Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 791
  • 243
  •   1
Отговори
# 150
Не разбирам само защо е целият този хейт на част от вас? Вие сигурно никога не сте допускали грешки, селският бек никога не ви е замотавал главата? Или може би никой от десетилетие поне не ви е свалял? Ясно е, че човекът иска просто секс от мен. Какво друго да иска, даже и да съм най-красивата и невероятната ... Аз съм  жена с мъж и дете. И според мен това, че на 3-тия ден ми го призна директно е в пъти по-достойно и го прави пич, пред идеята да ми говори два месеца само колко съм прекрасна и красива. Аз по-скоро бях тази, която даваше противоречиви сигнали. Вложила съм повече емоция отколкото е трябвало. Ще изчакам да мине време, ще погледна ситуацията отново от друг ъгъл и единственото, което евентуално мога да направя след време е просто да си легна еднократно с него, ако сме на една вълна или да затворя тази страница завинаги.

# 151
  • София
Според мен ти докато си се чудила искаш или не искаш, той си е намерил друг обект на желанията и ти си станала безинтересна.

# 152
Не разбирам само защо е целият този хейт на част от вас? Вие сигурно никога не сте допускали грешки, селският бек никога не ви е замотавал главата? Или може би никой от десетилетие поне не ви е свалял? Ясно е, че човекът иска просто секс от мен. Какво друго да иска, даже и да съм най-красивата и невероятната ...

Е като е ясно, за какво е темата? Допреди няколко поста не ти беше ясно, сега ти се изясни рязко. Ама откъде да знам, повече от десетилетие не ме е свалял никой, затова не мога да разбера какво значи в прав текст - искам да си задоволявам нуждите с теб, иначе не ме интересуваш. Сигурно в съвременните свалки има някакъв друг подтекст, който не хващам, преди години не беше тъй Grinning

# 153
Според мен ти докато си се чудила искаш или не искаш, той си е намерил друг обект на желанията и ти си станала безинтересна.

Глупости, колкото и да е намерил, винаги има място за още една. А и една жена не става безинтересна докато не е успял да я изчука. Виж след това, почти автоматично.

# 154
Скрит текст:
Не разбирам само защо е целият този хейт на част от вас?
Вие сигурно никога не сте допускали грешки, селският бек никога не ви е замотавал главата? ...
Скрит текст:
Или може би никой от десетилетие поне не ви е свалял? Ясно е, че човекът иска просто секс от мен.
Какво друго да иска, даже и да съм най-красивата и невероятната ... Аз съм  жена с мъж и дете
Скрит текст:
. И според мен това, че на 3-тия ден ми го призна директно е в пъти по-достойно и го прави пич, пред идеята да ми говори два месеца само колко съм прекрасна и красива. Аз по-скоро бях тази, която даваше противоречиви сигнали. Вложила съм повече емоция отколкото е трябвало. Ще изчакам да мине време, ще погледна ситуацията отново от друг ъгъл и единственото, което евентуално мога да направя
....след време е просто да си легна еднократно с него, ако сме на една вълна или да затворя тази страница завинаги.
Грешки съм допускала - купих една много смотана кола навремето и един много смотан хладилник.
Селският бек не ти е замотал главата изобщо, той е предложил едно набързо в храстите, после си е бил чукалата. Продължаваш да се надяваш след време пак да си поиска и този път да му дадеш. Това е унизително поведение, не знам дали го разбираш.
Това, че си жена с дете, какво спира кандидат-любовникът ти да е поне малко джентълмен и да те свали, както трябва? Пет пъти казваш, че този поне бил прям. Извиняваш неговото грозно и цинично поведение с прямота? Не знам, все съм си мислила, че на такива мъже няма кой да им върже, даже съм ги питала получава ли им се изобщо. Ами явно не са ме лъгали, че се получава.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 14:35 от Mandy Bo

# 155
Извинявай, ама що за планове са това, да си легнеш с някакъв, който ти казал, че има нужди и би си ги задоволил с теб. Егаси пича...
По-добре си оправи семейството, или го приключи, вместо да се пъхаш в храстите с някакви с нужди. Съвсем сериозен съвет е това. Само ще си докараш неприятности за едното нищо.

# 156
Не разбирам само защо е целият този хейт на част от вас? Вие сигурно никога не сте допускали грешки, селският бек никога не ви е замотавал главата? Или може би никой от десетилетие поне не ви е свалял? Ясно е, че човекът иска просто секс от мен. Какво друго да иска, даже и да съм най-красивата и невероятната ... Аз съм  жена с мъж и дете. И според мен това, че на 3-тия ден ми го призна директно е в пъти по-достойно и го прави пич, пред идеята да ми говори два месеца само колко съм прекрасна и красива. Аз по-скоро бях тази, която даваше противоречиви сигнали. Вложила съм повече емоция отколкото е трябвало. Ще изчакам да мине време, ще погледна ситуацията отново от друг ъгъл и единственото, което евентуално мога да направя след време е просто да си легна еднократно с него, ако сме на една вълна или да затворя тази страница завинаги.

Що не каза още в началото, че на третия ден чат ти е казал, че иска да правите секс, понеже си имал нужди? Че той даже не е имал търпение да те поухажва и да пофлиртувате, толкова му е все едно и не му се правят усилия. Хич не са ти противоречиви сигналите. Ако жена продължи да комуникира с мъж, който ѝ е казал директно, че иска да я изчука един път, е ясно, че има интерес жената към мъжа. А той кой знае с колко още такива като теб си пише. Виж как ти е намекнал хич да не му пишеш, ако не е за секс. Ама и сексът трябва да не го затруднява като време, място и пр., че може и да се откаже, както се оказва. Поставила си се в положение да трябва да го молиш за еднократен секс, когато му е удобно, ако искаш нещо с него.

# 157
Реално погледнато не е невъзможно да полъскаш егото си с него, но ти не знаеш какво и как го искаш, как искаш да го получиш тогава?! Хем искаш да си ухажвана, хем само изчук@на@, а защо не и двете? А дали ти стиска е съвсем отделен въпрос! И не, не оправдавам хората, които изневеряват, но ако смяташ да си една от тях поне го направи по интелигентен начин, за да няма наранени /доколкото е възможно/.

# 158

Що не каза още в началото, че на третия ден чат ти е казал, че иска да правите секс, понеже си имал нужди? Че той даже не е имал търпение да те поухажва и да пофлиртувате, толкова му е все едно и не му се правят усилия. Хич не са ти противоречиви сигналите. Ако жена продължи да комуникира с мъж, който ѝ е казал директно, че иска да я изчука един път, е ясно, че има интерес жената към мъжа. А той кой знае с колко още такива като теб си пише. Виж как ти е намекнал хич да не му пишеш, ако не е за секс. Ама и сексът трябва да не го затруднява като време, място и пр., че може и да се откаже, както се оказва. Поставила си се в положение да трябва да го молиш за еднократен секс, когато му е удобно, ако искаш нещо с него.
Не беше съвсем в началото.. След като си тръгнах сигурно минаха 10 дни изобщо не си бяхме писали. Последно преди това ми каза, че съм му била завъптяла главата и мислил постоянно за мен, изпитвал много необяснимо чувство.. тогава му казах да не си губи времето и няма как да се получи нищо. Тъй беше "тъжен". След това за първи път аз му писах, бяха минали повече от 10 дни, явно ми е липсвала тази тръпка и тогава ме попита в прав текст. Аз му отказах, но той продължи да ми пише и да " сваля звезди" до онзи ден със срещата, при която пак му казах, че изпитвам привличане, но до секс няма да мога да стигна. Той каза, че не иска с нищо да ме насилва и принуждава. Това беше всичко

# 159
Чудила съм се и аз на такива образи кой им връзва, ама ето на: свят широк.
Авторке, много здраво си налапала куката, вече те размята като риба на сухо. Отварянето на темата тук не знам в каква посока ти помага, май още повече му се надъхваш на този. И какво ще ти помогнат чуждите грешки като съвсем затънеш в своя батак. Не си на 15, че да кажеш “е, голяма работа, всички така правят”.

# 160
Т.е. 3 дена чат, по ден през 10 дни ли? Той десет дни, като не е потърсил, не е като да не е можел да спи от мисли за теб. И после той не те търси нови 10 дни, т.е. можеше и хич да не те потърси, ако ти не му беше писала? Изглеждала му си отчаяна, вие не сте си чатили някакви общи приказки, чисто приятелски, а сте говорили как си му завъртяла главата и пр. тривиален репертоар. Та при това положение защо да не те пита директно дали искаш да те изчука? Не му дреме особено, ако му откажеш, обидиш се и прекъснеш всякакъв контакт с него.

# 161
Реално погледнато не е невъзможно да полъскаш егото си с него, но ти не знаеш какво и как го искаш, как искаш да го получиш тогава?! Хем искаш да си ухажвана, хем само изчук@на@, а защо не и двете? А дали ти стиска е съвсем отделен въпрос! И не, не оправдавам хората, които изневеряват, но ако смяташ да си една от тях поне го направи по интелигентен начин, за да няма наранени /доколкото е възможно/.
Права си, не знам точно какво искам, объркана съм и той го разбра. Явно имам нужда да ми се случи нещо подобно на този етап от живота ми.Честно казано, колкото и детинско да звучи, яд ме е, че така се стекоха нещата онзи ден и се чувствам изиграна.. иска ми се последната стъпка да е моята.Дали ще ме накара да се чувствам по-добре, едва ли ? Но искам аз да сложа точката.

# 162
Но искам аз да сложа точката.

Няма на какво.

# 163
Никаква точка не искаш да слагаш, толкова си се надъхала на тази тръпка, че само се чудиш как да му пристанеш.  Той с 5 лафа ти е завъртял главата, дали като се видите няма още 5 да ти пусне и ще стане “7,8 и ще си паднала, 7,8 и ще си легнала”. Ама както ти писаха и по-нагоре, вече ще трябва яко да му се помолиш да те “уважи”. Излъскано его ще има, ама не се лъжи, че ще е твоето.
Най-разумно в дългосрочен план ще е да се спреш с тия фантазии за изневери. Май към момента вече не е възможно. Следващото що-годе разумно  е поне да запазиш достойнство и да спреш да се примолваш на този.

# 164
Е, недей да жалиш толкова за края на тръпката. Ето, аз ти предлагам нова – да седиш на тръни дали на онзи няма да му хрумне да прати чатовете ви на мъжа ти. И тогава вече ще започне истинският екшън.
Еее, много злоба! Аз не съм чувала за мъж, който да е свалял омъжена жена в чат няколко пъти директно да и е писал, че иска секс, тя да е отказвала и после да прати чатовете на мъжа и. Какво ще постигне с това, освен проблеми, главоболия, а може и бой... и едва ли това, че съм го рязала е и за хвалене и голямо постижение.  Не мисля, че му се четка егото по този начин, че да тръгне да се хвали даже. Един път само му казах, че изпитвам привличане, ама секс няма как да правя с него. Все пак да писала съм си, но и аз може да съм го правила по N на брой причини.. черно на бяло му отказах секс.

Общи условия

Активация на акаунт