Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 459
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Много ви благодаря,добре че споделих.Май ме раздумахте,при тази трайност е безсмислено.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:27 от Mimeto74

# 226
  • София
Имаше една тема, в която няколко потребителки бяха показали как си съхраняват парфюмите. Сещате ли се коя (тази година беше). Много мми хареса една поставчица и искам да видя пак картинката.

# 227
И аз да споделя за трайността на Barenia, при мен няма проблем, вчера бях с него, напръсках се сутринта и до вечерта го усещах.

Може ли няколко думи за Nishane hundred silent ways.

# 228
  • BG-DE
И при мен Барения е трайна но върху коса и дрехи, върху кожа след 6-7 часа едва се усеща.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 10:55 от Menerva

# 229
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой парфюм, който мирише на чистота, свежест. Хареса ми на Dior J'adore Parfum d´Eau, но ако имате и други предложения за такъв парфюм ще се радвам да споделите.

# 230
  • Бургас/Пз
Днес тествах Барения и новото златно Джими Чу. Нито един от двата е моят. Барения ми хареса, но чак след два часа. Първоначално хич. Като цяло не е моят аромат, но е интересна. И изкара добра трайност на ръката ми само с едно пръскане, вече повече от 8 часа я усещам. Има нещо познато в нея, което ми напомня на някой от Мервилите на Хермес, но не мога да определя на кой точно.

# 231
Няма такава трайност хораааа, не му се чудете идва му времето.

# 232
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой парфюм, който мирише на чистота, свежест. Хареса ми на Dior J'adore Parfum d´Eau, но ако имате и други предложения за такъв парфюм ще се радвам да споделите.

Lazy Sunday Morning или Bubble bath на Maison Margiela

# 233
Не съм пробвала споменатия, но веднага като предложение ми идва nivea edt, особено ако обичате аромата на крем нивеа. Намалили са го в makeup.

# 234
Няма такава трайност хораааа, не му се чудете идва му времето.

За мен това е лятно парфюмче. 🙂 Но аз съм фен на по-хард аромати.

# 235
Имаше една тема, в която няколко потребителки бяха показали как си съхраняват парфюмите. Сещате ли се коя (тази година беше). Много мми хареса една поставчица и искам да видя пак картинката.
Тук някъде може би:
https://bg-mam.ma/p/1638565/47828940

Не съм ви навестявала отдавта, защото се опитвам да не купувам парфюми тези дни. Гледам обаче, че са пуснали новия Шалимар Jasmin. Пробвал ли го е някой?

# 236
  • Пловдив
И аз се влюбих в Барения❤️ Толкова много не ми е харесвал скоро парфюм! Колкото повече време минаваше толкова повече ми хареса.При мен трайността беше около 12 часа( част от тях прекарани в ресторант където се пуши) Поръчах го от Дъглас през приложението- 270 лв 100 мл.

# 237
Писали сме ревюта по назад в темата за Жасмин Шалимар.

# 238
  • София
Тук някъде може би:
https://bg-mam.ma/p/1638565/47828940

Не съм ви навестявала отдавта, защото се опитвам да не купувам парфюми тези дни. Гледам обаче, че са пуснали новия Шалимар Jasmin. Пробвал ли го е някой?

Благодаря ти! Точно твоята подредба ми беше хванала окото. Създава бутиково усещане. Hug

# 239

Lazy Sunday Morning или Bubble bath на Maison Margiela

Благодаря, ще ги пробвам и тях.

Общи условия

Активация на акаунт