Възстановяване на изтрити съобщения в месенджър

• 6 509
  • 22
  •   1
Отговори
Момичета, помогнете.. трябва да възстановя един чат в месенджър.. единствено така мога да докажа и да изчистя името си… съобщенията са изпратени и изтрити НЕ от мен, а отсрещния човек.. ако има някой, който се е сблъсквал с това до сега моля да помогне ..

# 1
мисля, че няма как да стане.

# 2
Вече два дена стана ровя се като луда из всички сайтове, постове и много други.. не искам да си изгубя надеждата.. в този форум сме толкова много, че просто искам да повярвам, че една от нас разбира тези работи или има познат, който може да ми помогне..😢

# 3
Много малко вероятно е това да е възможно, особено ако не вие, а другият е изтрил съобщенията.
Проверете в архивирани чатове, ако там липсват, на телефон с Андроид търсите във вътрешната памет - com.facebook.katana > fb_temp   --- там се съхраняв съобщения за определено време.
Друг вариант е във фейсбук - отваряте през компютър - в настройките имаше някъде функция да изтеглите информацията си - Download your information.
Избирате времеви прозорец - например месец назад и вид информация, която да изтеглите "съобщения".
Вероятността е почти 0, но може да опитате, все пак има малка вероятно да а се запазили съобщенията.

# 4
Няма как да стане.

# 5
Не съм с телефон Android..за което много съжалявам.. другото го пробвах и не става …
Но преди няколко месеца бях с Android телефон преди час включих телефона дали не е възможно там да са запазили

# 6
Дори някак си да успеете да изтеглите някои чатове от кешове и временни памети то най-вероятно ще бъдат криптирани и пак няма да ви свършат работа. Попринцип това е идеята на тази функция все пак - да може да се изтрие съобщение.

# 7
Някаква програма, хакер даже вече всичко ми минава наум просто трябва да науча ще се разплача от яд..😢😢

# 8
Еми намерете си хакер тогава, вече втора тема не ни вярвате, че няма как да стане, поне като платите на хакер тогава може да повярвате.

# 9
Няма как да стане. Това е идеята на функцията. Да не говорим, че оставянето на подобна опция, очевидно е в разрез с желанието на потребителя да изтрие съобщенията си.
Вероятно могат да бъдат възстановени само, ако е свързано с официално разследване от полиция и тн.

# 10
Някаква програма, хакер даже вече всичко ми минава наум просто трябва да науча ще се разплача от яд..😢😢

Оппааа... Да научиш какво? Значи не става въпрос за твой чат, а на друг човек?
Стигне ли се до търсене на хакер, за да разбереш дали гаджето изневерява, не си струва – зарязвай го. И за съпруг важи същото.
Проблемът ти не е дали изневерява, а какво ще направиш, ако се окаже вярно.

# 11
Ти от твоя телефон/компютър не можеш да ги възстановиш. Би могло евентуално от неговия.

# 12

Оппааа... Да научиш какво? Значи не става въпрос за твой чат, а на друг човек?
Стигне ли се до търсене на хакер, за да разбереш дали гаджето изневерява, не си струва – зарязвай го. И за съпруг важи същото.
Проблемът ти не е дали изневерява, а какво ще направиш, ако се окаже вярно.

Не, не е така както си мислите..
Накратко да разкажа.. приятел на мъжа ми подред няколко дена по едно и също време праща  ми нещо и изтрива.. от всичките изтрити успях да направя екранна снимка само на един текст… “защо не ми пишеш” и го скрийнах, помислих че пак ще го изтрие и така стана… разказах на мъжа ми показах по точно, да добавя че  и предишните изтрити също съм казвала, но просто решихме, че е сбъркал, но подред една седмица да сбъркаш нещо не ми се вярва .. и така искам да разбера какво е писал толкова твърди, че е просто палец

# 13
  • София
След като с мъжа ти сте на едно мнение, за какво "единствено така мога да докажа и да изчистя името си… " говориш?

# 14
Жена му, аз, мъжа ми искаме да видим така ли е…

Общи условия

Активация на акаунт