💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 530
  • 961
  •   1
Отговори
# 645
За мен Силвия е нелепа. Не разбирам подобни хора. Живот единствено адреналин, секс и егоизъм. Не че ми пречи, но наистина не ги разбирам. Атрактивна е и толкова.

# 646
За мен Силвия е нелепа. Не разбирам подобни хора. Живот единствено адреналин, секс и егоизъм. Не че ми пречи, но наистина не ги разбирам. Атрактивна е и толкова.
Каквато и да е, не е специално такава за Раду и компания Grinning

# 647
На Раду това му е манипулация към Ангел - определено иска да вкара разединение там, особено след като видя начина, по който Силвия го посрещна след битката за спасение. Не виждам нещо кой знае какво Силвия да прави.
По-скоро го е яд, че тя не му върза с коалицията и сега се опитва да отмъщава. Не се водете много по това, което казва

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 00:53 от outcast

# 648
Каквато и да е, не е специално такава за Раду и компания Grinning
О, със сигурност.
Ето ви една по-млада Силвия през 2008: https://www.youtube.com/watch?v=xF2DLa0nql8&ab_channel=SilviaRad … D0%BE%D0%B2%D0%B0
/погледите на Янита, Жени Джаферович и Яна Маринова са безценни! Laughing/

# 649
Това е вярно. Не е специално за тях такава.

# 650
  • софия
Много тежка битка, браво на момичетата.

Ангел взе да ме забавлява. Всеки път иска редактор да му помогне с точната дума.Joy
И нажмигнал с едното око....Joy
Раду - хем го харесвам, хем нещо му има. Малко ме дразни, че постоянно анализира хора и ситуации, но с неприятния тон и маниер на единствен разбирач на живота. Сакън да не си помисли някой, че е глупак, подлец, лъжец или бъзльо.
Силвия, като изключим визитката, която беше потресаваща, ми харесва за сега.
Виждам в темата Рени е недолюбвана. Не я знам отвън, но тук я харесвам. Позитивна ми се вижда, отворена, лесно общува. Даже се впечатлих как участва в битките с тоя кръст. Стиска зъби , играе и се. Засега я харесвам.

Харесах и аз Караолис на съвета. Успя даже  и Ралица да развесели, но тя е старо куче и бързо се окопите и го скастри Joy И в битките е добър Каро, но на съвета направо си му станах фен. Сега чакам да видя как ще реагира, когато го номинират.

Кралев изобщо не прилича на Крум, който и в игрите го биваше и съотборниците надъхваше. Ама аз съм му фен, де.Grinning на Крум.
Стискам палци на Димитър -  и аз не знам защо, но и двамата с Малвина ги харесвам. ( всъщност мисля, че са добри играчи, поне на терен, затова)

# 651
Аз определено харесвам Силвия. Изглежда доста добре подготвена физически, а мен лично доста ме забавлява как вкарва сексапила като част от стратегията си. Много се смях на препратката към Първичен инстинкт и Шарън Стоун:joy:
За битката - скандално тежка като за първа елиминация. И тази година продукцията показа, че изобщо не им пука за участниците. Явно принципа  е “той/тя падна, друг ще го/я смени, какво тук значи някаква си личност”. Не знам, но на мен като зрител ми е някак тягостно и дори усещам вина - все едно следейки формата, потвърждавам, че очаквам от година на година някакво ново ниво на издевателство над участниците.
 Адмирации обаче за момичетата, че издържаха докрай. Честно казано не очаквах, че на Елица ще и стигнат силите. Браво Ели, достойно представяне, въпреки че си тръгваш първа! ( да де , не съвсем, всъщност след цялото лилаво племе )
По отношение на варелите и тяхната многостранна употреба в предаването - май никой не спомена, че тази година имаме и иновативната дисциплина - скок от варел на варел. Добре, че няма водопад наоколо, че кой знае още какви идеи за използването им можеха да възникнат:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 652
Моля оценете епизод 7

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

Гласове подадени след края на съботния ден няма да влязат в статистиката.

# 653
Обработва хората на всички нива Раду.Видя,че трудно ще  присламчи Силвия и действа с обратна стратегия

Aз Раду го харесвам. Не знам дали той е такъв и в живота навън,но е факт,че много добре разсъждава и има широк поглед над играта.Физически много добре подготвен също така. Искам да го видя във финалната 10-ка.

Силвия беше "неутрална" и той й възложи задача,с която да я прецени накъде е поела Силвия и с кой евентуално иска да играе.Точно така се прави, не се гледат приказките,а действията на хората.
Апропо Радулова, много ми е неприятно да гледам как една жена на 45г флиртува с момчета,чиито майки са на нейната възраст. Пошло и вулгарно ми е,а тя се излага много..да беше на 20,по да й отива ролята на съблазнителка.Сега е комична. Rolling Eyes

Ангел - вторият комик на сезона. Само като си отвори устата и знам,че ще каже някоя глупост.Прилича ми на маймуняк.

Много тежко трасе за тези момичета,ненужно трудно за тяхните капацитети.Искаше ми се Кралев да остане, Ангел да си тръгне,а за момичетата бях безразлична.

# 654
Силвия не ми хареса начина, по който си разтвори краката като я наближи Ангел в басейна. Ясно е, че дава сексуални сигнали. Ангел нали си е първичен и прост, само това му трябваше - почна да си тананика любовна чалга. Абе красота! Тази година съм на гривните  повече.
Аз съм за Раду, то е като битка между интелекта и простотията.

А за битката, на Мани от сезон 2 колко изометрия и даваха и отстрани сума ти  мъже. Защо дадоха на двете жени такава тежка битка?

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 06:07 от bonbonka6

# 655
Истината е, че е на Радето му текат лигите и за пред камерата, където и жена му гледа се прави на 2 и половина. Ако нямаше камери, на 100% съм сигурна, че щяха да останат тайни в резиденцията.
Сега, друг е въпросът, че Сиската се олива да се прави на плеймейтка 😂

Ама Раду голям анализ направи на Силвия, за голяма сексуална заплаха явно я счита.

# 656
Откъде си сигурна на 100 ПРОЦЕНТА,че ако няма камери,Раду и Силвия щели това и онова..? Не видях да му текат лигите и много бързо й разкри номерата.
Аз не бих хвърляла такива думи за човек,който е женен и има 2 малки деца и който "познавам" само от екрана.

# 657
За мен първата битка не беше честна мъже/жени и не беше добре обезопасена.

Втората, както вече започва да им става навик беше излишно удължена. Накрая я гледах на скорост 300%

Миряна минаваше "нечестно" отстрани в горната част на пързалката. В кавички, го слагам, защото тя не е виновна. Аз си оставам на същото от години мнение, че ако някой минава по по-лесен начин и не му правят забележка, проблемът е в продукцията (или няма проблем, което си изберете от двете). Тоест приказката за зелника.  В конкретния случай мисля че Миряна пак щеше да спечели, дори да й бяха казали да не минава така. Но за мен продукцията издиша -- искам Димо да обявява пред камера - това, това това е забранено, всичко друго е разрешено. Така ще се провокират много повече интересни идеи от състезателите. В момента ги е страх - дали няма да ги върнат отначало (а може би ги е страх че ще ги изкарат шмекери) и се въздържат от ходове които биха им донесли предимство и не биха били санкционирани.

- Отново тъпкане и ритане на падналия:  Елица, матираха те първата седмица! Къде сбърка ти? 

Моето скромно мнение е, че Елица никъде не сбърка, просто извади такъв късмет. При друго стечение на обстоятелствата можеше да стигне мноооого по-далече (не сме вчерашни, виждали сме такива случаи)

# 658
Аз се чудя дали варелите не са фетиш на някой от екипа и затова в ИВ сезоните и участниците се сменят, само варелите са константа Simple Smile

Никакъв фетиш не са, просто са практически безплатни. Избрали са най-доброто, нямало е по-евтино.

# 659
  • Някъде там...
Всеки път като видя такава "рационализация" по терена, се сещам за Момчил и как беше изкаран шмекер. Вчера Кралев минаваше варелите, стъпвайки на дървената конструкция. Миряна стъпваше встрани на платформата, за да се качи. Някой от лилавото племе хвърляше торбата отдалече на мястото за оставяне, за да спести тичане, та дори и ползването на въжето за стълба от Елица. Със сигурност е имало и други, тези съм видяла аз. Забележка от Димо не чухме, някои дори бяха окуражени. Двойни стандарти, както обикновено.
Много ми се иска да видя повече плуване, но явно ще си остана с искането. Досадно ми е да гледам една и съща битка по няколко пъти всяка седмица.
Между другото, наказанието на Благой за употреба на допинг изтича през февруари 2025. Нямам идея дали ще продължи с плуването, след толкова дълго прекъсване, в което не е имал право да тренира с клуб, вероятно доста е изгубил от формата си. Беше една от младите надежди на българското плуване, наистина много добър. Сготвиха ги с още двама младежи по доста скандален начин. Така и не се разбра откъде дойде този допинг. Те не се признаха за виновни.

За Елица ме е яд. Харесвах я и смятам, че щеше да е по-интересен персонаж от Миряна. Може би продукцията иска да остави Димитър без коалиция, за да задълбочи конфликта му с Кралев. Дано Малвина се върне в играта, нелепо ще е да отпадне така, а има още какво да покаже.

Общи условия

Активация на акаунт