Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 311
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Sunshine state
В край на сметка много разочароваща издържливост и силаж на Мансерата Аморе Кафе. Трябваше да подновявам многократно през деня, понеже нищо не се усещаше  няма и 15мин след напръскване. Направо съм в шаш и дори питах колегите абе вие усещате ли нещо?? Само директно след напръскване и малко след него, но после нищо.. Ще се отървавам от него, макар да ми харесва как ухае. За тия пари е кощунство да е толкова слаб. Те виолетките повече търпяха, а не са някой звяр аромат.
И за да удавя мъката, поръчах Бианко Лате, предадох се на изкушението и Еклерът не ми е достатъчен. Отделно, че и щерката почти го е приватизирала. 😀

# 511
  • София
И тук ли сте луднали по Еклера? 😁
То и аз тази есен налитам на сладко...

# 512
Аз тези дни го носих , разкош е в студено време .

# 513
  • Sunshine state
И тук (САЩ) са луднали. При нас не е студено, 30 градуса е и ходим на плаж, ама пак го нося. 🤤😁

# 514
Скрит текст:
Привет от Карибието ! 🏝🤠
Парфюмът, който ползвам през последната седмица:

Скрит текст:

JPG Scandal Absolu... който преди месец исках да разкарам 🤦🏼‍♀️. А то му трябвало правилния климат.
Хубаво е, че е силен и убива всякакви Ерба пури и Бакари, които, слава на всички богове, не са особено популярни по тукашните земи... но се срещат.
Взех със себе си "срамно" малко парфюми този път; а още по-малко ползвам - гореспоменатия и TF Orchid Soleil. На РД бях, естествено, с Womanity.
Всичко друго е непоносимо в жегата и високата влажност.
Защо е такова шишето?
Не трябва ли да е златно?
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-Absolu-91052.html
Защото е 30 мл.

Dez, благодаря! 🥰 Честит да е и твоят ден! 🍾🎆

# 515
  • Враца
Аз днес съм с това и още се усеща и променя, въпреки че се къпах /без косата/.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Crivelli/Oud-Maracuja-83842.html

Разкажи повече.

# 516
И аз се интересувам от Oud Maracuja. Crivelli ми е много топ парфюмна къща. Тази седмица се сдобих най-после с толкова желаният от мен Папирус, само за да разбера че трябва да купя и Чаят за да съм напълно доволна. 🤭

Имам и друго питане. Миналата седмица се сдобих с Rosendo Mateu 5. Очаквано ми хареса и сега се оглеждам за Vanagloria и Babycat. Може ли да споделите мнение за тях и дали да ги купувам на сляпо, тъй като не съм много, много по отливките, а не ги познавам и двата.

# 517
Кой е този Еклер? Разпалихте любопитството ми 😄

# 518
Eclaire на Lattafa https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Eclaire-93628.html
Водят го доста добър клонинг на Бианко лате, доколкото съм запозната, но не мога да кажа за аромата, не познавам нито единия.

Тези дни се чудя, Khamrah дали няма да е новата Ерба пура и Бакара 😹 имам чувството, че го усещам навсякъде на публични места.

# 519
Да, клонинги са, но Бианко Лате е по- хубав, Еклерът е по- химичен.

# 520
Всеки ден на работа благодаря на парфюмните богове, че колежките ми се захласнаха по Бакара, а не по Ерба пура Joy Първо беше една, две, сега отвсякъде се носят вариации по темата. Аз на работа никога не съм го ползвала, така че не съм отговорна за епидемията Joy

Днес си пръснах един позабравен This is her, беше ми омръзнал и май съм имала нужда да си почина от него, сега пак много си ми хареса. В шишенцето има-няма десет милилитра са останали, ще видя и аз празна бутилка тези дни.

# 521
  • София
Разказвам. Купих си го лятото, любов от първо помирисване още в магазина. Тогава май усетих плодове и роза. По-късно го разносих на една почивка. Определено става и за лятото. Базата е стабилна, мисля че има и сияж. Маракуята продължава да се усеща до края, смесена с кожа, ауда е съвсем лек, по-скоро дървесен. Като цяло е уникален аромат, не ми прилича на нищо друго, даже не мога да го вкарам в някоя група аромати, аз затова си го взех.

# 522
Много обичам Маракуя. Много любима нотка ми е. Смятам че е доста секси 😅Спомням си че този го бях пробвала в Елинор, но тогава ми се стори доста мъжки. На кожа нямах шанс да го пробвам за съжаление.

# 523
Мъжки си е отвсякъде. Много уд, конска доза и малко, но много плътна и хубава маракуя за разкош. Трае дни и може да се носи от дами, смели и силни. Сериозно излъчване и въобще аура. Много е добър, много!

# 524
Подстрекателки такива, да си взема ли Discovery set на Maison Crivelli?
https://www.ingredients-store.com/maison-crivelli-experiences-ol … ctives-set-vzorku
Подходящи ли са за мен като на парфюмна диета от 14 месеца?
Май не.
Интересува ме само Астралната Тубероза. Останалото по състав не е мое.

Снощи се напръсках с Womanity Liqueur, и се убедих, че никога не бих носила него или Womanity Taste of Fragrance извън морска обстановка. Не че не са подходящи за навсякъде, просто на мен жестоко ми домъчнява за любими дестинации, за Гърция и Мароко. Много силни са солените морски ноти при мен, а аз живея в държава без море.
Прибирам ги за късно морско лято, за догодина. В Агадир е 35 градуса сега, а тук е 4, и мъгла като мляко.
Terra Mia отново днес. Нещо се харесахме, и ще я преполовя скоро.

Общи условия

Активация на акаунт