Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 70 017
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Обмислям Табако ванил за подарък на мъж. Нещо не мога да го възприема да се носи от жена, или поне аз не мога да го нося. Твърде много ми идва тютюна. Възприимам го като парфюм, носим от мъж в джентълменски клуб. Но гледам, че масово се носи от жени. Вие какво мислите?

# 706
  • Sunshine state
За мен това е силно мъжки аромат и не мога да си представя аз да го разнасям, но може да има жени, на които да им хареса.

# 707
Обмислям Табако ванил за подарък на мъж. Нещо не мога да го възприема да се носи от жена, или поне аз не мога да го нося. Твърде много ми идва тютюна. Възприимам го като парфюм, носим от мъж в джентълменски клуб. Но гледам, че масово се носи от жени. Вие какво мислите?
Табако Ванил на моята кожа стои много хубаво. При мен се смесват равно и ванилията и тютюна и никой не взема превес. Много балансиран. Разкош. На една моя позната пък избиваше само тютюна.
До кожа е ,но като аромат за мен е чист унисекс. Но по принцип аз и с мъжки парфюми се пръскам много често. За Инвиктус толкова много комплименти съм получавала. Моята кожа обича мъжки парфюми. Аз също.

# 708
  • виртуално
Ходих до Елинор да си получа част от нещата Kissing Face и успях да пробвам и Akro Glow , който чакам на сляпо ....
Страхотен е , от доста години търсих нещо близко до Gloria и най-накрая го намерих.
Не е копие, сега сравнявам и си има разлики, но определено е от семейството

# 709
Само аз нося Табако Ванил. Мъжът ми абсурд. За нас е към дамската страна. В топ 5 любими парфюми ми е още от първия излязъл. Него го пазя ревностно, имам и по- нови, за да ги пръскам.
Аз не нося мъжки парфюми и рядко съм носила.

Глоу Акро е голямо изкушение наистина.
Ще го разучавам довечера, че днес съм се напръскала с Амирис Екстракт, като луда. Омирисвам стадион.

# 710
Аз страшно много харесвах Тобако ванил, но един колега постоянно е с него и зима и лято. Навсякъде мирише на него и вече го разлюбих.
Честно, лятото ми идва брутално.

# 711
  • Sunshine state
Лятото наистина не мога да си представя колко брутален е. Всъщност мога - ние живеем във Флорида и е 30 градуса почти целогодишно и като получих мострата към друга поръчка, фъснах на мъжа ми. Едно фъс и после цялата стая миришеше. 🤣

# 712
След палми и морета, директно ви пренасям в Нарния ❄️
Скрит текст:

Може би, за първи път в живота си се радвам толкова много на сняг, но за жалост, докато пиша това, той почти се стопи. 😏
Още снощи, докато валеше, вече знаех кой парфюм ще нося днес и нямах търпение да се събудя.
Ето това bad boy:

Бед бой, щото не спря да се пързаля и пада в снега и калта, докато се опитвах да го снимам.🤨 Между другото, адски трудно се снима в сняг - светлината лоша, мокро, парфюма ли да пазиш, телефона ли... чудо. 😁
Винаги ще свързвам този аромат със сняг и зима, с уюта, красотата и вълшебните мигове, които ми е носил в едни други, отминали времена.
За жалост, отдавна е осакатен и в сегашния си вариант е просто гола вода, но аз си набавих от първообраза преди време.

# 713
  • София
Dangerous Woman е момичешки аромат, също става за "детски парфюм" Нищо, че името е такова.

# 714
  • Враца
densi, кой е Амирис Екстракт?

Аризона Heart

# 715
Аризона ,благодаря ти за невероятните пейзажи ,които ме пренесоха в красива къща ,стая с библиотека и камина,чаша горещ ароматен чай ,светъл прозорец с такъв пейзаж. ☺️😍

# 716
  • София
Ходих до Елинор да си получа част от нещата Kissing Face и успях да пробвам и Akro Glow , който чакам на сляпо ....
Страхотен е , от доста години търсих нещо близко до Gloria и най-накрая го намерих.
Не е копие, сега сравнявам и си има разлики, но определено е от семейството
Е браво! Тъкмо си мислех, че едва ли ще купя парфюм скоро. Ама като прочетох прилика с Глория иии Heart Eyes

# 717
  • София
densi, кой е Амирис Екстракт?

Аризона Heart

https://www.franciskurkdjian.com/eu-en/p/amyris-femme-extrait-de … w0LoaAmX5EALw_wcB

Уникален дамски парфюм!

# 718
Табако Ванил ми е най-любимият парфюм , обожавам го , винаги го имам в наличност .

# 719
Абсолютно уникален! Чудя се как ги прави такива Кюркджиан.

Общи условия

Активация на акаунт