Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 305
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Аз преди хареснах нотки на уд, но сега ми идва в повече. Отървах се от всичко, което имаше уд. Не съм фен и на пушеци и тютюни вече, беше си фаза. Сега съм на вълна меки, галещи носа парфюми, Тази седмица наблягам на Roja Parfums A midsummer dream и се чувствам комфортно в компанията му.

# 526
Напоследък преоткрих Candy night Prada. Ужасно много ми харесва този аромат, но хич не е траен на моята кожа. Не ми е удобно да подновявам през деня, тъй като съм почитателка на малките дамски чанти. Можете ли да ми препоръчате подобни , но трайни аромати? Няма да се разсърдя и на бюджетни такива!

# 527
  • Враца
Подстрекателки такива, да си взема ли Discovery set на Maison Crivelli?
https://www.ingredients-store.com/maison-crivelli-experiences-ol … ctives-set-vzorku

Пък аз искам ето този сет:
https://www.ingredients-store.com/maison-crivelli-chocs-olfactifs-set-miniatur
Dez,  колко струва в бг левове?

Уоманити Ликьор не успах да пробвам, за толкова години, просто никъде не се срещнахме с него.

Тера миа, не ме блазни, заради странното шише. Simple Smile

# 528
Здравейте!
Нахлувам с питане, в което почти ще цитирам дословно дъщеря ми:
"Питай в бг- мама кой парфюм на Живанши е по- тежък- L'interdit или L'interdit rouge"?
Благодаря ви предварително за споделеното впечатление!

# 529
Много обичам Маракуя. Много любима нотка ми е. Смятам че е доста секси 😅Спомням си че този го бях пробвала в Елинор, но тогава ми се стори доста мъжки. На кожа нямах шанс да го пробвам за съжаление.
Ох, и аз я обичам маракуята, и изобщо всякакви екзотични плодови миризми!

# 530
А така! За мен и двата са "по-тежки". Simple Smile Красиви са, харесвам ги, имах ги, но прецених, че е по-добре да се разделим. Не мога да кажа, а е и до усещане. Най-добре да ги сравни. Не знам колко годишно е момичето, но са дамски и "претенциозни" парфюми. Ако има начин, да пробва и да си избере. Може би L'Interdit Rouge, е една идея по - сложен и интересен. За мен, обаче. Субективно е.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 09:11 от Magda Dimitrova

# 531
Здравейте!
Нахлувам с питане, в което почти ще цитирам дословно дъщеря ми:
"Питай в бг- мама кой парфюм на Живанши е по- тежък- L'interdit или L'interdit rouge"?
Благодаря ви предварително за споделеното впечатление!
Определено Руж. По- уплътнен, по- сексапилен.

# 532
А така! За мен и двата са "по-тежки". Simple Smile Красиви са, харесвам ги, имах ги, но прецених, че е по-добре да се разделим. Не мога да кажа, а е и до усещане. Най-добре да ги сравни. Не знам колко годишно е момичето, но за мен са дамски и "претенциозни" парфюми. Ако има начин, да пробва и да си избере. Може би L'Interdit Rouge, е една идея по сложен и интересен. За мен обаче. Субективно е.
Тийнейджърката вкъщи много харесва някои от парфюмите на мама, като един от любимите ѝ е Dior Hypnotic Poison EDP и често посяга към тях. Така или иначе след време всичко ще остане за нея и е добре още отсега да ги опознае Simple Smile.

# 533
Благодаря, Магда,Денси и Лсф!

# 534
Мари, ако не ти е късно, имам ги и двата. Rouge е по-силен и траен. L'Intredit не го усещам върху себе си , може би само околните го надушват.

# 535
Благодаря и на теб, Лино!

# 536
Подстрекателки такива, да си взема ли Discovery set на Maison Crivelli?
https://www.ingredients-store.com/maison-crivelli-experiences-ol … ctives-set-vzorku

Пък аз искам ето този сет:
https://www.ingredients-store.com/maison-crivelli-chocs-olfactifs-set-miniatur
Dez,  колко струва в бг левове?

80лв излиза.

Edit:
В L'Interdit Rouge се влюбих от раз, дори помня къде бях когато го пробвах. Изпръсках 50мл бутилче много бързо.  L'Interdit купих преди него, но ми е останала още половината.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 09:54 от Dez

# 537
  • Mostly in my mind
Утре ще ходя да ги  душа. Някой с отзив?

# 538
Това ново златно Choo много ми хареса. Не е уау, но е лесен за харесване, сравнително траен, мисля че ще носи комплименти. Имаше го някъде из нашите доверени сайтове на добра цена. Не го взех, само защото имам подобни няколко вече. Мисля че си заслужава, определено, но не мисля че е подходящ за офис ежедневие.
Flowers & flames е много хубав също. Само че препоръчвам проба да се види как се развива на кожата, каква е трайността му и дали ще ви хареса като версия на Либре, защото е малко различен. Усеща се оригинала, но има и доста бели цветя в него.

И двата са много хубави, като на мен лично златното Чу ми хареса най-много, намирам го за по-секси и мацкарски Wink

# 539
  • Mostly in my mind
Благодаря много за отзивите, Lale_Lili.

Общи условия

Активация на акаунт