Химическа бременност

• 2 487
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Добре де, автора не счита за необходимост да подържа темата.. ние тука ще нищим кой крив и прав в някакви медицински трудове от нета....

А вие в качеството си на какъв/а питате, момичето си има лекар, назначил е терапия, всякакви спорове са излишни.

# 16
Момичета, днес пуспах чхг и беше 630, а последно пусках в петък и беше 90. Според вас дали е добре?

# 17
Изглежда добре, може да питате в темата за ЧХГ, там знаят повече

# 18
На 2-3 дни трябва да се удвоява, мисля че е много добре, ако така нараства до 13 седмица още по-добре....👶🏻

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:55 от Latyka

# 19
Момичета, днес бях на лекар, видя се гестационен сак, но все още няма ембрион. Последният ми цикъл беше на 24 август, като продължителността ми е около 30-32 дни. Рано ли е все още, че се плаша да не е кухо яйце?

# 20
Здравейте, миналият месец имах биохимична бременност! Гинеколог ми изписа да пия Дуфастон от 16 ден на месечния цикъл с цел успешна бременност! Вчера на 15 ден тестът за овулация беше положителен! Трябва да започна да приемам Дуфастон от днес. Според вас има ли проблем?

# 21
Момичета, днес бях на лекар, видя се гестационен сак, но все още няма ембрион. Последният ми цикъл беше на 24 август, като продължителността ми е около 30-32 дни. Рано ли е все още, че се плаша да не е кухо яйце?

Виж, в майчинството да мислиш така е много, много, много грешно!
Ако си мислиш, че да заченеш е най-сложното и страшното - то ще си изненадана какви неща ще те плашат.
Вкарай малко позитивизъм и положителни вибрации. Разбирам, че се притесняваш, но разбери че всеки МИГ ще има за какво да си притеснена като майка. Вяра и надежда! Това ни крепи!

Стискам палци и всичко ще е наред!

# 22
Здравейте, имам нужда от съвет!
Започвам от там, че аз съм на 34 години, а партньорът ми на 32.
Аз имам едно дете на почти 9 години, а той няма деца.
От почти 6 месеца правим опити, работим по въпроса преди и по време на ОВУ.
За това време два пъти виждам втора чертичка, но ЧХГ се покачва най-много до 15 единици и на няколко дни закъснение ми идва цикъла - вероятно биохимична!
Аз съм посетила 3-ма АГ като според тях видима причина няма, освен една миома на задната стена която казват, че не пречи на забременяване и износване.
Имаме направена спермограма с 1% морфология.
Обмислям съвет с имунолог и да си направя изследване за НК клетки и тромбофилия.
Той не приема все още никакви добавки и не си е пускал други изследвания освен спермограмата!
Дайте съвет, на къде да се насоча вече и на къде да поема, отчаяна съм!
Не мога да се зарадвам вече като видя двете чертички!

# 23
Здравейте, имам нужда от съвет!
Започвам от там, че аз съм на 34 години, а партньорът ми на 32.
Аз имам едно дете на почти 9 години, а той няма деца.
От почти 6 месеца правим опити, работим по въпроса преди и по време на ОВУ.
За това време два пъти виждам втора чертичка, но ЧХГ се покачва най-много до 15 единици и на няколко дни закъснение ми идва цикъла - вероятно биохимична!
Аз съм посетила 3-ма АГ като според тях видима причина няма, освен една миома на задната стена която казват, че не пречи на забременяване и износване.
Имаме направена спермограма с 1% морфология.
Обмислям съвет с имунолог и да си направя изследване за НК клетки и тромбофилия.
Той не приема все още никакви добавки и не си е пускал други изследвания освен спермограмата!
Дайте съвет, на къде да се насоча вече и на къде да поема, отчаяна съм!
Не мога да се зарадвам вече като видя двете чертички!

Ако сте от гр. София, запишете час при д-р Георги Станулов (в момента преглежда в "Доверие"). Ако има проблем той ще ви го каже и ще намери решение, ако няма проблем пак ще ви каже какво да правите. Simple Smile

Аз бях на 34 години, когато с мъжът ми започнахме опити за първо дете, имах една биохимична бременност, една бременност с кухо яйце и съответно един аборт. Започнахме да ходим по лекари, правихме всякакви изледвания, които показаха, че материала на мъжът ми е идеален, аз нямам никакви проблеми, обаче все не забременявах. Когато станах на 35 отидох при д-р Станулов на преглед и той ми откри тромбофилии, които са често срещани, не би трябвало да създават проблем, но все пак ми назначи терапия, която ми помогна. Съответно забременях и сега си имаме едно 8 месечно момченце, което започна да пълзи и не ни оставя да седнем и за секунда. Grinning

Пожелавам ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт