💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 538
  • 961
  •   1
Отговори
# 630
  • Брюксел / София
Аз се чудя дали варелите не са фетиш на някой от екипа и затова в ИВ сезоните и участниците се сменят, само варелите са константа Simple Smile
И 6 сезона еднакви игри, тази година за разнообразие ще гледаме една и съща игра поне по два пъти.
И броят, цветът и тежестта на варелите се променят може би… И като си помисли човек, че варел трудно може да се счупи, ще ги гледаме до откат.
Съсипаха формата тази продукция.

# 631
  • София
Не мога да гледам днес, от темата разбрах, че пак ще има кастинг простотии. Знаем ли кои ще са другите участници освен Гатю? За едно зубърче питам Wink

# 632
От епизода най-много ми хареса... промото с Гатьо Grinning
Не знам, аз се насилвам да го харесам този сезон, но чувства така и не възникват. А не обичам насилени работи.

# 633
Ангел - “Той не показа никакво уважение към такъв шампион като мен.”. Пак Ангел: “Тук не е националният отбор, тук е игри на волята”. Последно иска ли да се отнасят с него по-специално или не?! 😀 Раду явно малко ги разбираме какво искаше да каже с това, че навън уважава успехите му, но вътре е участник като всички останали и с нищо не е по-специален. Щангата няма да ти спечели номинационната битка, примерно.
Иначе има разлика някоя мадама по време на  битка да се надупи, тогава са концентрирани в друго и няма кой да зяпа, ама на резиденция около басейна какво да правят освен да гледат? Силвето определено залага на това малко според мен.
Аз не разбирам участниците, които отиват в такъв формат, в който се знае, че някой се номинира и отива на битка, обаче са изненадани, обидени, огорчени, как така тях ще номинират. То сръдни, то кавги. Детска градина. 😀
Тази битка е мега скучна, вече сме я виждали, нищо ново, заспах. Знаех си коя ще отпадне, язък, че е заела мястото на някой, който можеше да покаже нещо, както дойде така и си замина.
Кастинг битката след тази излагация дори няма да я гледам. Тези вериги, които ги карат да слагат са абсолютна гавра.
Всички трасета необезопасени, тези варели просто си просят някой да се пребие зверски.
Не знам защо, но този сезон много мудно ми започва сякаш.

# 634
Наш Гатьо: “ Не съм лягал, просто се опънах.” 😂

# 635
Относно варелите... Спомням си в първи сезон, че участниците баха вътре в тях и ги търкаляха. Grinning

# 636
  • София
Значи за да станеш член на екипа на тази продукция (Игра на Варелите) трябва на първо място да си садист Joy
Сигурно на интервютата вземат само тези, които като деца са вързвали пиратки за опашките на животни или нещо подобно. Само така мога да си обясня тези изтезания на които подлагат участниците в името на единия рейтинг.
Е сега, ако жена иска да победи в този формат, ще трябва да мине и през такава битка, но това днес беше прекалено. Тези двете сумарно тежат колкото един Гешев, но нито една от тях не спря, не се отказа, така че шапки долу, още повече, че видяхме на промото как двама здрави мъжаги май и двамата спукаха гуми на същото трасе (е бяха с вериги, но въпреки това) Joy
Аз обаче вече започвам малко да се обърквам покрай кастинг битките: пак претендент срещу стар участник, ама ако следващата година е All-Stars, то тогава какво се случва ако претендента бие: отива чак във сезона след 2 години ли, много тъпо ще бъде ако е така, или са решили да отлагат All-Stars-а докато рейтингите са наред?
Но на най-малкото утре ще бъде забавно, Гатьо бил Карлсон на покрива JoyJoyJoy

# 637
Тя цялата атмосфера е някаква казармена.. все едно, ако водещите кажат някоя добра дума, ще увяхнат овошките по цялото северно черноморие..

# 638
Значи, добре че бях започнала епизода по-късно и имах възможността да превъртам, ама този път освен рекламите и битката. Аз не можах да я гледам тази гавра с тези 50 килограмови жени. Изгледах 1-2 обиколки и спийд х3. Натовари ме много. Доста тежко трасе, направено за мъжка силова битка. А това че преди това са имали друга битка (която също не беше много лека) и едната не е яла Бог знае колко дни няма да го коментирам.
Хора, като видях Гатьо такова носталгично ми стана за миналия сезон.. аз само на 30те секунди в които го даваха за следващия епизод се забавлявах повече отколкото на всички епизоди от началото на този сезон..

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:00 от Toffee ᡣ𐭩

# 639
Значи, добре че бях започнала епизода по-късно и имах възможността да превъртам, ама този път освен рекламите и битката. Аз не можах да я гледам тази гавра с тези 50 килограмови жени. Изгледах 1-2 обиколки и спийд х3. Натовари ме много. Доста тежко трасе, направено за мъжка силова битка. Хора, като видях Гатьо такова носталгично ми стана за миналия сезон.. аз само на 30те секунди в които го даваха за следващия епизод се забавлявах повече отколкото на всички епизоди от началото на този сезон..
Хахаха, аз заради липса на гривните тази вечер, за първи път не гледах на запис и поне сто пъти посягах да превъртя и се усещах разочаровано, че не мога! Определено е по-яко да гледаш на запис.
Опитвам се да се сетя миналата година по това време подобни ли бяха настроенията...май да. Но тогава не знаехме колко тегаво е да има изгнаници. А сега като си помисля за онези на блатото, дето ще водят битка веднъж на седмица и ми става лошо.

# 640
От промото двамата "мъжкари" ми изглеждат по-повяхнали на играта и от Елица даже.. тц тц тц. Иначе ММ каза, че познава Елица, и наистина била много умна, много се учуди като му казах, че се в изложила на пъзела.

# 641
  • Някъде в Матрицата
Браво на момичетата за битката. Добро представяне на Елица, въпреки загубата.
Играта беше много тежка и изобщо неподходяща за тях, още повече за гладната Елица.
На някоя следваща женска елиминация, ако се срещнат Анджи и Крамарска, примерно, предполагам че ще им дадат играта с влаченето на каяците. Защото на продуцентите така им харесва. 🤬

Утре, Гатьо. 🤣🤣🤣🤣 Ще има смях.

# 642
За сам воин е воин Димитър настъпват тежки времена. Очаквам Кралев тотално да откачи и да го подпука.

# 643
Нвма какво да добавя за битката. Само да си кажа и аз, че започвам да симпатизирам на Ангел, а Раду да ме отблъсква. Дано не ме разочарова, ще е интересно.

# 644
Раду всичко много насериозно взима, анализира, въвежда ред. Все едно е на работното си място, а не в развлекателен формат. Напряга.

И не виждам някакъв особен умисъл в поведението на Силвия, която не е длъжна понеже онези ми били женени да го играе монахиня.

Общи условия

Активация на акаунт