💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 097
  • 961
  •   1
Отговори
# 885
Подкастът с Елица беше много интересен. Не знам защо не й отделиха цялото време на нея, а Рълев да е гост на отделен подкаст като победител от миналия сезон.

# 886
Според мен Гатьо нарочно падна, за да спечели отбора. Нито е толкова глупав, нито е толкова слаб. Як като бик, веригите му тежали, дръжки. Правеше се на клоун през цялото време.

Абсурд, толкова си може. 😀 То е очеизвадно, че не е във форма. Той като беше във форма не беше най-атлетичният, какво остана сега. 😀

# 887
Димо как не се сети да мотивира малко повече Гатьо, като му каже, че се движи като амазонка по трасето Sunglasses

# 888
С какво някой, че смята телето за свещено животно по религиозни подбуди трябва да е по-облагодетелстван от друг…
За втори път се дава пример с индийците и телешкото. В България те са сигурно 20-30 души, мюсюлманите са около 800 хиляди. Има огромна разлика!
И се съгласявам напълно с изречението: на когото не му изнася, да не влиза в такова предаване.
Скрит текст:
Аз се дразня, че вегани участват в Черешката, защото карат другите да готвят доста различно. Просто може да не участват.

Прекалихте с това свинско.Сините имат в стопанството друга храна.Който иска да яде свинско, който не яде ще яде картофи и ориз. Не е чак толкова сложно.
Няколко пъти споменаваш, че имало 10% мюсюлмани. Само че колко от тях не ядат свинско не се знае.По мое наблюдение доста повече ядат свинско.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 23:09 от biglubo

# 889
Според Вас кой ще отиде в резиденцията и кой ще загуби? За кого сте?

# 890
Залагам на сини в резиденция, там още няма сблъсъци. Зелени в стопанство. По-интересни са ми капитаните... Сини е ясно, Гешев, Зелени... може би Силвия или Калоян, жълти - Благой или Добрин.

# 891
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хич не ми се връща на луканка гейт,обаче когато Зелените отидоха на резиденцията и ги даваха как се тъпчат с храна, Ангел ядеше колбас.

Според мен Сините ще бъдат на резиденцията,освен ако пъзела не ги спъне.Засега само те са долу горе спокойни.
Жълтите според мен пак ще са зле.

# 892
  • София
Аз се чудя дали няма да включат и червените в битката и в действителност да се получи, че тази година ще са 4-ри племена? Обаче не ми излизат така сметките за продължителност на сезона, защото от тези на блатото не отпада човек...Ще видим днес де, но наистина се надявам да е нещо различно с това 4-то племе, а не някакво повторение на предишните 2 сезона.
Иначе за териториалната предполагам, че няма да има кой знае какво разместване. Евентуално сини и зелени да си сменят териториите, но все пак стискам палци на жълтите да успеят да се измъкнат от брега. Не, че са ми толкова симпатични, но изобщо не обичам едно племе да се застоява дълго на най-гадната дестинация. То е ясно, че все някой ще гладува, но поне да се редуват, а не едни само да са там.

# 893
  • София
Интересен сезон се очертава.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 16:23 от Eiger

# 894
  • София
Бързи прогнози от мен:
Дръзките в резиденцията ; Силните в стопанството ; Гордите отново на дивия плаж
Капитани: Гешев за Дръзките ; Силвия Радулова за Силните ; Добрин за Гордите

Плюсове/минуси и фаворити след седмица 1

++
нямам

+
Гешев, Силвия Радулова и Магдалена

= / +
Димитър, Микяй, Павел, Ангел, Калоян, Караолис, Борисенко, Стан, Венци, Малвина, Крамарска, Анджела, Миряна и Габи

=
Добрин, Пелипенко, Вики, Наталия и д-р Петкова

= / -
Светлин, Мартин, Рени, Иванина, Анита и Изабела

-
Раду, Кралев и Благой

--
нямам

Фаворити
Сезонът е много равностоен, твърде много участници са със сериозни претенции, но няма ярко открояваща се мъжка фигура. Жените имат шанс да направят нещо в един подобен сезон, дано да имат шанса да им се получи играта.
Гешев си ми е основния фаворит, още преди година го писах, че трудно някой може да го бутне, особено сега като няма и плуване е още по-голямо предимство за него, а между другото той е по-добър плувец от Добрин и Светлин дето влязоха с най-напомпаните визитки от всички. Ако е научил пъзелите според мен ще спечели формата.
Други фаворити: Микяй, Добрин, Светлин, Раду, Калоян, Караолис, Борисенко и Мартин. Ами доста са, ама както казах всичко може да стане.
От жените Силвия и Маги могат да стигнат много далеч, като на Силвия големия проблем ще е Раду. И на Раду големия проблем ще е Силвия. Ако двамата намерят общ език ще стигнат много далеч, ако ли не, единия може да отпадне доста по-рано, но и двамата категорично ги виждам във фаза 2.
Евентуално Анджела и Крамарска могат да се промъкнат доста напред, защото мисля, че социално ще ги харесват и няма да ги гонят, а и са много добре подготвени.

# 895
  • Буркина Фасо
Аз се чудя дали няма да включат и червените в битката и в действителност да се получи, че тази година ще са 4-ри племена? Обаче не ми излизат така сметките за продължителност на сезона, защото от тези на блатото не отпада човек...Ще видим днес де, но наистина се надявам да е нещо различно с това 4-то племе, а не някакво повторение на предишните 2 сезона.
Иначе за териториалната предполагам, че няма да има кой знае какво разместване. Евентуално сини и зелени да си сменят териториите, но все пак стискам палци на жълтите да успеят да се измъкнат от брега. Не, че са ми толкова симпатични, но изобщо не обичам едно племе да се застоява дълго на най-гадната дестинация. То е ясно, че все някой ще гладува, но поне да се редуват, а не едни само да са там.
като извикат още няколко пъти "лекар на терен"  може да има и недостиг на участници Smiley

представям си, тъкмо ти е ред да си на най-гадната дестинация и вземеш та ги победиш. да се чудиш да гладуваш ли или да си хапваш на корем. Smiley

# 896
  • София
като извикат още няколко пъти "лекар на терен"  може да има и недостиг на участници Smiley

представям си, тъкмо ти е ред да си на най-гадната дестинация и вземеш та ги победиш. да се чудиш да гладуваш ли или да си хапваш на корем. Smiley

Знам,че си зависи от играчите да побеждават, мисълта ми беше, че се надявам да се разместват всеки път. Не ми се гледа отново едни и същи със седмици на реката или ако се получава все пак така, на капитанските да печели техният капитан и да им дават адекватна награда, а не една малка пица примерно.

# 897
Спокийно, довечера ще има изненадА Wink

# 898
Мисля че сме спокойни и без такъв тип коментари. Мен лично не ми е приятно да чета такива намеквания. Имате си тема за спойлери ✌🏻

# 899
В Чакалкаст се питат дали ги гледаме как отразяват ИВ. Да, гледам ги засега. Препоръка към Жоро по повод какво щял да каже на Раду, ако сега играел: Жоро, ти вече си играл! Сега коментирай играта на актуалните участници. Фантазиите кой на кого какво и как щял да каже, са детинщина. Да не говорим, че в Къщата на инфлуенсърите скоро беше и кой знае какви чудеса не видяхме дотук.

Общи условия

Активация на акаунт