Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 326
  • 243
  •   1
Отговори
# 195
Интересно мъжът ти подозира ли за тази твои терзания или е в блажено неведение?
Щото ако случайно разбере да не се окаже и неговата дума последна за вашите отношения. Много сори, ама той е най прееван от всички в картинката и какво усещам едва ли си има на идея как се терзаеш, че не си могла да се начешеш

# 196

В контекста там, ближни сме си всички. Едва ли се има предвид, че ако някой реши да изневерява с приятелката/приятеля на някой непознат/а е по-окей.

Не съм съгласна. Това е последната заповед от десетте, на които се крепи СТАРИЯТ завет. А този стар завет изобщо не е миролюбив и проповядващ всеобща обич, а напротив - прави мнго добра разлика между наши и ваши, между евреи и други. И Господ обещава на евреите да изкорени другите и тях да насади. И да им даде земите им, добитъка им, че и жените им, на неближните Simple Smile

# 197
Скрит текст:

В контекста там, ближни сме си всички. Едва ли се има предвид, че ако някой реши да изневерява с приятелката/приятеля на някой непознат/а е по-окей.

Не съм съгласна. Това е последната заповед от десетте, на които се крепи СТАРИЯТ завет. А този стар завет изобщо не е миролюбив и проповядващ всеобща обич, а напротив - прави мнго добра разлика между наши и ваши, между евреи и други. И Господ обещава на евреите да изкорени другите и тях да насади. И да им даде земите им, добитъка им, че и жените им, на неближните Simple Smile

Скрит текст:
Разбирам, най-вероятно си права тогава. За Стария завет се сещам само прословутото "око за око, зъб за зъб" 😬

Но те сега погледнах май всичките без една (4-та) са преминали и в Новия завет без особени редакции. Там не се ли предполага, че сме равни вече, хаха? Или пак има по-по-най...

Е, супер, остава сега той такива да ги говори и върши с чуждите жени, а да не може спокойно и за грешник да бъде обявен 😂
Ама нали има и "не прелюбодействай" - в тази категория почти попада...

# 198
  • София
Авторке, искал е само секс. Като е видял, че няма да стане, е решил да не си губи времето. Онзи път като си му писала, вероятно е бил дошъл в града да оправя друга жена. На теб ти липсва внимание и любов, искаш да се чувстваш желана, и затова ти се ще, да е хлътнал по теб. Но не е, прилага ти стандартна свалка за секс.

Ревоукър, номерът не е да държиш жената заета, а да я държиш щастлива и задоволена. Не става мъжът само да изкарва пари и да се прибира наготово. Жената също си има нужди. В темата за изневярата мъжете обясняваха как не било лошо да си имат нещо настрани. Ами, изненада, и жените също гледат настрани, особено когато някой мъж реши, че имат нужда да домакинстват и да гледат деца, вместо да получават внимание и отношение.

# 199
  • Out of the Mix
Да, да, по нищо не се различава и моята нагласа.
Аз не съм навит на това, поне не би ми се искало.
Но много хора са така.
Каквото работи, това, както се разберат.

Ама чакай, по второто - ти също си домакинстваш и шеташ нали, не живееш в кочина, поддържаш... Simple Smile
В смисъл, ако само ми седи и чати у Фейса, няма да се разберем, а аз правя това-онова.
Деца не коментираме засега, защото нито ти имаш, нито аз все още. Simple Smile

Между другото много ми е странно - никога досега, докато съм бил във връзка не сме имали нито време, нито желание за чатове, за форуми, все нещо се прави.

# 200
  • София
Ревоукър, има разлика между това да се домакинства, и това всичко по домакинството да чака само единия, а другият да се отчита само на работа. А в случая авторката даже и работи.

Колкото до чатене и форуми, за мен лично е нормално всеки да има лично време, извън това с половинката. Другото идва доста задушаващо и не е за всеки. По време на работа също мога да си пиша, когато съм на компютъра, защото нямам проблем да съчетавам няколко неща. Даже мозъкът ми си отдъхва, че само задачи ако трябваше да гоня, сигурно щях да прегрея. Но това си изисква високи обороти и също не е за всеки.

# 201
  • Out of the Mix
Ок, права си и ти, има ги и тези неща, възможно е. Simple Smile

Айде малко да се разсеем.
Знаеш ли мъжът, като му писне какво прави?
Скрит текст:
Отива да изхвърли боклука. Smile

# 202
Авторке, искал е само секс. Като е видял, че няма да стане, е решил да не си губи времето. Онзи път като си му писала, вероятно е бил дошъл в града да оправя друга жена. На теб ти липсва внимание и любов, искаш да се чувстваш желана, и затова ти се ще, да е хлътнал по теб. Но не е, прилага ти стандартна свалка за секс.

Ревоукър, номерът не е да държиш жената заета, а да я държиш щастлива и задоволена. Не става мъжът само да изкарва пари и да се прибира наготово. Жената също си има нужди. В темата за изневярата мъжете обясняваха как не било лошо да си имат нещо настрани. Ами, изненада, и жените също гледат настрани, особено когато някой мъж реши, че имат нужда да домакинстват и да гледат деца, вместо да получават внимание и отношение.
Права си! Вътрешно ми се искаше да е хлътнал по мен, аз никога не бих била сериозно с такъв мъж, но ми се искаше той да ме иска, което е абсурдно само по себе си. Явно съм се самонавивала, мислейки си, че щом след години пак се пробва, явно ме харесва и всичките разговори и признания, че се влюбвал и започвал да се чувства като глупак, признавайки ми всичко... Хубаво е да мислиш, все пак, че някой те желае Sad Може би след всичките тези години имам нужда от тази емоция. Ако не се бях впуснала, а само мислила, по-скоро това щеше да съсипе отношенията с мъжа ми. Сериозно се замислих и за изневярата, но както писах и преди, май не ми се поема толкова огромен риск.

# 203

Ей, това ако го разберат ще е чудесно, най-вече за самите мъже.

# 204
Аз никакъв ребус не виждам в тази ситуация. Не знам как авторката още си блъска главата. Казва ѝ, че иска секс, тя казва - не, той казва ок, ама ако някой път решиш нещо, казвай. Ама това последното е от куртоазия, като ония познати дето се срещаме случайно и викаме “айде обаждай се някои път за по кафе”.
Това ако решиш нещо.. казвай , го каза още първия път когато ме попита директно.След това си писяхме поне още месец и през този месец сме си говорили и на други теми, не само секс.90% от случаите той първи почваше разговора.

# 205
Те , мъжете спират със старанията след сватбата . Grinning После трябва да си гледаш заниманията .

# 206
Всеки иска да е желан.
Само че не е лошо и човек да е малко реалист и адекватен.
Този не е искал наистина да те изчука, ако искаше, щеше да цъфне и да ти го начука.
Галил си е егото с теб или си била заместител на липсата му/комплексите му към други жени/жена.
А ако ти искаше да си поиграеш на принцеса и желаната, щеше да го докараш до това да те пожеалаеш истински.
И двамата сте били а-ха по тъча.
Ти си била ок да си вдигаш самочувствието с него.
Той също.
Грам не е нужен полов акт като продължение.
Ефектът е постигнат.

# 207
Аз никакъв ребус не виждам в тази ситуация. Не знам как авторката още си блъска главата. Казва ѝ, че иска секс, тя казва - не, той казва ок, ама ако някой път решиш нещо, казвай. Ама това последното е от куртоазия, като ония познати дето се срещаме случайно и викаме “айде обаждай се някои път за по кафе”.
Това ако решиш нещо.. казвай , го каза още първия път когато ме попита директно.След това си писяхме поне още месец и през този месец сме си говорили и на други теми, не само секс.90% от случаите той първи почваше разговора.

Не знам, авторке, обърках се вече в хронологията на вашите чатове.
Така или иначе, дори и да не беше семейна, моят съвет си е да не се занимаваш повече с филмарщини. Спекла се е работата, няма какво да я напъваш повече.

# 208
Не разбирам само защо е целият този хейт на част от вас? Вие сигурно никога не сте допускали грешки, селският бек никога не ви е замотавал главата? Или може би никой от десетилетие поне не ви е свалял? Ясно е, че човекът иска просто секс от мен. Какво друго да иска, даже и да съм най-красивата и невероятната ... Аз съм  жена с мъж и дете. И според мен това, че на 3-тия ден ми го призна директно е в пъти по-достойно и го прави пич, пред идеята да ми говори два месеца само колко съм прекрасна и красива. Аз по-скоро бях тази, която даваше противоречиви сигнали. Вложила съм повече емоция отколкото е трябвало. Ще изчакам да мине време, ще погледна ситуацията отново от друг ъгъл и единственото, което евентуално мога да направя след време е просто да си легна еднократно с него, ако сме на една вълна или да затворя тази страница завинаги.
Не си специална.
Всеки пост е хейт.

# 209
Явно ти е допаднало вниманието му, но не си струва... ако се видите, ще преспите и после? Кой дето е! Но той е свободен мъж, а ти не си! Не си разваляй семейството по тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт