Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 523
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Барения или новото Клоуи?И двата ми отвяха главата,май последна от всички ги пробвах:).Но след толкова мнения тук,почти ги бях помирисала.Барения е приказка,стил,класа,всичко на Ерме харесвам аз и ще го купя задължително,качествен бленд,луксозно излъчване,не ми е от категорията на Мемоар,различни са ми билките😀,пристрастяващи.
Новото Chloe си има почерка на предишните,но е и доста по-различно,дълбоко,страстно,панделката му подхожа на излъчването,секси,горещ,донесе ми еуфория и радост,значи и той ще се купува.
Добре,че жасминовият Шалимар нямам опция да пробвам,защото и там ще прелитат любовни искри усещам😂.

# 91
За зимата - Chloe според мен по чуденката ти Calabria 🫠 напролет - Barenia.

# 92
Размених Barenia с дама, която го искаше. Бях приятно изненадана, че в замяна получих към парфюма, за който се бяхме уговорили, мостри от още няколко. Всичките са ми непознати, така че с удоволствие ще ги пробвам.

Редактирам, за да започна да споделям впечатления от мострите.
Porta Nuova на Трусарди ми харесва. Много ми прилича на Бадемовата инфузия на Прада.
La Nuit Tresor Le Parfum не е нищо забележително на моята кожа, неопределена сладост.
Bianco Latte Giardini di Toscana си отговаря на името. За мен е приятен парфюм от типа на Black Opium.
Boudoir Belle Philly&Phil много ми допада. Класически, леко ретро в добрия смисъл, усещам някаква прилика с Coco EDP.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 14:08 от bell_87

# 93
Момичета, кой от трите парфюма харесвате повече:
Miss Dior 2021 edp
YSL Libre Intense
Coco Mademoiselle edp

# 94
Момичета, кой от трите парфюма харесвате повече:
Miss Dior 2021 edp
YSL Libre Intense
Coco Mademoiselle edp
Този Simple Smile

# 95
Аз вчера и днес нося Жасминовия Шалимар ще пиша утре мнение.

# 96
# 97
  • Бургас
Муцка, мерси за есенната златна темичка.LipsKiss Ще си нося Амуаж Онър, Коко Мадмоазел ЕДП, ЛВЕБ ЕДП и новата Еликсир версия, Бомбата едп, Клое едп, Maison crivelli Hibiscus mahajad ,Bdk Pas ce soir, Мон Герлен едп, Герлен Линстант, Narciso Rodriguez All of me, Ананда, Yves saint laurent Supreme bouquet, Теню де соар, Скандал Абсолю и други.Аниел, от тези аз харесвам Coco Mademoiselle edp, Либре Интенз също е прелест, но имай предвид, че е със супер трайност и излъчва зверски и изобщо не е за всеки.Това за мен е тежката артилерия и този парфюм е по- добър с по- малко пръски по мое мнение.Чудя се дали да не си поръчам Bdk Parfums Gris Charnel, много ми е красив този аромат и много, много траен при мен.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 17:38 от Bright Crystal

# 98
  • The Evergreen State
Денси ще се радвам да прочета и твойто както и всяко друго мнение за Shalimar Jasmine. И аз днес съм с него, дори получих комплимент. Хубав е за моя нос, елегантен е и мек, няма нищо остро в него, не е сладък, не е и гурманд, по-скоро цветно-амбров. Жасмина както споменах за моя нос е чаен, изсушен, или нещо като извлек или екстракт от жасмин или жасминови горящи пръчици, което го прави интересен, но според мен парфюмът е женствен. Не мисля че ще се хареса от много млади момичета, нито от такива които предпочитат по-захаросани и сладки парфюми, нито от хора които недолюбват жасмин, нито от тези които не се разбират много с линията Шалимар.
От друга страна не е нещо чак кой знае какво, в смисъл - жасминовите предложения изобилстват на пазара в най-различни разновидности, ако имате вече нещо подобно в колекцията, жасминово-елегантно-вечерно (тип Bvlgari Jasmin Noir, който е различен защото няма шалимарската база, но има подобен вайб) или достатъчно Шалимари така или иначе, спокойно може да пропуснете този.
Спирам да досаждам с него повече, дано да съм била полезна.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 04:49 от Athena

# 99
Продължавам с впечатления от новите придобивки.
Black Opium Illicit Green е приятна, свежа версия на оригинала, усещам как смокинята го олекотява. За мен обаче не е достатъчно интензивен (или просто не му е сега времето).
И...стигаме до Него! Парфюмът, заради който се осъществи тази размяна - Un bois vanille. Скоро не бях помирисвала такава красота. Топла, пикантна ванилия. Бих я нарекла зряла и с характер. Очарована съм.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:34 от bell_87

# 100
С промяната на времето днес извадих Lost Alice.
Забравила бях колко е красив Heart
Ще ги редувам със Cinema

# 101
Подертихте ме с новия Версаче Crystal noir…не съм го пробвала, но ЕДП е любимият ми аромат .. Сега искам и Parfum… Но в същото време съм на тема Omnia Crystalline…Пред дилема съм…Кой бихте избрали за покупка ?

# 102
  • Чукарландия

Ееех, чудесна новина! Ето този Ma Dame чакам отдавна! Дано да е приятна изненада... 💖

# 103

Ееех, чудесна новина! Ето този Ma Dame чакам отдавна! Дано да е приятна изненада... 💖
Четох за него във Фрагрантика. Липсва нара в средните ноти.
Отделни имаше коментар, че е нова тенденция да се "възраждат" стари спрени класики. Без реформулиране. Да видим и помиришем...

# 104
  • на терасата
Попаднах в нета на тази красота

Веднага направих асоциация с този парфюм
Скрит текст:
Ще ми е интересно да споделите вие с кой аромат асоциирате тази рокля?

Общи условия

Активация на акаунт