Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 333
  • 243
  •   1
Отговори
# 75
Ама и тук успяхте да обърнете прожектора към нищо неподозиращия съпруг, браво бе, пак той виновен, че жена му иска да прасне някакъв селски бек! Аз малко се обърках в началото обаче - той 100 пъти казва, че иска само секс, а въпросът накрая е - ама само заради секса ли. Ами да, кое те заблуди, че не е? И изобщо, ти какво точно искаше да правиш на тази среща, която си организирала?

# 76
Ама и тук успяхте да обърнете прожектора към нищо неподозиращия съпруг, браво бе, пак той виновен, че жена му иска да прасне някакъв селски бек! Аз малко се обърках в началото обаче - той 100 пъти казва, че иска само секс, а въпросът накрая е - ама само заради секса ли. Ами да, кое те заблуди, че не е? И изобщо, ти какво точно искаше да правиш на тази среща, която си организирала?
Ако е само за секса? Защо не е дошъл?
Къде е логиката.
Опечена работа а той не идва.

# 77

Скрит текст:
Искал е лесен и безплатен секс. Писнало му е да те четка, да ти приказва колко си красива и интелигентна и като е надушил, че няма да му пуснеш си е плюл на петите.

А ти защо искаш да се гледаш с него.
По-дооценена ли ще се почувстваш като те мине веднъж?

Скрит текст:
Ако си самотна и недооценена с мъжа ти, може би трябва да се замислиш има ли смисъл да продължавате заедно.

Тъпо е да флиртуваш, защото мъжът ти бил флиртувал с колежка преди десетилетие.

Аз флиртаджията бих го блокирала.

Веднъж, веднъж, ама хич по-добре ли е?

На авторката мога да кажа само, че нищо не е вечно на тоя свят. Както и нищо не е само питомно и само диво.
Питомното може и да подивее - Дивото зове, според Джак Лондон Wink
А дивото може да се опитоми с правилен подход.

Честно казано не разбирам хора на моралистките тук. С тяхната идеология, изградена на стълба - "Бий му шута". В смисъл разбирам, че се чувстват зле след като противопоставят "интелектуалната си" същност срещу биологичната, но не разбирам това его да настояват и другите да се чувстват зле.

# 78
Да се почувства специална и на живо, както се е чувствала в периода на ухажването. Да усети мириса му, кожата му, да го пожелае.

Авторке, дано този безвъзвратно да е избягал. В много опасен етап се намираш.
Освен това, няма да имаш с него приятна авантюра, а ще ти скъса нервите и брака. Внимавай много!

# 79
А към какво да обърнем прожекторите като едното е следствие от другото?

Малко след като се роди синът ни обаче, проблемите започнаха: караници, битовизми, роднини, мъжът ми не ми помага много в отглеждането, няма желание за нищо, не поема инициативи и е станал много черноглед за всичко.
Леле, нищо чудно, че на авторката й липсва емоция и разбиране. Тя не е лапнала по онзи от скука или защото е промискуитетна, а защото й липсват фундаментални неща в отношенията й с мъжа й.

Моя близка премина през същото и на нея също й казвах, че трябва да реши какво да прави, защото положението не е розово. Накрая шах с пешката - тя беше зарязаната.

# 80
Не знам, възможно е в темата да пише подробно какъв живот водят с мъжа й, а аз да съм изпуснала.

Но авторката го описва сякаш мъжът тотално е абдикирал. Хора, които работят по 10 часа, също намират време да се включват в отглеждането на детето си. Щом той има енергия да я упреква постоянно, значи има енергия да й съдейства с гледането на детето.

Не смятам, че разводът е непременно грешка. Понякога се оказва най-доброто решение за всички. Без да твърдя изобщо, че авторката трябва да се развежда.

До раздяла не искам изобщо да се стига ( не сме женени), но мъжът ми се промени много. Той ме обича, сигурна съм на 100%, просто така е научен цял живот -по лекото. Все още си е мамино синме, друга болезнена тема, която сега не ми се започва. Майка му се опитваше и сухер много да се меши в началото за детето, да дава нон-стоп неискани съвети . Той един път не застана до мен като мъж, само мълчеше ( не иска да си разаля спокойствието).Така почнаха първите караници... после се сетих и за онази сручка с колежката му, верно преди десетилетие, но се е случило. Тогава имах здравословен проблем.. призна ми, чак като чях бременна-тежало му много. После се появи тоя пич и си казах, какво пък, нека и аз да изживея малко тръпка.

# 81
  • Варна
Ох, свекървата в действие, маминото синче и всичко което тук се дъвче ли дъвче. Добре, точния сценарий, сега дружно ще го оплюем благоверния.

