Лекарства който не се предлагат в България

• 2 239
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, как мога да си набавя лекарства който не се предлагат в България? (амфотерицин Б или вориконазол) Ясно ми е, че ще трябва предписание, но нямам идея от къде да ги поръчвам?

# 1
Провери къде в чужбина ги има. Аз поръчвам онлайн от Гърция, много хора от Турция. Коректни са.

# 2
Провери къде в чужбина ги има. Аз поръчвам онлайн от Гърция, много хора от Турция. Коректни са.

Намираш хора от Гърция и Турция и те купуват или как?

# 3
Има групи във фейсбук за поръчки от Турция. Аз от там си поръчвам Депозилин.

# 4
  • София
За конкретните лекарства нямам представа как стои въпросът. Пиша по принцип за поръчки онлайн.

От Гърция онлайн от тази аптека – https://www.aptekapromahon.com/

За лекарства от Турция тук, във форума, съм виждала тази аптека, но никога не съм поръчвала – https://verutol.net/

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 11:45 от milenaka

# 5

Намираш хора от Гърция и Турция и те купуват или как?

Поръчвам от аптека Промахон. Горе са дали линка, правиш си регистрация. Сканирам рецептата и я пращам, заедно с бройката, която искам от даденото лекарство. Идва с наложен платеж. Миналия месец дойде пратка, струваше 14 лв от Промахон до Пловдив с Еконт.
Пп Разбират и четат на български, но отговарят на английски, ако се наложи нещо да уточнявате. Много коректно се отнасят, пращат веднага.

# 6
Има групи във фейсбук за поръчки от Турция. Аз от там си поръчвам Депозилин.

Може ли да дадеш линк към групата.
Как става поръчката?

# 7
Групите са: Стоки от Турция, Лекарства от Турция, Поръчки от Турция, Доставка на стоки и лекарства от Турция. Турската аптека verutol също са коректни, днес поръчваш, утре са доставени с Еконт.

# 8
Можете да поръчате от тук Indiamart

Здравейте, как мога да си набавя лекарства който не се предлагат в България? (амфотерицин Б или вориконазол) Ясно ми е, че ще трябва предписание, но нямам идея от къде да ги поръчвам?

# 9
  • Sofia
Здравейте,
Успяхте ли да намерите вориконазол? И аз търся, без резултат

# 10
Здравейте. Искам да купя лекарство от Турция. Моля, насочете ме към сигурен доставчик. Става въпрос за Акласта инфузион.

Общи условия

Активация на акаунт