играта му. Дори на единия синхрон, след капитанската битка мисля, той сам си каза че сравнява племето с акционерно дружество и иска да им спечели доверието за да може да му доверят своите дивиденти, които да управлява той, самия начин на изказване ми направи много силно впечатление (по скоро негативно). Много е рано обаче още да сложим етикети, ще видим какво ще ни покаже на по-късен етап.

# 346
Ние снощи с дребното се впечатлихме, та ходихме да четем за това Кралево училище за милионери. Не е лошо, разни принцове и принцеси имаш за компания, 130 000 долара само училищната такса … Как пък не са му пооправили И-то, което навсякъде слага в думите, но може би от френското говорене там ще е.

Той на основни социални умения не се е научил...

# 347
Ето ви една 15-годишна Поли Пелипенко:
Скрит текст:

# 348
За Кралев пропуснах да кажа - представяте ли си някой да е учил там, в едно от най-скъпите и престижни училища в света, и да излезе от там... такъв... 😭
Самото доказателство че не всичко се купува с пари.

Представяме си. И от Харвард излизат велики хора, ама ... МаИчката е важна, както казваше баба ми.

Аз съм фен на Светлин, Караолис и Радо. Засега. Димитър ми е зловещ малко, но ми се струва, че ще стигне напред.

# 349
На мен също ми напомня на Алекса, но докато Алекса беше популист и умишлено се правеше на герой, както по-късно призна , Раду изглежда честен. Не съм съгласна, че искаше да ги превъзпитава, а да обясни, че трябва да има ред. Опита се по тактичен начин да обясни, че всички трябва да вземат участие не само в яденето, а и в почистването. Кофти сравнение направи, опитвайки се да смекчи фактът, че са оставили пълна кочина в кухнята и трапезарията. Разбирам, че той е легнал рано. Но когато живееш с други хора и то толкова много, не можеш да правиш каквото си искаш, както каза Ангел.

На мен пък Раду ми напомня на Алекса. Няма да се изненадам ако си направи и женска коалиция начело със Силвия. На терен си е машинка, но след вчерашното четене на конско мъжете се отдръпнаха от него. Не, че не беше прав,но нравоучителния тон и споменаването на казармен режим ги подразни.Все пак са мъже с постижения и самочувствие в своята област.Това за мен си беше стратегическа грешка.Ще видим...
Именно! Това нещо малко хора го разбират явно. А и в темата повечето се идентифицират с по-зрелия, защото реално е прав в разсъжденията си, но начинът, по който дава тон на другите няма как да не дразни! Не е той човека, който ще превъзпитава и поучава, колкото и да са добри намеренията му. Това не са негови деца и подчинени, колкото и да ги възприема като такива, защото са по-млади повечето. Аз лично не понасям такъв тип хора, които изцяло разчитат на годините и опита си и заради това очакват някакво по-специално отношение на авторитети.

# 350
Когато му дойде времето, имай малко търпение, червените не са си изпяли още песента Joy
Не бързай със заключенията, ще има изненади Joy
Ама ти знаеш какво става напред и без да искаш, подсказваш.
Иначе анализите ти са топ, за което много благодаря.

# 351
  • София
Светлин е заедно с Рени като коалиция, не като гаджета. Като са се разбрали да играят заедно преди игрите. Може би са се запознали покрай Фифо и неговите тренировки, защото и двамата са негови 'покемони' Но Рени е красива жена и може и да е завъртяла главата на Светлин, за това вече не мога да твърдя, само той си знае. 😊

# 352
И аз да се включа към похвалите.
Разгеле...
 Най - накрая след пет сезона да видим как всички ( с малко изключение) успяват да минат халките от раз. КрасотЪ-три пъти си го превъртах.😉 Дори и дамата от шахмата им скри шапките на бившите Амазонки.
Минус отново към продукцията, вкарали сте нисички играчи, ами сложете им по едно кубче в края на басейна ще пребиете някой още рано- рано.

Лодката на зелените - потрес. Всички цветове на дъгата прозираха по нея.

Страхотно представяне на най- дребничките Силни, а Каролис с двойният удар разби.

Много се смях на Димо с репликата, че при сини били наредени борец, културист, борец , културист..😁

Мен май не ми липсва четвъртото племе, мога и без него да откарам.😉

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:36 от Joy 05

# 353
Не е нужно да му е завъртяла главата. Просто е поискала да играят заедно и той се е съгласил. Сега пък му е неудобно да се отметне и ще държи на думата си. Затова, когато човек обещава такива работи, трябва да мисли преди това.

И за всички, които подценявате Галина - не го правете. Аз нямам никаква идея какво ще се случи, но съм я гледала в Сървайвър 3. Това чудо умее да си плете кошницата.

# 354
Прав е Раду с думите си, а Ангел като разглезено дете му опонираше. Кочината е неизменна, когато са много хора и няма ред.

# 355
Любимото ми племе е зелените за момента.

И не знам защо, но татуираният Павел ме дразни.

# 356
  • София
Къде е учил Кралев? Явно съм изпуснала, като се е похвалил. Той много ме дразни.  Надявам се да отпадне вече. Само мрънка и се оплаква.

# 357
Къде е учил Кралев? Явно съм изпуснала, като се е похвалил. Той много ме дразни.  Надявам се да отпадне вече. Само мрънка и се оплаква.
В едно швейцарско висше училище, което било доста престижно и малко хора могат да си го позволят (но му забравих името), върни в началото на съвета снощи, Ралица го казва.

# 358
  • Бургас
Швейцарският интернат "Льо Розе"
само таксата е около 100 000 евро на година

# 359
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Прав беше Раду за кочината, просто не намери верния тон и правилните думи. Ангел нещо започва да ме дразни. Никой не може да прави каквото си иска, когато е в някаква общност. Каквото си иска - у дома при майка си.
За доброто на жълтите се надявам да си тръгне Кралев, въпреки че едва ли. Ще им прелеят свежа кръв от червените и вероятността да е мъж е много голяма. Стан или Мартин, а дори и Венци, ще им се отразят много добре.
Елвиса в подкаста на предаването каза, че познава Кралев и че бил много подготвен, но аз не виждам нищо такова. Мрънка като женчо. Не зная какво са го учили в Льо Розе, но родителите му само са си похабили парите.

Общи условия

Активация на акаунт