# 82
Кой се чудеше одеве къде били защитниците на изневеряващите жени? Ами ето ги, то женската изневяра винаги е оправдана в тоя форум. Чак се чудя как още пишман любовникът не е обявен за гей, нали във форумната вселена всеки мъж, отказващ секс на произволна жена, е гей.
Те и изневеряващите мъже имат оправдание, ама на тях им тук им се казва - а ти миеш ли чинии и провери ли хормоните на жена си, тя затова е такава, иначе е ангел.

# 83
Добре де, хич ли не ти стана странно, че този така откровен мъж говори едно, а върши друго?! Не искал да ти разбива семейството, но вместо да се отдръпне, те овъртолва в комплименти, деклариране на чувства и уговорки за срещи...  Според мен човекът си има репертоар и си действа по него. Също толкова съм убедена, че не си единствената, избрана за публика. Целта на занятието е да си почеше егото и да ползва, ако някоя му върже. Със споделянето на чувства от твоя страна и уреждане на среща по твоя инициатива, явно рязко си изпаднала от класацията. Човекът обича да ловува, не му харесва да е плячка.
Не бих те посъветвала да си пазиш семейството на всяка цена, постави му на този твой мъж картите на масата и като не иска да се съобрази, зарязвай го. Постоянната неудовлетвореност не е за пренебрегване. Съвсем друг е въпросът дали ще попаднеш на по-добър и чувствителен или ще улучиш подобен на флиртаджията.

# 84
Не знам, възможно е в темата да пише подробно какъв живот водят с мъжа й, а аз да съм изпуснала.

Но авторката го описва сякаш мъжът тотално е абдикирал. Хора, които работят по 10 часа, също намират време да се включват в отглеждането на детето си. Щом той има енергия да я упреква постоянно, значи има енергия да й съдейства с гледането на детето.

Не смятам, че разводът е непременно грешка. Понякога се оказва най-доброто решение за всички. Без да твърдя изобщо, че авторката трябва да се развежда.

До раздяла не искам изобщо да се стига ( не сме женени), но мъжът ми се промени много. Той ме обича, сигурна съм на 100%, просто така е научен цял живот -по лекото. Все още си е мамино синме, друга болезнена тема, която сега не ми се започва. Майка му се опитваше и сухер много да се меши в началото за детето, да дава нон-стоп неискани съвети . Той един път не застана до мен като мъж, само мълчеше ( не иска да си разаля спокойствието).Така почнаха първите караници... после се сетих и за онази сручка с колежката му, верно преди десетилетие, но се е случило. Тогава имах здравословен проблем.. призна ми, чак като чях бременна-тежало му много. После се появи тоя пич и си казах, какво пък, нека и аз да изживея малко тръпка.
Ако ти е харесвал пича ? Най-много да си бяхте прекарали добре.

# 85
Глупости. Изневяра не одобрявам и не прощавам. Обаче свършен факт, авторката е залитнала в тази посока. Мисля каква е причината и какво трябва да се промени, за да НЕ изпадне пак в такава ситуация.

Мъжът, за когото е темата, ми е направо като третостепенен герой, защото мисля, че същината е друга. Поне според описаното от авторката, тъй като не я познавам.

# 86
Не се знае. Адреналин ще има, но доброто прекарване не е гарантирано. Както се казва, първата палачинка никога не става добре. А след първия път може да няма втори, ако след спадането на хормоналната вълна ги налегне чувството на вина и почнат само да мислят как да се разкарат.

# 87
Направо ми става тъжно като чета темите и драмите в този раздел.
Млади хора с толкова елементарни и повърхностни отношения, живеещи под един покрив, но неопределящи  се като семейство, че и деца в картинката - той залитна преди десет години, я да не остана назад. Че и друга имаше - детето сега е на 5, трябвало на 19 да се омъжи, всички я искали, щото била най-красива, само мъжа й не!!? Уж модерни времена, а се намесват свекърви, тъщи, битовизми. Извън къщи има тръпка и привличане, но у дома не се искат. Мен такива отношения между хората ме отвращават, при това между близки, най-близки хора.
По темата не мога да се изкажа и съвет на авторката не мога да дам Simple Smile.

# 88
Авторке, пусни му на тоя, пък ако му е по-голям направо го хвани за постоянен.

# 89
  • Варна
Само преди няколко поста авторката писа, че пичът от басейна не можел да стъпи и на малкия пръст на мъжа ѝ, пък сега гледам дуга песен е запяла...
Също и един път пише, че не би си легнала с въпросния, после било я яд, че не я е таковал, искало ѝ се, после пак - ама тя не била такава... после случайно изплюва, че седмица преди случката обмисляла раздяла.

Моме, следвай си сюжетите, които си съчиняваш, иначе не е интересно за четене.

Общи условия

Активация на акаунт