Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 292
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Привет момичета,
от повече от година не се бях включвала и чела темата, защото си бях наложила да спра да пазарувам и да се наслаждавам на това което имам.
До този месец, обзе ме парфюмен глад и настървено започнах да търся есенно-зимен аромат.
Приятелка ме заведе в магазинче на центъра на София при някакъв Боби. От там в момент на слабост си тръгнах с Angels share.
Като че ли нямам съмнения в аромата, но ме озадачи нещо на кутията. До А44 има нещо което сякаш е изрязано а върху него залепена черна тънка лепенка. Аз разопаковах парфюма от целуфана. Какво означава това ? Да се съмнявам ли в оригиналността на парфюма.
Най-вероятно е паралелен внос и е произведен за продажба в друга държава.Тогава се крие кода.

# 496
Gucci Guilty не ухае ли на люляк? Лично аз не го познавам, но съм чувала, че е люляков.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Eau-de-Parfum-52481.html
Тук люлякът е водещ, но при мен отчетливо се усеща и виолетка, (вероятно, защото не я обичам в парфюм). Simple Smile

# 497
За мен Gucci Guilty EDP има някаква прилика с Aura Sensuelle. Люляк не усещам.

# 498
  • BG-DE
И аз не усещам никакъв люляк в Gucci Guilty EDP, винаги съм завиждала на хората, които го усещат 🙂 Много харесвам уханието на люляка като цвете но досега в парфюм не съм срещнала такова.

# 499
Здравейте,
имам и обичам много Aerin Lilac Path  , прекрасен люляк . Има го в мейкъп , минус е цената му Simple Smile

# 500
Привет момичета,
от повече от година не се бях включвала и чела темата, защото си бях наложила да спра да пазарувам и да се наслаждавам на това което имам.
До този месец, обзе ме парфюмен глад и настървено започнах да търся есенно-зимен аромат.
Приятелка ме заведе в магазинче на центъра на София при някакъв Боби. От там в момент на слабост си тръгнах с Angels share.
Като че ли нямам съмнения в аромата, но ме озадачи нещо на кутията. До А44 има нещо което сякаш е изрязано а върху него залепена черна тънка лепенка. Аз разопаковах парфюма от целуфана. Какво означава това ? Да се съмнявам ли в оригиналността на парфюма ?
Ето три снимки на моята кутия. Купуван от официалния сайт на ByKillian

Скрит текст:

# 501
Това на кутията е партиден номер. Първите три символа, А74 вероятно идентифицират партида, производствена линия, смяна или нещо подобно, което отличава партидите. Може и да е друга фабрика, дори в друга държава. Последните 5 символа са дата на производство.

# 502
  • София
Имам едно питане.... първо да подчертая че имам Жадор на Диор поръчан преди 1 г и не смеех да го отворя от страх разочарование,че съм дала 230 лв на вятъра ....така ,към въпроса ....Защо няма златния надпис на шишето ?

# 503
  • София
В последните поне две години няма надпис на шишето.

# 504
Обещах да кажа за Montale chocolate greedy. Ама това въху мен буквално е все едно съм се поляла с топъл шоколад. Харесвам този аромат, но не си представям да го нося на парфюм.

Sweet vanilla  пък ми е буквално ванилия и знам къде ще си изпръскам мострата - докато пека сладки и коледни бисквити 🍪

Днес бях с Dark purple, който за себе си преоткрих. Винаги като го нося получавам много комплименти, че мириша много хубаво и какъв е парфюма.

# 505
Защо не отваряте парфюм , за да не се разочаровате ? Съжалявам за въпроса , но ми стана интересно .
Ох , аз имам две ванилии на Монтал , зимата да ги изпръскам и да се приключва , нещо не са моите , а обичам много ванилия .

# 506
Привет от Карибието ! 🏝🤠
Парфюмът, който ползвам през последната седмица:

Скрит текст:

JPG Scandal Absolu... който преди месец исках да разкарам 🤦🏼‍♀️. А то му трябвало правилния климат.
Хубаво е, че е силен и убива всякакви Ерба пури и Бакари, които, слава на всички богове, не са особено популярни по тукашните земи... но се срещат.
Взех със себе си "срамно" малко парфюми този път; а още по-малко ползвам - гореспоменатия и TF Orchid Soleil. На РД бях, естествено, с Womanity.
Всичко друго е непоносимо в жегата и високата влажност.

# 507
Честита да си, Аризона! 🥳🎂
Фантастични снимки! 😍

Аз празнувах с Dolce Amalfi, останали са ми последни 3мл за спомен, да пръскам когато ми домъчнее.
На негово място в Петорката за ноември слагам Womanity Liqueur de Parfum, с лешници в състава.
Лешникът ще ми е тематичната нота този месец.

# 508
  • София
Аз днес съм с това и още се усеща и променя, въпреки че се къпах /без косата/.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Crivelli/Oud-Maracuja-83842.html

# 509
Привет от Карибието ! 🏝🤠
Парфюмът, който ползвам през последната седмица:

Скрит текст:

JPG Scandal Absolu... който преди месец исках да разкарам 🤦🏼‍♀️. А то му трябвало правилния климат.
Хубаво е, че е силен и убива всякакви Ерба пури и Бакари, които, слава на всички богове, не са особено популярни по тукашните земи... но се срещат.
Взех със себе си "срамно" малко парфюми този път; а още по-малко ползвам - гореспоменатия и TF Orchid Soleil. На РД бях, естествено, с Womanity.
Всичко друго е непоносимо в жегата и високата влажност.
Защо е такова шишето?
Не трябва ли да е златно?
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-Absolu-91052.html

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 23:57 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт