Отговори
# 30
# 31
# 32

Хах това ми хареса.Не ти прощавам за този пост ;д

# 33
Войничето 🫡💙

# 34
Много добре изглеждаме пу-пу

# 35
Имаше коментари, че бил заслабнал и болен. Според мен си го гледат като писано яйце там, както казваме ние. Hug Heart Eyes

# 36
# 37

Снимката на войника Мерт Рамазан Демир се превърна в актуална тема в социалните медии!

Военната снимка на Мерт Рамазан Демир стана актуална тема в социалните медии. Коментарите по адрес на известния актьор разсмяха всички.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 21-04-2025 13:00
Мерт Рамазан Демир, звездата от телевизионния сериал „Yalı Çapkını“, отиде в Hatay İskenderun, за да отслужи военната си служба след финала на сериала. Първата снимка на известния актьор след военната му служба се разпространи светкавично в социалните мрежи и бързо се превърна в гореща тема.

Той взе командира, социалните мрежи заваляха от коментари
Снимката на 27-годишния актьор, направена по време на военната му служба, беше споделена с твърдението, че е направена от неговия командир. След публикацията потребителите на социалните мрежи направиха интересни сравнения с Мерт Рамазан Демир. Коментари като „Като полицай, шофьор на IETT, като пенсиониран чичо“ бяха наводнени под изображението.

Yalı Çapkını направи финала, Мерт Рамазан Демир в армията
Докато изключително популярният сериал на TRT 1 „Yalı Çapkını“ беше към края си със своя 101-ви епизод, звездата от сериала започна военната си служба. Семплият и скромен външен вид на младия актьор разсмя и трогна феновете му.

# 38
Христос Воскресе! Много здраве, щастие и благополучие за всички! Hands PrayHugHeart

# 39
Привет посрещам ви с нова визия от Афра
Определено не я виждам руса за първи път спомням си ,че за втория сезон на Кардеш Чоджукларъ беше се изрусила но тогава беше по патешко русо сега повече на лешник ми бие цвета.

# 40
# 41
Е да продължим с 99 ,че пека 100

# 42
Казвай, че има гифки! Веднага те редувам.
И внимавай да не ми разплачеш Ферит, че и аз страдам с него.

# 43

Еми кажи на тези които го разреваваха 3 сезона ,че всички сценаристи - душмани.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт