💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 574
  • 961
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Доста тежка игра, да. Направо съм изненадана, че толкова добре се справят точно тези момичета. Браво!
Малкият фен е Heart

# 616
Нещо не е наред тази година, но не мога да кажа какво. Има нещо пресилено- ще се върна отново на нелепата музика. Замислих се, че момичетата се надупват по прашки на терена, но в резиденцията Силвия по нощничка е предизвикателство, направо ходещ секс. И честно играта днес не ми е интересна, ама никак. Запитах се кой от участниците бих искала да ми е в обкръжението и си мисля само за момичето- дъщеря на треньора по борба. Слабият интерес си личи и по писането тук в темата...

# 617
Вярно, че беше тежка битка, но да победиш точно  Елица не доказва ,че не си слабо звено Joy

# 618
  • Някъде там...
Мъчително ми беше да гледам битката между двете жени. Чиста гавра. И двете битки бяха мъжки. Поне един пъзел да бяха сложили за финал. Битката ми напомня първата елиминационна от миналата година, Момчил срещу Туньо. Тогава имаше и вериги, и кану.
Кралев все повече ме дразни. Изключително голямо его. Арогантен тип.

Хаха, Гатьо - не съм полягал, просто се изпънах.

# 619
О не , пак залози за да си нагласят сценария Cold Sweat

# 620
Ужас, следващия епизод същата монотонно битка, ама с Гатьо.

# 621
Гатьо утре на Кастинг битките ,ще има простотии и емоции Joy

# 622
  • София
Хахахах пак маестро Гатьо Grinning Grinning Grinning

# 623
Преди играта Ралица ли се изтърва кой ще е победителят с раните или така ми се стори?

# 624
  • София
И за какво са тези кастинг- битки като се видя, че не винаги са билет за вход..

# 625
  • Germany
Гатьо идва да спаси положението😀 Нещо много е папкал обаче.

# 626
Гатьо - "Не съм полегнал, опънал съм се просто" Joy

# 627

Синхроните след отпаднаето на Елица.

# 628
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тези псевдо състезания за едно хипотетично място в бъдещ сезон са пълна пародия. Видяхме какво стана с един такъв победител този сезон. Мъчат се да запълнят екранно време и рейтинг, не мисля, че ще успеят.

# 629
Целта е да си наглясят сценария , както им се иска , като се крият зад залозите . Пак същата история ,като миналата година. Чудя се защо изобщо продължавам да гледам Joy

Общи условия

Активация на акаунт