Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 265
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Някой скоро да е пръскал Далия дивин на Живанши? Моля да сподели мнение.

# 646
# 647
Вчера най-после успях да пробвам La Belle Paradise Garden. От толкова много време го търсих за проба понеже ми беше любопитен. Много ми допадна, аз знам че обичам лотус като нотка, но останах много изненадана тук. Свеж, акватичен, воднист, траен, приятен, повдигащ настроението. Но не е за всеки нос. Знам че малко хора биха го харесали, защото може би не е особено вълнуващ, но аз лично ще търся добра цена за него и ще го добавя към колекцията си по някое време. Харесвам подобни "позитив вайбс" парфюми Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 08:08 от Lale_Lili

# 648
# 649
  • Пловдив
И аз моля, който е тествал и познава парфюмите на Fragrance du bois, да разкаже малко повече за тях.
Поръчах Voyage a Paris след много четене. Сигурна съм, че всички са хубави и на тези цени нямаше как да не се възползвам.
Сигурно от година не следя темата, защото нещо загубих интерес към парфюмите (искам първо да си намаля колекцията), но желанието ми рязко се върна Simple Smile

# 650
И аз моля, който е тествал и познава парфюмите на Fragrance du bois, да разкаже малко повече за тях.
Поръчах Voyage a Paris след много четене. Сигурна съм, че всички са хубави и на тези цени нямаше как да не се възползвам.
Сигурно от година не следя темата, защото нещо загубих интерес към парфюмите (искам първо да си намаля колекцията), но желанието ми рязко се върна Simple Smile
Колкото повече се опитвам да спра да купувам и да намалявам колекцията си ,толкова повече се появяват аромати ,които искам да имам. 😌😆

# 651
Аз тествах I want choo le parfum и съм много щастлива, че не ми хареса 😹 един разход по-малко.
Но пък за сметка на това направо се влюбих в Boucheron oud the carthage ❤ във фрагрантика е определен като повече мъжки. На ботлера обаче ми мирише много нежно и женствено. Ще мина отново да го тествам на кожа и бих го поръчала. Feve tonka го поръчах на сляпо и ми е един от най-добрите избори като цяло.

# 652
New York 5th Avenue Fragrance Du Bois e парфюм с рози, пудра и уд. Прилича донякъде на Oud Satin Mood Extrait, но е по-лек, по-гладък и ненаситен. Трае прилично и излъчва прилично, но не е бомба, като някои други на марката, които стоят и след къпане.
 Елегантен и със силна дървесна роза. Много рози има наистина с доста пудра. Не е сладък карамелът се съчетава с уда, за да го направи по-лек и да го заобли. За мен е унилескс, леко към дамска страна.

Voyage à Paris Fragrance Du Bois е много добър парфюм, с много уд, мед, ром и бели цветя и малко ванилия. Това е много силен парфюм при мен, но има оплаквания от хора, че не им е траен. Алкохолен, но без да миришеш на бъчва, не прилича на Angel Share.
Започва с много страшен изгорял уд. Просто е уоу, за несвикнали, но после идват доста мед, с цветя и ром, и нещата се оправят. Аз го обичам страстно, но не го купувам дори на тези феноменално ниски цени по черни петъци, защото имам доста подобни парфюми и много с уд.
Към края на развитието си е леко ванилово гурме, приятно, топло и хубаво.

# 653
Денси , може ли няколко думи за glow на Akro и seta на moresuqe@
бях си обещала да не купувам нищо в близко бъдеще ,но ме сърбят ръчичките.

# 654
Не познавам Глоу, поръчах го насляпо. Ради ме зариби през нощта изненадващо, благодаря ти, Прекрасна!

Seta e амброва пикантна ванилия и прилича доста на Just Before The House of Oud. Хубав е много, но си е гурме. Кремообразен с много смоли покрай бадеми, ванилия и други вкуснотии. Аз съм му се наносила вече и обръщам поглед към по-модерни аромати, затова ако съм на твое място бих поръчала Glow. Така и направих.

# 655
Благодаря, Дени 🤗
А според теб кой на марката си заслужава най- много и е мадамски, без оглед на цената?

# 656
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!

# 657
А, то зависи какво точно търсиш.
Сега се напръсках с Oud Jaune Intense Fragrance Du Bois. Това е тиаре, плодови нотки, кокос, иланг, жълти цветя, плажове, екзотика и много женственост. Обаче е страшно скъп, а ние познаваме и други такива аромати, на половин, че и по-ниска цена. Доста прилича на Бора Бора. Иначе е ммммм. Горещина, лято и хубави спомени.
Личи му, че е скъп тропически аромат и направо ме пренася на острови. Разликата е в това, че тук съставките не са химични и пластмасови. Иланг и тиаре, са много трудни и досадни съставки и могат да ти изпият мозъка с химии. Направо миришат на изгоряло понякога, знаете.

Аз обичам страстно Sahraa Fragrance Du Bois, но цената е бррр. Иначе е от най-силно впечатляващи тежки зимни парфюми въобще.

Minuit et Demi Fragrance Du Bois си е класика в женствените гурмета с карамел, но е слабичък и нетраен. Няма проблем голям, но не и за тези пари и инфлуенсърски аромат. Иначе е приказно мек, гушлив, секси и женствен.

Аз имам Sirène Fragrance Du Bois и си го обожавам. Много добра череша с уд е. Страшно силен, траен и секси. Визия, опаковки, бутилка, сок, цената за която се предлага на намаления около 200 лв., всичко му е красиво.

Solstis Fragrance Du Bois е много добър цитрус, и от най-купуваните парфюми на марката. Много красив целогодишно. Но си е цитрусов, не е ориентал. Траен, силен, плътен. Леко отива в мъжка посока в развитието, което не е непременно лошо за мен, защото в топло време е ненадминат по свежест и красота.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 12:45 от densi

# 658
  • на терасата
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!
Не сте посочили бюджет, но ето моите предложения, според моите усещания:
Сериозен парфюм: Tom Ford - Oud Wood
Класен и приятен: Bleu de Chanel EdP
Не е нов, но за мен е олицетворение на мъжественост: Terre d'Hermes
Не толкова скъп, но добро попадение: Montblanc Explorer

Ако искате бюджетен парфюм, посетете L'Erbolario. Щом сте в Италия, имате възможност да тествате много италиански марки от класа на L'Erbolario и малко по-скъпи.

# 659

Аз бих добавила Ombre Nomade или Imagination на Louis Vuitton.

Общи условия

Активация на акаунт