Отговори
# 165
  • София
Привет Party
Това моето дете голам инат Mr. GreenЗа трети път се мъча да го приспя тази вечер,но накрая не излязох на глава с него.Облякох го върху пижамата и сега шета из стаята с паяка Rolling Eyes

Eли - мисля, че тук грабваме първа награда. Шест пъти заспива и се буди. Сега е поредният. Този път с татко му на спалнята. Кога ще заспи това дете не знам. Иначе при едното от приспиванията го намерих след 5 минути със събути ританки да вършее из кревата Joy И като го питам какво прави и защо не спи ми се хили като варена тиква hahaha
Ох нещо настана тишина откъм спалнята...Може пък таткото да е успял в Мисията и да е станала възможна, ако е така ще му призная, че Силата е била с него Joy hahaha Joy

# 166
Ох,прочетох ви най сетне!От кога съм седнала  ooooh!,ама или Ели ще ме привика за сучене или смяна на гащи ,или Ники за обяснение как се делят 3 цифрени числа,или мъжа ми за помощ по френски,абе лудница!
Аз писах на 2 ри сутринта с ясното намерение да отидем на изледвания с малката и после пак да пиша, и гости да посрещам от Дружба,и на 3ти на месечинка да ходя,да ама не!Свеки ни свика под знамената ,защото свекъра ми ставал на 7 ми на 60 г и да сме го празнували заедно,в събота пък бил помена от смъртта на майка му(баба Яна),с две думи изреди куп жизненоважни причини да се явим в пълен състав и аз тръгнах какво да правя!Но и времето беше на наша страна и два дена навъртяхме километри от разходки къде ли не,отидохме дори на по тортичка в новата ”Неделя” Mr. Green
Напазарувах си и пюрета от м-н Па-Па,много евтино било там!Пюретата на Хип са по 1,69лв,на Гербер по 1,49лв. големите малките по 1,33лв., на другите марки също бяха с по средно 10ст надолу,кашите на Нестле напр. по 3.86 лв оризовата,имаше и други супер изгодни неща,лъжичките на Нуби(термото) по 2,08лв.,а паничките които тук във Фантастико са по 4.50 там са с 1лв поевтини ShockedНе че съм за 7 или 10 ст.ама като ги умножиш по 10 или 20бр,това си е още едно пюре free!Ako някой иска да му взема да свирка! Peace

Иначе да похваля моята щерка,не заплака дори с една сълзица докато и взимаха кръв,даже се усмихна на лаборантката ,а тя същисана чак епковетката изпусна и половината безценна течност се разсипа и я стиска пак наново Close
А хората отвън пред вратата удивени ни гледат  Shocked и всички ”ама браво на детето,то много смело било!”
Урина и взех сравнително лесно,лепнах и колекторчето и я взех да суче ,то си има рефлекс като засуче и мускулите му се отпускат и душицата се изпишква! Wink
Иначе пред рецепцията и лабораторията имаше сума народ аз обаче си минах най отпред ,защото навсякъде е разлепено ”Бременни имайки с малки деца са с предимство!”Една баба(около65-70г) пред лабораторията ме погледна възмутено ,а аз и казах ”пускам ви пред мен само ако сте бременна!” Laughing
По този повод има един виц ,че не винаги 2+2=4,защото 2 млади жени и 2 баби не правят 4 жени във фертилна възраст! Mr. Green

Вчера Елица за 1ви път опита ябълка с банан и щеше да ми изяде лъжицата,много и се услади!

Валка  честито ви зъбче все так лесно да ви избиват!  bouquet Късметлия си ти с това мама ,на мен идвете ми отрочета първо баба казват,а все аз си ги гледам  Tired
А братчеда го гледах и аз и ще му стискаме палци,много мило момче!
За Квебек съвсем ли се отказахте?Не можа ли някой да ви заеме пустите пари само да ги покажете? То и аз за там го уча този френски,е и в работата ще е полезен де,но главно на Канада.Между другото вече отпадна банковата референция  Peace
cveta80 на какъв етап сте,прати едно лично съобщение да сверим часовниците Mr. Green

Като чета за падналите и болните бебоци и ми се къса сърцето!Дано да не падат вече много и да са много здрави всички! PraynigОправяйте се бързо! Hug

