Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 583
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Sunshine state
Още един сладък шам фъстък в колекцията ми този път от  Khadlaj. Прекрасна опаковка и бутилка! 😍

И понеже съм фен на парфюма си взех и лосиона, конто ухае невероятно и остава за целия ден, че и отвъд:

# 436
Здравейте!
Хвърлила съм око на Mancera Amore Caffe и ако го купя, ще бъде на сляпо, но ме спира това, че имам и пълна бутилка от Coffe adict на Т.Калотинис. Рядко посягам към него, тъй като от време на време съм в настроение за толкова буквален дори линеен парфюм. Според вас може ли да се направи съпоставка между двата? Доколко си приличат и ако притежаваш единия, нужно ли е да имаш и другия?

# 437
  • Sunshine state
INA,днес чакам да ми дойде Аморе Кафе. Не съм душила Кофи адикт, но ще ти кажа как е аморето като пристигне. Аз го душих в магазина и сякаш не беше много кафеен така да се каже, а по-скоро сладък аромат. Отделно, че се пръснах на ръката и не се задържа особено като за Мансера аромат. Дано не се разочаровам..

# 438
Pupitka, ще чакам да споделиш пресни впечатления, дано да те впечатли и при сериозно разнасяне на парфюма! Heart
Съдейки по ревютата му, кафето не е водещо, за разлика от ванилията и сладоледа, а нетипично за Мансера няма голям шлейф, но пък имало добра трайност.

# 439
ina-mina, не че ще помогна много, но ароматите са съвсем различни. Все пак, ако има възможност да си намерите проба, ще е най-добре. Аз не харесах T. Kalotinis Coffe Addict защото върху моята кожа усещам аромат на инстантно кафе, което не обичам, след което една монотонна и синтетична ванилова база. Нямам нито единия от двата, но Amore Coffe Mancera за мен не е толкова кафеен, но е по-интересен.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:24 от Magda Dimitrova

# 440
Хубаво кафе е Terra Mia / Carthusia.

# 441
  • Sunshine state
Аз вече имам прекрасен, сладък аромат с много изразена кафе нотка и си търся нещо по-гурме точно като Мансера, но пък ме притеснява проекцията... Това най-много ме тревожи.

# 442
Парфюма на Калотинис е доста по-хубав за мен.

# 443
Не съм пробвала нищо на марката.
Кротувам парфюмно.

# 444
Amore caffe наистина няма шлейф като останалите аромати на марката, поне при мен, но пък е доста траен. Онзи ден бях с него, цял ден го усещах. За мен стои по-скоро близо до кожата. Кафе и аз не усещам особено.

# 445
  • Sunshine state
Прекрасно. Благодаря ти за отзива. Ще го разнося утре и ще кажа и при мен как е. 💕

# 446
  • Washington,USA
Взех си I want choo jimmy choo forever.

Подуших два парфюма един 125ml и един 75 ml на Elizabeth Arden един и същ вид  и миришеха различно.

# 447
Аз пък обожавам Аморе кафе много изпипан аромат с кафе, гурме и много красив. С шлейф и добра трайност.

На Калотинис е много реалистичен аромат на горчиво кафе, но не можах да го изтърпя и го подарих. Много буквален аромат без развитие.

# 448
  • Sunshine state
Получих си Аморе Кафе - много гурман, много вкусен и същевременно изискан аромат. Кафето е на втори план, амарето ликьорът изпъква при мен. Перфектно ще го съчетая с Латафа Камра, ако искам да подсиля сладката нотка, защото на мен ми напомня на него леко, или пък с другия арабски - French Coffee на Al Rehab (любим кафеен сладък аромат, от който вече втора бутилка и парфюмното масло купувам), ако искам да засиля кафето. Много изпипан аромат, който ме кара да се чувствам топло и уютно. За трайност още не знам, понеже тъкмо го получих. Няма голяма проекция, но определено се усеща.
Получих си и двете мостри на Choco Violet Mancera и Bianco Latte. Виолетката е много интересен аромат - мирише точно на бонбоните виолетки. Бианкото ми е досущ като Еклера на Латафа и аз лично не откривам разлика.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 03:23 от Pupitka

# 449
  • Sofia
Момичета, влетявам в темата с бърз въпрос: "YSL, Manifesto" спрян ли е от производство?
Исках да си го подновя и с изненада установих, че го няма никъде. Confused

В случай че наистина е discontinued, можете ли да ми предложите алтернатива? Четох, че "Armani, Lei" бил нещо подобно, но не знам дали и той не е изчерпан.

Общи условия

Активация на акаунт