МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 20

• 28 999
  • 605
  •   1
Отговори
# 600
Много Ви благодаря, за полезния отговор!
Радвам се за Вас!
Коя година Ви одобриха и в коя клиника направихте инвитрото? Опитът успешен ли беше?
Извинявам се за многото въпроси, но ни предстои и на нас 🥲🫶🏼

Ние първо кандидатствахме с моят фактор, запушени две тръби. Връщаха ни 100 пъти, накрая на 3тата снимка която ни потърсиха, успяха да отпушат тръбите….. След това кандидатствахме с мъжки фактор, две спермограми в различни болници с подпис и печат, веднага ни одобриха.  Ние бяхме със същите критерии, при мен всичко нормално, при него морфология 0.5 едната, 1% другата. Според мен ще Ви одобрят. Успех

Здравейте!
Преди месец кандидатствахме по фонда ЦАР.
Моя партньор има лоша морфология 1%, въпроса е че подвижността, концентрацията и всичко останало е в норма.
Втората спермограма е с по-лоши показатели 0.5%.
Имаме становище от андролог специалист за инвитро лечение.
При мен АМХ е ок, единствено съм с нагънати маточни тръби, които затрудняват естественото забременяване.
Въпросът ми е дали с тези критерии и медицинско становище, отговаряме и биха ни одобрили?
Благодаря Ви, предварително!

# 601
Здравейте ние сме от Бургас,чудим се къде до пуснем Спермограма може ли да ни насочите ?

# 602
Здравейте ние сме от Бургас,чудим се къде до пуснем Спермограма може ли да ни насочите ?
Здравейте , в Бургас има 2 варианта , единия е в УМБАЛ , където мисля че броят сперматозоидите с машина, но и ги оглеждат под микроскоп. Другият вариант е в ню лайф, където изцяло е апаратно броенето. Ние сме правили само в ню лайф и двата пъти излезе 0 и 1% морфология.
И двете лаборатории важат за фонд, само трябва да има подпис и печат на лекар.

# 603
Извинете за питането но,днес правихме спермограма в Надежда и ни попитаха да ги подготвим ли за фонда , казахме не без да се замислим(а се оказа че ще ни трябват).Видяхме в интернет резултатите . Възможно ли е според вас да звъннем и да помолим да ги изпратят с подпис и печат по куриер.Това ли са имали предвид ,с подготвени .

# 604
Извинете за питането но,днес правихме спермограма в Надежда и ни попитаха да ги подготвим ли за фонда , казахме не без да се замислим(а се оказа че ще ни трябват).Видяхме в интернет резултатите . Възможно ли е според вас да звъннем и да помолим да ги изпратят с подпис и печат по куриер.Това ли са имали предвид ,с подготвени .

Свързах се с Надежда и ми изпратиха подпечатано копие по Спиди още същия ден. Така че извършват такава услуга. Даже и доставката беше безплатна.

# 605

Свързах се с Надежда и ми изпратиха подпечатано копие по Спиди още същия ден. Така че извършват такава услуга. Даже и доставката беше безплатна.

Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт