Отговори

Мерт Рамазан Демир е роден на 28.01.1998 г. в град Шиле, недалеч от Истанбул, Турция. В гимназиалните си години се занимава професионално с футбол и баскетбол. Посещава "Dialogue Communication Academy", където се обучава с известни учители. След години е приет в университета Бейкент. Там работи с Али Билгин и Семих Багджъ за тв актьорско майсторство. Също така посещава уроците на Michelle Danners.
След завършване на образованието си Мерт Рамазан Демир участва в различни телевизионни и филмови проекти. Той споделя главната роля с Дамла Сьонмез, Джансу Тосун и Усхан Чакър в „Аз съм ти“, режисиран от Соня Насери Коул, първият филм, в който играе на голям екран. Взема уроци по конна езда и бой с мечове за телевизионния сериал “Възходът на империята”.
Играе в младежкия филм „Sesinde Ask Var“ и филма на ужасите „Uc Harfliler: Adak“ през 2019 г. Той поема главната роля в първия сезон на мини сериала „Ciplak“, режисиран от Джан Евренол. С Афра Сарачоулу играе заедно в сериалите "Ogretmen", "Fazilet Hanim ve Kizlari" и "Yali Capkini".
Мерт Рамазан Демир играе в два проекта на Netflix - „UFO“ и „Sahmaran и сюрреалистичния криминален сериал „Olum Zamani“ на Exxen.През лятото на 2024 г. Мерт изпълни главната роля в психодрамата "Metruk Adam" на ОГМ Пикчърс, която предстои да се излъчи по Нетфликс.

Üç Harfliler: Adak -2019 г./ Метин
Istanbul Spy - 2019г.
Sesinde Ask Var - 2019г. / Буура
I Am You - 2019 г./ Икрам
НЛО - 2022г. / Есе
Metruk Adam - 2024г. / Баран

Hayat Bazen Tatlidir / Живота понякога е сладък - 2016 г.
Fazilet Hanim ve Kizlari / Госпожа Фазилет и нейните дъщери - 2017г.
Çiplak - Голота -2020г. / Джем/
Öğretmen - Учител - 2020г. / Атеш/
Ölüm Zamani - Време за смърт - 2021г. / Айхан/
Şahmaran - Шахмаран - 2023г. / Джихан/
Yalı Çapkını - Златно момче - 2023 г.-/ Ферит Корхан/

ГОЛОТА СЕЗОН 1

УЧИТЕЛ

Време за смърт

DIMES COOL LIME MIX

#MRDXHEADANDSHOULDERS💪🏻💙
Head&Shoulders Kullananların Kepeği* #YokZaten 😎💙

Head&Shoulders Kullananların Falında Bile kepek #YokZaten**! 😎💙

DİMES COOL Lime Mix#GöründüğündenDahaFazlası
QNB BANK

Профил на Мерт Рамо в X  

Профил на Мерт Рамо в Instagram

2023г. BreakTudo Ödülleri'nde 'Uluslararası Erkek Oyuncu

Кратко интервю
Мерт при Ибрахим Селим
Мерт и Серенай / Юмюр Сабунджуоулу
Онедио - Мерт и Ипек за НЛО
Мерт и Ипек при Ясемин Шефик
Мерт в "Ако се засмееш губиш!"
Попитахме и отговори Мерт Рамазан Демир - DIMES
Backstage / Мерт Рамазан Демир - DIMES

# 1

Да ни е честита новата тема!
Диди, страхотна е!
Всичко е подредено с вкус и финес. Благодаря ти!
Да я изпишем с настроение и любов!
А Мерт с присъствието си на екран да ни дава много поводи за радост и усмивки!

# 2
Готина и цветна нова тема браво Диди.👏 🌻 🌻На кадем да е. 🍀

# 3
Благодаря за новата тема, Дидко! Heart Flowers Bouquet
С всяка следваща стават все по-красиви и богати.
Да си я изпишем с хубави новини! Simple Smile

# 4
https://x.com/serienholic/status/1912227936951754884

Добро утро!

От Афра вчера която вече е в Истанбул

Heart

Приятен и хубав ден! Heart

https://x.com/yupsaloma/status/1908539782369526139

# 5
Иначе аз хубаво предложих анкета, ама се колебая как да й отговоря. Grinning Може би Рабия или Симай Барлас, ако е нещо по-драматично и Алина или Джемре Байсел за по-романтично. Rolling Eyes
За братя с Бурак Дениз са си идеални визуално, но по-добре да ги използват за нов сезон на "Шамаран"... Grinning Simple Smile

# 6
Джихан нали си отсече главата освен ако и той влиза в пророчеството всички марове да са добре след Шахсу... ;д

Нов репортаж с Афра от летището.

https://x.com/ReineMatmazel/status/1912404505343172723

Е не само за братя и конкуренция и тн и броменс/приятелска връзка. Ще помисля аз по анкетата която толкова поиска защото сама не мога да си отговоря ,но Раби с последните си изказвания ,че е много добра актриса много ми падна в очите. Барлас я харесвам иначе...Ще помисля!

https://x.com/cieldenuitss/status/1617191219804643330 / Шахсу и Джихан

Умирам с тая жаба - бога ми.Култова е.

https://x.com/goldiesrubs/status/1824144438098288867 / Абра и Джихан

# 7
Е, това, че някой е умрял никога не е спирало сценаристи на сериали по цял свят да го върнат в играта... Даже се сещам точно за Сара от Prison Break, дето и показаната й отрязана глава не се оказа досатъчна да не се появи отново. Grinning Wink
Раби много има още да работи, за да си позволи да каже, че е добра, но на мен ми харесва как се справя в драматични сцени. Не ги ли виждаш с какво самочувствие са почти всички пробиващи актьори. Според мен си трябва в тая джунгла там де, ама аз гледам да ги оценявам в игра. Че ако тръгна по медийни изяви, ще гледам само проекти на не повече от 4-5 човека.. Grinning Simple Smile

# 8
Отбелязвам се в темата и заминавам 😀

За анкетата нямам мнение, защото не съм и запозната много с турските актьори.

Хубави празници! 🍀💕

# 9

Ох давайте предложения да работим дали би станало 🤣🤣🤣 то такава скука ме ако не съм на работа сигурно щях да съм забравила и за 101 и да отворя Вегаса за обещаното на Джес.😌

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 12:57 от x BlackRose x the guardian team :)

# 10
Честита нова тема! Благодаря, Диде, прекрасна е. Нека да я изпишем само с положителни новини за патрона.

# 11
https://x.com/hudaorchids/status/1912478104288702708?s=46

Афра още един репортаж

Емре казал че ще ходи на клетвата на Мерт.Нямам време да се ровя за повече Валлах ще намразя празниците…🤣

# 12
# 13
# 14
Здравейте, момичета!

Много е лежерно в темата.
Мерт приключи с Yali Capkini, замина в казармата и ние го подкарахме на уволнение.
В Х обаче феновете са неуморни. Инфо, колажи, видеа, гифки и снимки непрекъснато се обновяват.
Цитат
Обявиха кои са най-популярните актьори на екрана! (9-15 април) 

Цитат
📸 || #MertRamazanDemir с момичето, което се появява в рекламата
@HeadShouldersTR💙✨ 

Велики четвъртък е...
Да си пожелаем с първото червено боядисано яйце в дома ни да влезе радост, здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт