💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 441
  • 961
  •   1
Отговори
# 495
  • София
В Раду не ми харесва, че е много авторитарен, иска неговата дума да се чува, строява ги в две редици, иска да му козируват, явно и в живота си е такъв- строг шеф на успешна фирма за логистика и транспорт.. От друга страна обаче, в такава сбирщайн група от хора с различни характери и интереси, трябва да има един вожд, който да ги води ...дали ще е на прав път или не, не може да се каже, докато не се видят някакви положителни резултати. Засега му симпатизирам и ако успее да ги сплоти и надъха, а не да ги мачка, ще бъде играча на сезона.

# 496
Раду и Добрин от мъжете са най-добрите,а от жените Крамарска,Силвия и ниското момиче как се казваше Анджела.

# 497
Присъединявам се и този сезон към вас.
Съгласна съм, че Ангел е първичен и глуповат, но в случая вината за загубата не е негова. Раду, който уж сърце дава за отбора в добро и зло, не трябваше да стоварва цялата отговорност за загубата върху Ангел. Разчиства си сметките с единствения, който не му козирува.

Раду никога не е казвал,че отговорноста за загубата е на Ангел.
Първо,че играта беше за сините
, второ Ангел е номиниран,защото видимо не уважава съотборниците си, решенията на капитана, всява напрежение,а в игрите играе нервно и припряно.
Градиха стратегия и онзи моля ви се, поема инициатива, взема решение,което съсипва всичките им планове и разбира се,се изложи.
Раду много добре го прецени даже,и не само той - Караолис също отворено си заяви позициите спрямо Ангел. Сигурна съм,че и други има на тяхното мнение,но тази вечер доволно се скриха зад Миряна.

Според мен Миряна отпада утре по медицински причини, и другите трима се връщат ИЛИ отпадат Миряна(контузена) и още един.

# 498
Определено не е моя човек Joy

# 499
По нищо не му личи,че е учил в най-скъпото в света частно училище с най-богатите деца по света.
Доколкото разбрах,приема става с тестове,не е само до пари,учат ги на дисциплина,класа, поведение,френски и английски.. нищо подобно не виждам у Кралев.

Въпреки това искам да се върне,защото в игрите е полезен на отбора.Със сигурност по-полезен от математичката.Пък и нека в жълтия отбор да има място за стратегии и сплетни.

# 500
По нищо не му личи,че е учил в най-скъпото в света частно училище с най-богатите деца по света.
Доколкото разбрах,приема става с тестове,не е само до пари,учат ги на дисциплина,класа, поведение,френски и английски.. нищо подобно не виждам у Кралев.

Въпреки това искам да се върне,защото в игрите е полезен на отбора.Със сигурност по-полезен от математичката.Пък и нека в жълтия отбор да има място за стратегии и сплетни.
Имате някакви литературни представи за тези скъпи училища. Някой по-горе беше писал, как отивайки там правиш контакти и бизнес после цял живот. Да- може би ако си от тяхната социална класа. В тези кръгове класовото разделение е изключително силно и дискриминацията е тотална. Така че как си стават приятелчета за цял живот с принцове- това го забравете. А за дисциплината и високото ниво на знания- това си е маркетинг на училището. Факт е, че после в Лондон Кралев не е учил в най-елитно училище. Факт е, че в тийн възраст, като дете на родители, които са се видяли в пари в първо поколение, се отзоваваш в съвършено чужда среда с нейни правила и традиции, градени с векове. Във всяко отношение си аутсайдер. Заучаваш някакви защитни реакции като задаването на въпроси- което Кралев се опитва да приложи тук. Но основно си съсредоточен да оцелееш сред другите "ЗВЕРОВЕ". Отделно е отговорен и за авторитета на баща си, който в момента съсипват сценаристите... Да не си на негово място...

# 501
- Играта беше нагласена за да спечели племето с двама профи-борци и значително повече килограми

- За първи път в сезона имаме игри. Съдейки по предишни сезони ще има още 2-3, най-много 4 пъти.

- Малвина се усмихна сякаш за първи път, вероятно логореята на Димитър изигра роля.

- Павел:  "В игри на Волята никога не трябва да имаш високо самочувствие." На пръв поглед парадоксално изказване, но на второ замисляне - абсолютно съгласна.

- Ачо - много тъпо парче, все повече ме нервира.

- В двубоя Маги-Анджи, светкавичния скок на иначе по-тежката Магдалена ме изуми. Евала на това момиче.

- Ралица продължава да нерви. Мърмори на падналите, без значение кои са, в този случай зелените - Какво се случи.. дайте сега да анализираме. Ми какво се случи - продукцията нагласи такава игра, това се случи.

# 502
В Раду не ми харесва, че е много авторитарен, иска неговата дума да се чува, строява ги в две редици, иска да му козируват, явно и в живота си е такъв- строг шеф на успешна фирма за логистика и транспорт.. От друга страна обаче, в такава сбирщайн група от хора с различни характери и интереси, трябва да има един вожд, който да ги води ...дали ще е на прав път или не, не може да се каже, докато не се видят някакви положителни резултати. Засега му симпатизирам и ако успее да ги сплоти и надъха, а не да ги мачка, ще бъде играча на сезона.

Аз честно казано харесвам походът му, не вряка, не се кара, опитва се да ги успокои и стимулира малко. Без него не знам кой може да ги води, другите засега не изглежда да вдъхват “авторитет”.
Иначе той номинира Ангел защото самолично каза, че излиза без изобщо да се съберат и да обсъдят, а не защото заради него са загубили, то се видя, че нямаха шанс и без това.

# 503
Относно нагласените игри мисля, че не са чак толкова мислени и нагласени. Ако се даде игра с плуване ще се твърди че е за определен отбор, ако за победата е решаващ пъзела, то ще се каже, че е нагласено за друг отбор.
За мен има нагласени игри само на елиминации за да се запази или изгони определен човек.
Например Валентин с пъзела и Мани с чинийките.
За довечера мисля че ще отпадне Елица или Миряна. Много са безинтересни за предаването. Дано само да не е по медицински причини и да са добре.

# 504
"Мис 1-милион" ужасно ме нерви. Чупки, стойки, преструвки, мрънкане. Идеална за продукцията. Според мен ще я държат доста дълго време заради "милиона". За контузията в кръста и... На инжекции няма да издържи много дълго време, ако не почива. Действат моментно и ти дават енергия и адреналин, нещо като допинг.

Кралев искам да си ходи, ама повече искам Миряна и Елица, че са много слаби милите.

# 505
+1 !!!!!!

Рени с болките в кръста какви чупки сложи на танца на победата!

# 506
Очаквах, че Димитър ще ме дразни много след 1 епизод, но не е така. Даже предизвиква смях в мен. Точно като Гатьо е, но не така забавен. Явно си е нещо във военните. Обаче Кралев ми е много неприятен. И с тоя кравешки поглед и устни все едно са помпани с хилурон. Отвратителен. Подозирам, че ще го държат дълго, но се надявам да греша. Не може на малкия пръст да стъпи на Елвиса като стратегия и подготовка за социалната игра.

# 507
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Тя ще е активна до новата тема, а с нея вече ще имаме любимия ни въпрос за това да посочите първите си любимци от сезон 6 + традиционното ни вече допитване за играч на седмицата + оценка на първата кастинг битка.

Дадоха червените. Живи са! Успокоих се.
Но явно те не генерират никакво съдържание, нито интерес за редактори и продуценти и дадоха там 5 мин. да видим, че има някакво настроение в отбора и на фона на това едно момиче орева света, че те се смеят. А какво да правят? Да се хвърлят в блатото ли? Съжалявам Анита, но не разбирам... И да, тежко е. Това е ИВ.

