Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 327
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • BG-DE
Носи ми се някакъв нежен, цветен аромат, макар че не им е точно сезона, и се колебая между Lacome Idole edp и Idole Nectar. Знам, че е много индивидуално, но според вас кой от двата е по-траен, в момента нямам възможност да ида до магазин да пробвам 🙂

# 451
Аз съм за  Idole Nectar

# 452
Харесвам много и Idole edp и Idole Nectar, но за съжаление Нектара върху мен е много нетраен и затова се спрях на едп.

# 453
Аз пък, най-много харесвам Идол Интенз - луксозна шипрова роза (че и много трайна).☺️❤️

# 454
  • BG-DE
Той не е ли спрян🤔

# 455
Добър ден!
Някой от Вас да има идея къде мога да си "заредя" Armani My Way Intense. В парфюмериите предлагат основно Mugler и като питам за този парфюм свиват рамене и не знаят.
Идвам да се редактирам - току що си поръчах от Нотино на добра цена и съм много щастлива, защoто вече съм го имала и го обожавам. Вече ще си имам два прекрасни парфюма и са ми напълно достатъчни. Narciso Poudree и Armani My Way Intense. Особено втория спокойно мога да го нарека "signature". За Narciso времето ще покаже как аз ще се възприема с него, както и околните. За мен са важни и двата аспекта.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:56 от Анонимен

# 456
  • BG-DE
За него се продават пълнители.

# 457
За него се продават пълнители.
Много Благодаря, Menerva! Flowers Hibiscus

# 458
Дали L'Erbolario има черен петък?

# 459
В последно време не понасям много сладки парфюми и ще се оттървавам от YSL Black Opium Over Red и вероятно La Petite Robe Noire Intense в синята бутилка, макар че за втория не съм съвсем сигурна.

И понеже пак е това време от годината - времето на Guerlain и L'Art & La Matière линията им за мен, се сдобих с новия Patchouli Paris. Когато поръчах Шалимар жасмин ми изпратиха мостра и веднага се влюбих. Много особен аромат е и вероятно ще изкара поларизиращи мнения, но на мен ми хареса страшно много. Не толкова колкото Oud Nude, но доста се доближава в класацията. Не е накъртващо сладък и ми се струва много секси. Вади ми гурме каково усещане, без да е буквално. Повече унисекс ми се струва отколкото Oud Nude, но не е и мъжки аромат.
Напомня ми по някаква причина на LPRN Black Perfecto, но много обрано и даже мисля, че тези двата парфюма много ще се допълват, ако се комбинират. Patchouli Paris ще отнема малко от сладостта на перфектото, което самостоятелно ми и два в повече сладко и роза.

# 460
Patchouli Paris и за мен е невероятен парфюм.

# 461
В последно време не понасям много сладки парфюми и ще се оттървавам от YSL Black Opium Over Red и вероятно La Petite Robe Noire Intense в синята бутилка, макар че за втория не съм съвсем сигурна.

И понеже пак е това време от годината - времето на Guerlain и L'Art & La Matière линията им за мен, се сдобих с новия Patchouli Paris. Когато поръчах Шалимар жасмин ми изпратиха мостра и веднага се влюбих. Много особен аромат е и вероятно ще изкара поларизиращи мнения, но на мен ми хареса страшно много. Не толкова колкото Oud Nude, но доста се доближава в класацията. Не е накъртващо сладък и ми се струва много секси. Вади ми гурме каково усещане, без да е буквално. Повече унисекс ми се струва отколкото Oud Nude, но не е и мъжки аромат.
Напомня ми по някаква причина на LPRN Black Perfecto, но много обрано и даже мисля, че тези двата парфюма много ще се допълват, ако се комбинират. Patchouli Paris ще отнема малко от сладостта на перфектото, което самостоятелно ми и два в повече сладко и роза.
Аз също се чувствам така със сладките парфюми в момента. Говоря за лепкаво сладките, защото за себе си съм установила, че за да ми хареса един парфюм до толкова, че да го нося, той задължително трябва да притежава някаква сладост. Мога да кажа за моя опит с мъже-парфюми: не обичат супер сладките аромати и колкото и да се парфюмираме за самите себе си, хубаво е да знаем, че партньорите ни не си запушват носовете, когато са с нас.

# 462
  • Враца
Не съм съгласна.
Всеки парфюм стои по различен начин върху различните хора.
Освен това , фактори са и цвят на кожа, сухота, химия и т.н.

Аз лично, макар че харесвам всякакви групи парфюми, получавам комплименти, когато съм с едни от най-най-най-сладките. Явно добре ги излъчвам и не дразнят носовете.

Но примерно с алдехиди, мъжът ми казва, да не го доближавам. Някои белоцветни, също приятели са ми казвали, че не ми стоят добре.

# 463
Не съм съгласна.
Всеки парфюм стои по различен начин върху различните хора.
Освен това , фактори са и цвят на кожа, сухота, химия и т.н.

Аз лично, макар че харесвам всякакви групи парфюми, получавам комплименти, когато съм с едни от най-най-най-сладките. Явно добре ги излъчвам и не дразнят носовете.

Но примерно с алдехиди, мъжът ми казва, да не го доближавам. Някои белоцветни, също приятели са ми казвали, че не ми стоят добре.
Да, аз споделям моя опит с най-сладките парфюми и категоричното мнение на мъжката аудитория. Разбира се това не означава, че всички мъже недолюбват този тип аромати. Но, като съм слушала коментари, повечето не са им фенове.

# 464
До сега никой не се е оплаквал от парфюмът ми, но супер сладките ми докарват гадене напоследък и просто не мога да ги нося, въпреки че сега им е сезонът.

Общи условия

Активация на акаунт