Настинка мама и дете

• 528
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Детето на 3 от понеделник е на детска градина и от вчера е болен. Аз също, вкъщи сме с малко бебе имам гърлобол, болки в главата и хрема ,мускулите и ставите много че болят едва мърдам а кърмя , няма кой да поеме децата . Детето е със зачервено гърло температура и лека задна хрема.  Страх ме е да не разболеем бебето. Съвети за детето също приемам.Дайте съвет как да  се оправя по бързо, нощем не мога да спя зле ми е само се въртя.. благодаря предварително.

# 1
За да предпазите бебето може да носите маска на носа и устата. Още при първи симптоми.

За малкото дете се обърнете към доктор! Ако има висока температура, нанивайте си аларма през нощта през 2-3 часа и го проверявайте да не е вдигнало. Внимавайте да не прекалите с лекарствата за сваляне на температура. Като цяло, когато децата са болни, най-добре да се консултирате за лечението с доктор!

Направете си тест за ковид, за да знаете какво точно лекувате!

Бързо оздравяване!

# 2
Пчелни продукти, мед с канела за гърлата ви, клеева тинктура за хремата на 3-годишното. Колкото капки клеева, два пъти повече капки водичка. Примерно: 10 капки клеева тинктура смесвате с 20 водичка. Никакви лекари. При висока температура - температуропонижаващо, еднократно. Само, ако има нужда повтаряте. Пазете бебешокът, че него не можете да го подсилите с пчелни продукти. Пийте фрешове от портокал, ябълки и морков.. каквито обичате. Яжте ядки и плодове. Лекар не може да ви лекува, респираторните  вируси минават от само себе си. Потискат се само симптоми, при необходимост.

# 3
Свържете се с лекар и не си правете експерименти със здравето на децата в сезон с всякакви вируси.
Ябълки и круши - дрън-дрън.

Общи условия

Активация на акаунт