От номинационната битка ще запомня ''схватката'' между Микяй и Ангел. На глас съм се смял. Култов момент.
Гешев е истинска мечка гризли, няма преборване. Най-хубавите дуели бяха между Раду и Светлин, между Силвия и Наталия и между Светлин и Калоян.
Според мен дори и Гелето да не бе сглупил пак дръзките щяха да победят силните. Раду е достатъчно интелигентен да го знае, но сега му падна идеален момент да 'насере' Ачо, а той нали си е един такъв наивничък и малко глупавичък и сам му даде тази идеална възможност. Надявам се по-нататък да се разберат по мъжки, защото са ми симпатични и двамата.

Браво на дръзките, напълно заслужена и категорична победа!
Между другото това е единственото племе досега, което никога не е било на последно място в игра. Имат няколко втори места, но никога не са били последни. За силните това бе първа загуба.

Прогнозата ми за днес. Очаквам Миряна да си тръгне, защото има страхове, които колкото и да се навива, че ще ги преодолее, няма да и се получи. То си личи, че има страх от някои препятствия. Елица може и да не блести с нещо на Арената, но е тренирала и е спокойна. Има и житейски опит. Има и за какво да се върне. Да се опитат тримата да направят някакъв обрат срещу Кралев и останалите. Докато Миряна според мен и чисто психически е пречупена, защото дори и да се върне осъзнава, че на всеки съвет ще е удобното извинение за глас.

Отново искам да взема отношение относно гордите. Много е лицемерно да държат сметка на Димитър и Малвина, че се познавали?! Абе вие на луди ли ни правите, ние да на пасем трева? Там над 70% от всички участници се познават и има тайни съюзи. С какво по-различни са Митко и Малви? А една разкрита коалиция от двама вече не е коалиция! За което тежката вина носи продукцията. Ако Ралица си бе мълчала сега и Димитър и Малвина имаха шанс и нямаше да са на дъното в племето (след Елица). Изобщо адски са ми лицемерни Благой, Добрин, Кралев, Пелипенко и Крамарска. Поне като се изказват да не бълват глупости, а директно да си кажат, ''Не те харесваме, номинираме те'' точка. Това с коалицията е мега нелепо вече. И с всеки епизод ми олекват все повече и повече.

И един съвет към всички топ атлети 'герои' За да останете в историята в конкретно този формат наречен Игри на волята пред вас има само един път. Да играете сингъл и да мачкате на Арената. В момента в който се криете в коалиции никога няма да имате ореола на най-добрите (много добре знаете за кои имена имам предвид). Ето дори и феноменален атлет като Рълев, който направи куп топ победи в последната фаза от миналия сезон не е особено харесван от масата хора. Това е към Светлин, Добрин, Благой, Калоян, Караолис, Микяй и т.н. и т.н. кандидати за слава.
Другият вариант да станете любимци или поне да останете със златни букви във фолклора е ако сте злодеи ама с дар слово, дръзки ходове и да имате една специфична харизма. Вие очевидно не притежавате всичко това. Така че тази вратичка е затворена за вас. Остава ви другото. Който ме разбрал-разбрал. Толкоз.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:26 от Diavolo

# 508
Само аз ли виждам злобата в Раду? Той има самочувствие, ок, но тази злоба какво я правим? Не е умен, хитър е. Да внимава да не си покаже истинското лице, че харесвачите му, ще изпишат страници с "разочарования". Лошо е да си по-хитър отколкото умен. Ииии още нещо, не ме кефи дето ми изтриха коментара за Кралев. Гаден е и това си е. Като ще триете коментари за него, трийте всички на ред. Никой не го харесва!!

# 509
Довечера от показаното изглежда, че ще отпадне Миряна по медицински причини. Значи трима ще се борят и последният отпада. Това означава, че ще отпаднат двама. Дали от червените ще пратят двама на техните места?

Общи условия

Активация на акаунт