Отговори
# 45
Дойде и нейният час на Пелин, да понамаже известност около Мерт и продукцията. Бърза с изказванията, явно няма да е за дълго в сценария.

# 46
Май вчера Афра и Мерт са снимали заедно.❤️ Слагам и линк от "репортаж" с Мерт.

https://www.instagram.com/reel/DADMKOVMFRw/?igsh=MTc3YXhrNzkzNDI1aw==

# 47
Страшен маймун е като почне да им раздава целувки на репортерите. 🤣🤣🤣

# 48
Още едно стори от Афи 😀❤️

# 49
Още едно стори от Афи 😀❤️

Този образ на погребението на старата Сейран 🤣🤣🤣

# 50
О,боже единия коментар ме уби,ахаха..."Трябва ли да излязат навън и да крещят,Имаме връзка" Joy

# 51
Мистери,той,/Синанчо де/,много добре си знае Сейран кого обича и се ядосва,че игричките и манипулациите му ще ударят на камък.Но на мен друго не ми дава мира.Дали,когато я удари,/ако е верен спойлера де/,тя ще реагира така както реагира в тази ситуация с Ферит или ще лъже,че се е ударила във вратата на колата и ще продължи "романа си".Дали,за нея,това ще е преломния момент в който да види истинското лице на Синан и да го игнорира и тогава Ферит да тръгне да я "спасява" от него и семейството му?Говори се,че този път тя ще е тази,която ще се бори за Ферит,което много не ми се вярва.Ще видим колко пъти ще променят сценария.Относно "клюката",че тоя Джем "импровизирал" с докосванията си,хич и не ми се вярва.Вижда се колко е уплашен и вдървен,че е попаднал в сериала.Дори играта му не се получава,да не говорим за някакви "импровизации".Едва ли някой от екипа ще допусне такова нещо и то да се случва с главната героиня.Но въпреки минималния шанс да се е случило,означава,че тоя няма да изкара много серии.Никоя продукция няма да си позволи главните му герои да се чувстват дискомфортно на снимачната площадка  заради някакъв си второстепенен герой,който още с влизането си е "ненавиждан" от феновете и то главни герои,които основно изнасят на гърба си целия сериал.Даже,след тази "прословута" първа серия и негодуванието,след почти никаквите рейтинги ще намалят до минимум докосванията с новите.

# 52
  • София
Ако този посегне на Сейран ще е страшно.
Афито е топ с последното стори, никой не забеляза, че и мухата е там, така върти камерата надолу като минава през него Joy
Че пак се сетих за онова стори на Мерт и се ядосах Joy

# 53
Колко безлична изглежда тази женица без грим.Прилича по-скоро на "измъчена домакиня",отколкото на актриса.Добре,знаем,че имаш две деца за които да се грижиш,но поне си сложи леко гримче,все пак си публична личност.

# 54
  • Ямбол
Mystery благодаря за хубавата темичка 💐🥰
Дано днес да имаме фраг 🙂.
В анкетата гласувах за Ифа после се поколебах дали Суна на своя глава прави всичко това,но в крайна сметка ще стане ясно. 😊

# 55
Момичета,сетих се и още нещо.
Скрит текст:
Дядото на Дияр,граф Зия няма да има нищо против тя да се ожени за Ферит,но този път деде няма да е съгласен.

# 56
# 57
Въпрос от Туитър, според вас на партито Ферит пи ли от питието след като видя Сейран и Синан да танцуват?

# 58
# 59
Афито! 👑

Общи условия

Активация на акаунт