Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 326
  • 243
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Е какво сега, има си дете, като се върне след дългия работен ден му е чисто и сготвено, какво толкова, че жена му си го слага с някакъв, докато го няма вкъщи Trollface (препратка към темата за изневерите).

Иначе балансът не е лесен. Не може само работа. Ако жената си върши всички задължения, и забравя да обърне внимание на мъжа и да правят секс, например, едва ли той ще каже, ми тя е много всеотдайна, няма да гледам настрани. Не че оправдавам авторката, тези проблеми се решават вътре в двойката, а не с трети човек.

# 241
  • Out of the Mix
Много ясно -> по втората част.
Но знаеш, не е само секс, сговор също, да ти е леко, спокойно, бих казал необременено с човека до теб.

# 242
сетих накъде вървят нещата, не падам от луната, но ми беше приятно да си пиша с него и да флиртувам по малко. Той беше и симпатяга, но развесен с дете. Веднага ми светна лампичката да внимавам ...
Говореше ми неща от сорта, че иска да се видим само двамата, иска просто да прекара малко време с мен, да ме целуне, че никога няма да ме кара нищо на сила и не бил човек, който разваля семейства. И даже да не правим секс, искал да си запазим контакти ,била съм красива интелигентна, пък един ден не се знаело.. Няколко пъти ми повтори, че ще дойде на гости на приятел до моя град и иска да се видим. Разбрах, че е идвал и не ме потърси. Честно казано, ми стана кофти, та той самия го искаше и повтаряше..

От-вра-ти-тел-но.

# 243
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт