Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми са популярни, подходящи и често избирани за есенния и зимния сезон?
Какво е мнението за новия парфюм Bareni?
Какво е мнението за парфюма J'adore L'or?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми са популярни, подходящи и често избирани за есенния и зимния сезон?
Потребителите обичат есенни аромати като Boucheron Feve Tonka, Jo Malone Myrrh & Tonka и YSL Libre Intense. Освен това, нови аромати като Bareniа и Chaanel No. 5 също получават положителни отзиви през този сезон. Някои популярни есенни аромати включват топли, гумени и сладки нотки като Kayali Yuva Piastaço Gelato, Banana Republic Tobacco & Tonka Bean и Al-Rehab Choco Musk. Тези аромати често включват кафе и шоколадови нюанси. Популярни есенни и зимни парфюми включват класики като Dior Addict и YSL Black Opium, които предизвикват различни мнения. Dior Addict е известен със своята интензивна ванилова нотка, която много хора харесват, но някои не могат да понасят. Black Opium също е популярен избор, но неговата дълготрайност се обсъжда, тъй като много потребители споделят, че ароматът може да не издържи достатъчно дълго.
-
Какво е мнението за новия парфюм Bareni?
-
Какво е мнението за парфюма J'adore L'or?
-
Какви нови парфюми могат да очакват потребителите?
-
Кои парфюми са в топ при дискусии за трайност?

Първо беше една, две, сега отвсякъде се носят вариации по темата. Аз на работа никога не съм го ползвала, така че не съм отговорна за епидемията