Честито на всички празнували тези дни!Бъдете много здрави и обичани!  bouquet

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 23:33 от MamaMargo

# 167
Ох,най накрая заспа зверчето Crossing ArmsМай го хваща лятното часово време Rolling Eyesи пак ще ми заспива по никое време  LaughingСега успях и да простра,но нямам сили за нищо друго Tired
nana77поне имаш помощник Flutter нашият тати е на работа и аз вече съм  #CrazyДано поне утре поспи по до късно.С голям зор си испи и млякото SickКато му го дам сякаш лимон му давам,такава физиономия прави Sickа чаят го изцоцква до дъно.
Пюренцата му ги правя в бурканчета но от старите,и докато е горещо го обръщам да се вакумира и така може да издържи по дълко е 3,4 дена в хладилник.
  Отивам да лягам,че едвам гледам вече.  bouquet

# 168
Добър вечер и от нас! Честити зъбчета и честити празници на празнуващите!  smile3525
Ох, момичета ние пак сме с проблем.  newsm45 Даниел е вече с рана на дупето.   SobНе може да се изака от болка и плаче. Раничката изглежда на протрито, на подсечено, зачервена е мнооого...а всъщност педито каза mobilephone, че изпражненията били киселинни по време на растежа на зъбките,та от там... Докато сме били навън той миличкия спинкал с напълнен памперс и ефектът бе стресиращ когато го разпових и взех да го почиствам. Кажете ми, може ли такова чудо???   33uu yahoo_49 На човек вече да му писне. cry Днес наистина плаках наред с малкия. Адски ми стана болно като го гледам как се мъчи. Не ми дава да го пипна. подържах го в отвара от варена тетра, леко го намазах и с реванол...купих и кремче - универтан. Дано е по-облекчен, че много му се насъбра на малката душица. Сега спинка   sleepuu ...погледах го, порадвах му се и реших да понапиша нещо из форумчето.
Инъче търсенето ми на лятна количка продължава... Стария танк на Бертони ще го продавам.
Желая ви спокойна нощ!
Flowers Four Leaf Clover

# 169
Karim милата душица!На мен с Елица кремчето ”Бочко” много ми помага ,мажа обилно и на следващото преповиване сме доста по добре,и сменям памперса на всеки 2-3ч,дори и да не е пълен!Дано по бързо се оправи!А за акането пробвай с малко овесена вода,и го остави само на мляко и плодове за няколко дни,може пък да помогне!Успех  Hug ,друго не се сещам, засега  newsm78

# 170
  • Някъде там...
Karim вземи си Бейби Тан.
На нас от антибиотика така се бяхме подсекли, даже и гъбички имахме, но само от Бейби тан се оправихме. Точно за 2 дни . Мажех и с Бочко, но май нямаше такъв добър ефект.

# 171
Опалянка, ей ме на по вечеря  Grinning Tъкмо наготвих, изпрах и сега сядам да видя какво ново.
 Благодаря ви мами, дано да са и наистина  здрави и бели зъбките   bouquet
Днес и купих едно бяло боди, че нали бяхте писали преди време, че се купувало нещо бяло, за да са здрави зъките и аз веднага изпълних заръката  Flutter

blanc , със сигурност сричките са неосъзнати, защото върви след баща си и му вика "Ма-ма", после се спряла пред ТВ-то и на него му говори  "мама"....със сигурност не знае за какво става въпрос, но си е голям кеф защото го казва хубаво и отчетливо чак не мога да повярвам и най ми е смешно, че малката маймунка го казва и започва да се се хили, все едно разбира че ни доставя радост  и ни пълни сърцата Heart Eyes

MamaMargo, ако Али ми каже "ба-бо" аз ще се гръмна бе слънце особенно ако има предвид свеки  Crazy  хе-хе, това в кръга на майтапа  Laughing
А за Квебек добре, че cveta80, ме светна за промяната. Ние 2003 на първите документи, които изпратихме до Виена ни бяха удобрили и ни изпратиха втория пакет с документи – дето се пращат до консулството им в Румъния, но ние така и не ги пуснахме, заради тези тъпи пари...нямаше от къде да ги вземем за жалост. Мислим с мъжо пак да видим за какво става въпрос Wink

Karim, горкото мъниче! MamaMargo те е посъветвала за Бочкото и аз съм му голям фен, много съм доволна, дано ви помогне!

Pepper
, наистина е така направо вече не са бебета, а момиченца и момченца и мен периода ми липсва, да вземем да си направим по още едно ли  Crazy майтапче Simple Smile
Желая ви много здраве и дано Лорка по-скоро се оправи, пу къде се раболяхте и вие  И м/у другото ти захрани ли вече с жълтък и глутен мадамата нали каза след 8 месец?

Ммария26, аз като правя зеленчуково напълвам 2 бурканченца, едното за самия ден, а второто тикам във фризера и го давам на по следващия, че ние нали вече редуваме – ден месно, ден зеленчук.

ROZI24, хайде идвай си, чакаме те с Хектор Wink
Elionka, браво злато...ама какъв мъж 
AndyB, Гого голяма душица, милото как наня  Heart Eyes
Dreams, хубава новина за mimiksim, дано всичко е наред, но то ще бъде!

elli78
, ама как 8750 бе, аз днес разбрах 8500, че то вие сте по тежки от момата   Party  тя е 8700  Blush

Казах си всичко, вече мога да си легна спокойна   Laughing
Цунки  Heart Eyes

# 172
Karim вземи си Бейби Тан.

Ей вярно, че Бейби Тан-а е за подсичане, но се сещам и едно дето Лорексчето го препоръчваше - Линола фет, беше казвала че е много добро  Peace

# 173
Много ми стана мъчно като прочетох за толкова страдащи дечица. Желая на всички тях много скорошно оздравяване!

# 174
neli_na аз давам купешко сокче на ганчев и на хипп
на ганчев е за от 3м а на хипп мисля че беше от 4м

скоро не съм купувала, правя си ги с сокоизтисквачката и после през марля

ние от крем бочко се изприщваме, и сега я мажа само с олио, но мисля да и взема кремче на бубчен.
лек ден ние отиваме да спим

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 08:31 от snejko

# 175
Добро утро и от мен.

Karim ако е станало като раничка може да пръскаш с Бивацин спрей ако имаш. Действа много добре.

Ох малкия си иска яденето.После пак ще седна да пиша.
Лек ден. Hug

# 176
  • София
Добро утро, момичета!

Въпреки че снощи пак ни опъна нервите, Калоян спа горе долу добре и сме ставали само 2 пъти. И спа до 8, така че днес не мога да се оплаквам. Laughing
Сега е в проходилката, та малко спокойствие цари. Т.е не ми е в ръцете. Мислех, че няма да иска да седи и я взех от една приятелка, че не ми се дават 70 лв за нова. Обаче диването ме изненада и взе, че я хареса.
Сега отивам на монтьор да карам колата - ще сменям накладки и масло, дано не излезе и нещо друго за правене Cry
Лек и усмихнат ден на вас!  bouquet

# 177
  • София
Здраейте  Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Разликата в годините ни с леля ми е 10. Тя има и друго дете, девойка на 16 години Grinning . С малкия Божидар, всичко е станало случайно, но сега е голяма радост за всички нас. Вчера ходих да го видя и ми се стори толкова малък  ooooh! , само преди 7 месеца и Марти е бил едно такова вързопче, а сега дори не мога да си го представя Joy
didka25, жирафа ми го изпратиха 3 седмици след писмото.  Peace
Желая на всички болни бързо оздравяване!

# 178
Добро утро и от мен!    bouquet
Денят изглежда слънчев и обещаващ...
Днес Дани е по-спокоен, но раничката не е мръднала въпреки вчерашните ми компреси с реванол. Незнам защо, но смятам че от този крем "Универтан" няма ефект...Дали да не пробвамда го пудря по-обилно и поне мястото да е сухо?!  newsm78 Записах препоръчаните от вас медикаменти и на обяд като ходя за кухнята на Дани ще купя нещо. Благодаря ви! Дано поне не го боли Praynig, толкова ми тежи, а е една нищо и никаква раничка. Ако беше при мен както и да е,а то милото бебе...Ужас. Доволна съм че поне хапна спокойно feeding, а не като вчера.
Днес съм намислила да си купя пакетче семки и да седна да чопля като каруцарка някъде като съм с  1strollerнавън. Embarassed
Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 179
  • София
Привет! Hug
Честито на празнуващите днес!  bouquet
Желая бързо оздравяване на болничките!  Peace Лорка да не е пак от зъби така? Rolling Eyes Едно приятелче на Ивчо имаше страшна хрема от това и не можеше да спи даже. Rolling Eyes
Karim , дано дупето на Дани се оправи бързо! Ние не сме имали засега такъв проблем, сигурно е много неприятно.  Sad
elen@ , и аз не можех да повярвам, че и Ивчо е бил талкова малък, гледайки братовчедчето му Simple Smile
Дриймс, чудесна новина за mimiksim! Дано този път всичко е наред! Praynig Peace
Да си призная - и ние от няколко дни ползваме проходилка, като цел номер едно са цветята - бута-бута докато докопа някое и го скъса, преди да мога да реагирам. Струва ми се, че първата дума, която ще научи Ивчо ще бъде "Не" - все това се чува и той ме поглежда гузно-гузно.  ooooh!
Приятни разходки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт