Отговори
# 120
                                      Честит Рожден Ден на Netty, stanislavchen и honey

Честита годишнина на MimSss           

# 121
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА Netty, stanislavchen,honey и MimSss!!!     

Аз свалих зверчето при баба му, за да направя 2-часово почистване и чак сега седнах да си изпия кафенцето! Crossing Arms Таткото ни излезе с колата, а пък вътре беше количката и затова изпратих на разходка с лятната количка като останах поразена колко е лека и маневрена, а е на ТСМ. ooooh!

Нори, вчера и ние направихме един тур на Люлин, през Била до Кооперативния...леле, едвам го познах - то едни нови блокове, магазинчета, кафенца и мнооггоо бебета! Grinning

Валка, те не ме познават, защото татито ни е там от 3 месеца, но със сигурност са го гледали със съчувствие в погледа! Mr. Green А кажи на брат'чеда, че вече си активирила агитката и да не се притеснява за гласуването! Peace Laughing

А от вчера ми хрумна нова идея Mr. Green - да му направя оризова каша от кафяв ориз, но Гого не оцени усилията ми. Само, че аз не се отказвам и днес ще му добавя и пюре от круша, пък да видим... Crazy

# 122
  • София
Честит Рожден Ден на Netty, stanislavchen и honey!
Честита годишнина на MimSss!

# 123

Честит Рожден Ден на Netty, stanislavchen и honey!
Честита годишнина на MimSss!

# 124
Честито на рожденничките Simple Smile
желая здраве да има, истински приятели и усмивки идващи от сърцето
другото можете и сами да си купите от магазина Simple Smile

Моят малък господинчо е много жив и активен, все рита с краката и маха с ръчичките, все нещо си дърдори и се плюнчи.
Зъбки обаче не се виждат на хоризонта
Основната ни храна е кърма + т.нар. ПЗ.
С удоволствие си хапва каквото му предложа
Снощи за всеки случай му направих леко задушени - грах, тиквичка, морков и копър (домашно производство - това имах в хладилника)
Замразих във формичките за лед и после сложих в торбички във фризира. Да си имам аз нещо за него, че тук народа е месояден доста и често се оказва, че няма за чеденцето какво да щипна от масата Wink

Иначе е здрав - пу! да не му уруки! Спинка си вечер спокойно. Буди се 2-3 пъти да цокне

Другата седмица мисля да му пусна кръв и урина за пръв път по съвет на педито.
Някакви контейнерчета се продавали за урината. Ще трябва да се снабдя с такова Wink

Поздрави на всички мами и буболечета

# 125
Eййй днес правим цели големи седем месецаааа!  newsm35 newsm35 newsm35
 Това си е страшна възраст! Влизам да се похвална набързичко   typeuuи драсвам, че чакам гости. Накупих червено цвекло, ролца от раци,царевичка и разни глезотийки за масата и сега се чудя какво вино да предложа... Ще поглезя очите ина татито със свещи и разместен интерьор. Flowers Sunflower Местих мебели сама...как не се изсипах незнам. #Crazy Принца е мини рожденик а не е спрял да мрън мрън мрън. Banghead Тези зъби ни разказаха играта.  Rage
Айде ставам.
Приятна и спокойнанощ на всички ви! Flowers Four Leaf Clover

# 126
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  smile3525 newsm51

Леле къде се губите днес цял ден, на човек му става мъчно и скучно без вас. При нас в Бургас е студено и духа много гаден вятър, не става за разходки и ние си кибичим в къщи, голяма скука. Беболина цял ден си кротува детето и слава богу вчерашното неприятно изживяване не и се отрази.  Тъкмо  щях да пиша че, всичко е  монотонно, но се сетих че деня ни започна с беля от страна на баткото - събори телевизора и за по-сигурно ако още не се беше развалил, го изтърва докато се мъчеше да го вдигне и сега на ламината има гадна вдлъбнатина.Така се беше уплашил, че му се размина караницата . Сега съм в чуденка как да го накажа като наказанията ги приема с такова безразличие, че незнам дали има полза от тях, но все пак аз ги налагам де.

# 127
  • София
Ох,ама от няколко дни не мога да е добера да пиша,ама чета редовно HugТези дни много неща правихме - тапети лепихме,организирахме рожден ден на пеменника ми, ходихме на парти в Кабив,а после и на самия рожен ден PartyЕто малко снимки от рожденния ден КАКЪВ КУПООООН
Много целувки на всички прануващи тези дни,които пропуснах  bouquet
И да се похваля,че си купихме нова количка,лятна и съм страшно доволна и щастлива,защото е много лекичка и маневрена Mr. GreenЕто я:Алба

# 128
Здравейте мамита и бебоци отново Party
Уф,и аз не мога да сваря да пиша Mr. Greenмоето бръмбарче само внимание иска Simple Smile
AndyBи на мен ми се иска да пробвам кафяв ориз.Майка ми много го готви и все на децата,че бил полезен,та се чудех дали може и на бебо,но вече ще го опитаме Peace
Karimдано на татито му хареса Peace
Ужас това дете постоянно се буди Sickнищо не мога да напиша CloseУтре сме на консултация,дано имам повече време и да се отчетем колко сме пораснали.Петият месец не ходихме заради грипа SickЛеле ooooh!за един час това е петото събуждане Shockedне ми се мисли за през нощта Tired
Лека вечер,дано е спокойна Heart Eyes

# 129
Здравейте мами, отдавна не съм писала, налегнаха ни болести и почти не съм влизала. Аз като войн последна предадох фронта и след баткото съм с бронхопневмония. С Цветан бяхме в Педиатрията заради вирусна инфекция, имахме и увеличение на черния дроб, далака и разширен пиелон на единия бъбрек. В петък бяхме на конролен преглед, положението с далака и бъбрека остава непромемено, което доста ме обезпокои. Трябва да ни взимат венозна кръв, ако знаете или от опит имате информация за лаборатория с добри специалисти, пишете, не искам да го мъчат .Педиатъра ни подценява всичко, много съм и набрала искаше да го имунизира с полио и противохепатитната наведнъж, добре че е форума и човек събира мнения, отказах за сега. За тях е важен графика, а на мен детето. За да не ви помрача настроението преди лягане, спирам. Хубавото е , че растем весели, захранихме се към 6 мес., даже малко ми се скараха в болницата, че съм закъсняла. Когато намеря време ще изчета темата, но се надявам при вас нещата да са по-добри. Чао!

# 130
  • София
Здравейте и от мен !

В момента не мога да прочета какво сте писали и се включвам само за да драсна 2 реда

Като ходих за памперси онзи ден разбрах, че са поскъпнали и само искам да ви предупредя...

Ние сме на Canbebe и от 31ст са станали 40ст за бройка, не знам дали е само в Люлинските магазинчета

Имам предложение за новата тема На Празника на мама августинчето е радост най голяма

Другата седмица едва ли ще мога да се включа, дано поне да успея да ви изчета

# 131
  • София
Здравейте!
Включвам се само да почерпя!
Леля ми (тя е на 36 год.) роди днес, в 20.32 часа, своето съкровище Божидар. Много съм щастлива  Heart Eyes

# 132
Здравейте!
Включвам се само да почерпя!
Леля ми (тя е на 36 год.) роди днес, в 20.32 часа, своето съкровище Божидар. Много съм щастлива  Heart Eyes
Прекрасна новина  Heart Eyes Да им е живо и здраво малкото момченце с това прекрасно име и мноооого да ги радва    bouquet

siren, добре си се завърнала и само здаве ви желая   bouquet

AndyB, задължително ще кажа, че сме подготвили агитката да викаме за него  newsm18 newsm18 newsm18

bubcheto15
, купона е бил много як  Grinning Тая лодка с топките много ме кефи виждала съм я и на други снимки на други мами....дали са много скъпи?  newsm78

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 00:49 от val_stef

# 133
  • София
Добро утро момичета!

След гадното време вчера се надявам днес да можем да излезем на разходка. Успях и да се наспя, след като таткото се зае снощи да го приспива и обгрижва.
Вчера много отвратителен ден - точно се бяхме наканили за разходка в Южния парк и то задуха и заваля. Останахме вкъщи, а татито слезе до магазина и връщайки се ми казва,
че някой ми е спаднал лява предна гума #2gunfire #Cussing out
Хайде оправяй гума в този студ, после на вулканизатор, абе ако го хвана кой е ще му извия врата. Тук в нашия блок са малко странни - бивши военни са и едва ли не всеки си "имал" място на паркинга. И ако паркираш на някой на мястото това се случвало smile3515
Както и да е - вечерта ходихме да вземем на Калоян проходилка. Не е нова, от една приятелка, но не мисля, че си заслужава да дам 70 лева за нова.
Хайде отивам да го преобличам.
Лек и успешен ден!

# 134
Здравейте! Дълбок поклон пред всички мами, които сами си гледат бебетата. Аз след събота и неделя съм готова за психиатрията... Дойдох на работа да си почина  Hug
В събота затирих бесовете на разходка с майка ми, че ходих да разкърша "стройна" снага във фитнеса Party Виктор навън е същинско ангелче- направо ми се искаше да заплюя двайстия по ред човек, който ми казва "Леле-е-е, какво кротко бебе... И даже се усмихва"  Sick Навън се усмихва , а у нас  ooooh!
Вчера исках пак да излезем, но тук духаше гаден вятър, а следобяд дори си имахме истинска, първокрласна гръмотевична буря  #Crazy
В събота акахме трудно, та вчера най- накрая се престраших и му направих нещо като клизма. Ех, какво облекчение-е-е- веднага му олекна на човечето  Mr. Green
Днес се събудихме със залепнало оченце и леко накашлящи... Няма ли край това боледуване  ooooh! Днес баткото е за пръв път на училище след двуседмичен престой в къщи. Жадувам за времето, когато няма да нося Виктор в майка ми с бойната торба с лЮкарствата Praynig
Бъдете здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт